ویزای تحصیلی ارمنستان و بررسی آن
ویزای تحصیلی ارمنستان ، شرایط تحصیل در ارمنستان و اخذ اقامت ارمنستان از طریق تحصیل در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. درواقع شما برای تحصیل در ارمنستان باید حتما ویزای ارمنستان را دریافت نمایید. بدون ویزا امکان تحصیل در این کشور را نخواهید داشت.
ما در این مقاله به این سوالات و سوالات دیگر در زمینه اخذ ویزای تحصیلی ارمنستان و مهاجرت تحصیلی به این کشور پاسخ داده و مهم ترین و اصلی ترین نکات پیرامون آن را شرح خواهیم داد. اگر شما نیز به دلایلی تمایل به تحصیل در کشور ارمنستان را دارید پیشنهاد می گردد این مقاله را مطالعه فرموده و پس از آن تصمیم گیری نمایید.
معمولا ارمنستان جز کشورهایی ست که غالبا به عنوان سکوی پرتاب برای ورود به سایر کشورها مورد توجه قرار می گیرد. برای آشنایی با شرایط ویزای تحصیلی ارمنستان نیاز است تا با نوع نظام آموزشی این کشور در اغلب مقاطع آشنا گردید. به همین دلیل پیشنهاد می گردد تا با تماس با موسسه MIE همکار موسسه MIE اتریش در این زمینه مشورت نمایید و بر اساس شرایط خود بهترین مسیر را برای خود انتخاب کنید.
مطالبی که در این مقاله مورد بررسی قرار خواهد گرفت، بشرح ذیل است :
ویزای تحصیلی ارمنستان و شرایط عمومی آن
ویزای تحصیلی ارمنستان و از دلایلی که منجر به علاقمندی بسیاری از خانواده های ایرانی برای تحصیل فرزندشان شده است، نزدیکی این کشور به ایران و شباهت های فرهنگی و همچنین هزینه های پایین زندگی در این کشور می باشد. این کشور رشته های متنوعی در زیرگروه هایی نظیر علوم انسانی، رشته های پزشکی، مهندسی، هنر و همچنین علوم پایه آموزش خود را ارائه می دهد. اما به دلیل پایین بودن کیفیت سطح آموزش و زندگی در این کشور، همچنین عدم اعطای تابعیت، می توان گفت کشور ارمنستان تنها می توان به عنوان سکوی پرتاب برای ورود به سایر کشورها باشد . همچنین لازم است بدانید، هیچ دانشگاهی در ارمنستان در رتبه بندی جهانی تایمز وجود ندارد. در ارمنستان مجموعا 26 دانشگاه دولتی که 4 عدد از آن دانشگاه ها دولتی می باشد و 33 موسسه خصوصی وجود دارد که در مجموع شامل دانشگاه ها ، موسسات آکادمی ها می باشد. همچنین دانشگاه هایی نظیر دانشگاه آمریکایی، دانشگاه فرانسه، دانشگاه ایالتی ارمنی روسی، دانشگاه یونان ، آکادمی اروپایی و دانشگاه ایروان وجود دارد که در هر کدام به زبان های انگلیسی، فرانسه، روسی و ارمنی دوره ها ارائه می گردد.
ویزای تحصیلی ارمنستان در مقطع دبستان ، راهنمایی ، دبیرستان
اخذ ویزای تحصیلی در ارمنستان برای افراد زیر