مقایسه کار در کشورهای آلمان، کانادا و استرالیا و مقدمه ای بر آن
در این مقاله قصد داریم تفاوت ویزای کار استرالیا، آلمان و کانادا را مورد بررسی قرار دهیم. با توجه به اینکه هرساله تقاضای زیادی برای کار در خارج از کشور و در کشورهایی همچون آلمان، کانادا و استرالیا وجود دارد، لازم است که اطلاعاتی در زمینه ویزای کاری این کشورها داشته باشید و به مقایسه کار در این کشورها بپردازید تا بتوانید تصمیم درستی در این رابطه بگیرید که کدام کشور برای کار شرایط مناسبی دارد. در رابطه با مقایسه کار در استرالیا، آلمان و کانادا سوالاتی مطرح است، مانند اینکه:
- کدام ویزای کاری بهتر است؟
- چگونه می توان در این کشورها کار پیدا کرد؟
- چگونه می توان با کمترین هزینه به درآمد ایده آلی دست پیدا کرد؟
پاسخ همه این سوال ها را در ادامه خواهیم داد. نگارش این مقاله جهت آشنایی متقاضیان با انواع ویزای کاری و تفاوت ویزای کار آلمان، کانادا و استرالیا است. در ادامه با ما همراه باشید تا کار در آلمان، کانادا و استرالیا را با هم مقایسه کنیم. در صورت داشتن هرگونه سوالی می توانید با مشاورین موسسه MIE اتریش تماس بگیرید و از مشاوره رایگان موسسه استفاده نمایید.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص مقایسه کار در آلمان، کانادا و استرالیا
- دانلود
- 0 ثانیه
- 1
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 24 دقیقه
- 51 K
شرایط کلی کار در کشورهای آلمان، کانادا و استرالیا
آلمان یکی از کشورهای مورد استقبال ایرانیان برای کار می باشد که هر ساله تقاضای زیادی برای کار دارد. دو کشور کانادا و استرالیا نیز از کشورهایی هستند که شرایط مناسب کاری برای متقاضیان دارند. آلمان در واقع از حیث صنعت و اقتصاد رتبه یک در اروپا می باشد، آلمان از لحاظ اقتصادی و غیره در اروپا و جهان پیشرو است. به طور کلی می توان گفت آلمان کشور قوی می باشد. از لحاظ وسعت این کشور تقریبا کوچک است و 80 میلیون جمعیت دارد. کارخانه های زیادی مانند مرسدس، bmw، بوش و خیلی موارد دیگر در آلمان هستند که بخشی از اقتصاد آلمان بر روی آن می چرخد. پس زمانی که در مورد آلمان صحبت می کنیم چنین قدرتی را می بینیم.
زمانی که در مورد آلمان صحبت می شود می دانیم که از لحاظ اقتصادی بسیار قوی می باشد، اما آیا مفهوم آن این است که برای پیدا کردن کار و ویزای کاری نیز محبوب است؟ در مقابل آلمان در واقع کانادا و استرالیا نیز موقعیت خوبی دارند. کانادا تقریبا ۹میلیون کیلومتر وسعت دارد و از کشور آمریکا نیز بزرگتر است. جمعیت کانادا حدود 38 میلیون نفر می باشد. با توجه به وسعت زیاد و جمعیت کم این کشور فرصت های بی شمار کاری برای متقاضیان جویای کار در کانادا وجود دارد. استرالیا نیز کشوری پهناور است. همان طور که آلمان شرایط کاری دارد این دو کشور نیز موقعیت های خوب کاری دارند. برای مقایسه شرایط زندگی در آلمان یا کانادا نیز می توانید مقاله به همین نام را مطالعه کنید.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص کار در کانادا و اقامت کاری کانادا
- دانلود
- 0 ثانیه
- 32 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 5 دقیقه
- 222 K
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص مقایسه اسکیل ورکر کانادا و استرالیا
- دانلود
- 0 ثانیه
- 2 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 11 دقیقه
- 10 K
مقایسه نرخ بیکاری در کشورهای آلمان، کانادا و استرالیا
نرخ بیکاری در المان 3.7 درصد، کانادا بین 7 تا 8 درصد و استرالیا نیز بین 5 تا 6 درصد بوده است. تفاوت نرخ بیکاری بین این سه کشور 3 تا 4 درصد می باشد. نرخ بیکاری این 3 کشور تفاوت زیادی باهم ندارند نرخ بیکاری در هر سه کشور پایین است اما با توجه به موارد دیگری باید کشور مبدا را انتخاب کرد و برای ویزای کاری درخواست داد. تفاوت زیادی بین نرخ بیکاری آلمان، کانادا و استرالیا نیست ضمن اینکه برای کار در آلمان نیاز به داشتن مهارت زبان آلمانی است ولی در کانادا و استرالیا داشتن مهارت زبان انگلیسی مورد نیاز می باشد. معمولا برای ایرانی ها که از دوران کودکی با زبان انگلیسی آشنا هستند، کاریابی در استرالیا و کانادا راحت تر است. همچنین کانادا و استرالیا به نسبت آلمان مهاجرپذیرتر هستند.
تفاوت های شرایط کار آلمان با کانادا و استرالیا
شرایط کار در آلمان، کانادا و استرالیا متفاوت است. شرایط مهاجرت به آلمان از طریق کار همان طور که گفتیم داشتن مهارت زبان آلمانی، داشتن مدرک تحصیلی دانشگاهی و سن زیر ۴۰ سال از جمله شرایط است. قطعا داشتن مدرک تحصیلی بالاتر، سن کمتر و سابقه کار حرفه ای تر، شرایط بهتری را برای کاریابی متقاضی ایجاد خواهد کرد. با توجه به این موارد ویزایی به متقاضی داده می شود که می توان با آن به آلمان سفر کرد. این نکته قابل ذکر است که بجای داشتن مهارت زبان آلمانی دارا بودن مدرک زبان آیلتس 6 نیز مورد قبول است.
در مقابل کانادا شرایط سنی تا ۴۵ سال را امتیاز می دهد. شرایط لازم برای کار در کانادا و استرالیا نسبت به المان بهتر است. متقاضی کار در کانادا و استرالیا باید شرایط سنی تا 45 سال، مدرک تحصیلی، سابقه کار و مدرک زبان انگلیسی داشته باشد.
وقتی صحبت مهاجرت به استرالیا، کانادا و آلمان از روش کار می شود، در مورد نحوه پیدا کردن کار در این کشور ها، در بسیاری از مقالات و شبکه های اجتماعی مربوط به موسسه ملکپور توضیحات کاملی داده شده است که می توانید به مطالعه آن بپردازید. در راهنمای گام به گام تا کار نیز به طور کامل موارد مرتبط با پیدا کردن کار و کار در برخی از کشورها آمده است. بنابراین پیدا کردن کار در آلمان به زبان آلمانی نیاز زیادی دارد چرا که پیدا کردن کار به زبان آلمانی سخت تر از زبان انگلیسی است. به طور کلی پیدا کردن کار برای یک فرد ایرانی که متقاضی کار در آلمان، استرالیا و کانادا می باشد کار آسانی نیست، متقاضی کار در یکی از این کشورها باید اطلاعات اولیه ای در این زمینه داشته باشد. در پکیج گام به گام تا کار خارج از کشور که یکی از محصولات پر طرفدار موسسه MIE می باشد، از A تا Z در مورد کار در خارج از کشور توضیح داده شده است. در این پکیج کشورهای مهاجرپذیر که پیدا کردن کار در آن آسان تر است و نرخ بیکاری پایینی دارند معرفی می شود. نحوه کاریابی در کشور مورد نظر، موارد مرتبط، شرایط مورد نیاز جهت اخذ ویزای کاری و حتی در مورد نحوه پر کردن فرم نیز آموزش داده شده است. محصول گام به گام تا کار خارج از کشور تا زمان پیدا کردن کار و اخذ اقامت کاری شما را راهنمایی و یاری می کند و نظیر این محصول را در هیج جا نمی توان پیدا کرد.
تفاوت های ویزای کار آلمان با کانادا و استرالیا
با دارا بودن شرایط مورد نظر هر کشور ویزایی به شما داده می شود. این ویزا به اسم های مختلفی در هر کدام از این کشورها نامیده می شود. در آلمان به این ویزا، ویزای جستجوی کار گفته می شود. ویزای جاب سیکر آلمان به مدت ۶ ماه به متقاضی داده می شود تا شخص در این کشور به دنبال کار بگردد. ایرادی که این ویزا دارد این است که در صورتی که بعد از ۶ ماه شخص موفق به پیدا کردن کار نشود، باید خاک آلمان را ترک کند. در گام به گام کار، استاد ملکپور توصیه می کند که از قبل سفر به آلمان، متقاضی به دنبال کار بگردد. مدت زمان 6 ماه برای پیدا کردن کار در آلمان بسیار زمان کمی است، هنگام ورود به این کشور به مدت ۲ ماه شخص سردرگم است چرا که جامعه آلمان با ایران بسیار متفاوت می باشد. در مقایسه با آلمان، کانادا از همان اول اقامت دائم می دهد. استرالیا نیز حالتی است که چند سال می توانید در این کشور بمانید و دنبال کار بگردید. بهترین روش دریافت ویزای کار کانادا، برنامه اکسپرس اینتری است که از همان ابتدا اقامت دائم می دهد. تفاوت زیادی بین این سه کشور وجود دارد. پروسه ویزای کار، جاب سیکر در آلمان تا ۱سال و نیم و پروسه ویزای کار در کانادا اکسپرس اینتری ۱سال طول خواهد کشید.
در پاراگراف قبلی در مورد اینکه کدام یکی از این کشورها مهاجرپذیر تر است صحبت کردیم. اینکه از کجا می توان نسبت به این امر اطمینان پیدا کرد که کانادا و استرالیا مهاجرپذیرتر هستند، سفارت این کشور ها این امر را ثابت می کند. سفارت آلمان مدت زیادی است که برای ویزای کار وقت نمی دهد و به هر دلیلی مشخص نیست که در دوران کرونا به چه دلیل وقت ویزای کار به مدت مشخصی داده نشد. قبل از آن نیز برای گرفتن وقت سفارت آلمان حدود یک سال بیشتر طول می کشید و متقاضی باید منتظر وقت می ماند. به طور کلی در صورتی که متقاضی قبل از سفر به آلمان کار پیدا کرده باشد سفارت به وی زودتر وقت خواهد دارد. گرفتن وقت سفارت کانادا و وقت سفارت استرالیا نسبت به آلمان زمان کمتری است.
در جدول زیر معروف ترین ویزای کاری این سه کشور را معرفی می کنیم.
معروف ترین ویزای کاری در آلمان، کانادا و استرالیا | |
انواع ویزاهای کاری | توضیحات |
معروف ترین ویزای کاری آلمان | جاب آفر: باید از طرف یک کارفرما از آلمان پیشنهاد کار داشته باشد. |
جستجوی کار: افراد متخصص اجازه دارند به مدت 6 ماه در المان به جستجوی کار باشند. | |
معروف ترین ویزای کاری کانادا | کار در کانادا از طریق برنامه استانی: برخی از ایالت های کانادا موقعیت کاری بسیار مناسبی دارند که نیروهای ماهر را جذب می کنند. |
اسکیل ورکر: متقاضیان کار در کانادا می توانند از طریق برنامه اکسپرس اینتری و با کسب امتیاز در این کشور مشغول به کار شوند. | |
معروف ترین ویزای کاری استرالیا | انواع مختلفی ویزای کار در استرالیا وجود دارد که معروف ترین آن ها اسکیل ورکر است. اسکیل ورکر یک برنامه اقامتی استرالیا می باشد که متقاضیان از طریق آن و با داشتن امتیاز لازم می توانند در این کشور مشغول به کار شوند. |
.
شرایط کاریابی در کشورهای آلمان، کانادا و استرالیا
به طور کلی زمانی که صحبت از ویزای کار در آلمان، کانادا و استرالیا می شود 2 حالت وجود دارد. حالت اول اینکه متقاضی باید به دنبال کار بگردد. شخصی که قصد دارد برای کار به آلمان برود، در صورتی که کار پیدا کرده باشد، سفارت آلمان زمانی نزدیک تری برای مصاحبه و درخواست ویزا صادر خواهد کرد. نکته ای که وجود دارد این است که متقاضی کار در آلمان، بهتر است در این کشور حضور داشته باشد تا بتواند در مواقعی مانند نیاز به مصاحبه کاری حضوری، در محل کار حضور پیدا کند. بنابراین دانشجویانی که در آلمان تحصیل کرده اند، شرایط کاریابی بسیار راحت تری در آلمان خواهند داشت. در صورتی که در آلمان باشید می توانید به موقع در محل کار حضور پیدا کنید و مصاحبه کاری خود را انجام دهید. اما در صورتی که در آلمان حضور نداشته باشید و نیاز به مصاحبه باشد چند ماه بعد می توانید در محل مورد نظر حضور به عمل آورید که کارفرما این امر را قبول نمی کند و ممکن است در همان زمان نیاز به نیرو داشته باشد و چند ماه بعد نیاز به نیروی کار نداشته باشد. با وجود این دلایل بسیاری از افراد از حالت دوم استقبال می کنند. حالت دوم این است که متقاضی می تواند شرایط مورد نیاز برای کار در کشور مبدا را فراهم کند و در آنجا حضور داشته باشد.
در آلمان این شرایط وجود دارد که در صورتی که کار پیدا کنید، پس از مدتی خانواده می تواند به شما ملحق شوند، البته برای پزشکان و دندان پزشکان استثنا وجود دارد و می توانند همزمان خانواده را به همراه خود ببرند. در حالی که در استرالیا و کانادا این امکان وجود دارد که متقاضی همزمان همسر و فرزندان را به همراه خود به این کشورها ببرد و همسر اجازه کار فول تایم دارد. در هر سه کشور تحصیل فرزندان رایگان است.
در ویزای جستجوی کار کشور آلمان، در صورت پیدا نکردن کار باید خاک کشور را ترک کرد اما در روش اسکیل ورکر کانادا می توان با واجد شرایط شدن و دریافت اقامت دائم کانادا، پس از ورود کاری راه اندازی کرد یا یک کار غیر مرتبط انجام داد. اما در آلمان می بایست در زمینه کاری و تحصیلی خود باید کار پیدا کنید. در کشور آلمان برای پیدا کردن کار نیاز به زبان آلمانی است، البته به زبان انگلیسی نیز می توان کار پیدا کرد اما کار دشواری است اما در کانادا و استرالیا زبان انگلیسی مورد نیاز است.
پرسش و پاسخ متداول پیرامون مقایسه کشورهای آلمان، کانادا و استرالیا
در مقایسه آلمان، کانادا و استرالیا کدام یک مهاجرپذیرتر است؟
کانادا و استرالیا نسبت به آلمان مهاجرپذیر تر هستند.
تفاوت شرایط کار آلمان، کانادا و استرالیا چه می باشد؟
شرایط لازم برای کار در آلمان داشتن مدرک تحصیلی، سن کمتر از 40 سال، تسلط به زبان آلمانی و سابقه کار است و شرایط مورد نیاز برای کار در کانادا و استرالیا، داشتن مهارت زبان انگلیسی، مدرک تحصیلی و سن تا 45 سال می باشد.
شرایط کاریابی در آلمان، کانادا و استرالیا چگونه است؟
متقاضیان کار در آلمان باید قبل از ورود به این کشور به دنبال کار باشند چرا که اگر از ویزای جاب سیکر استفاده کنند فقط به مدت 6 ماه اجازه ماندن در این کشور را دارند و یا قبل از رفتن به آلمان باید کار پیدا کنند. اما در کانادا متقاضی در صورتی که از سیستم اکسپرس اینتری استفاده کند می تواند در همان ابتدا موفق به اخذ اقامت دائم شود. استرالیا نیز به مدت چند سال اجازه پیدا کردن کار به متقاضی را خواهد دارد.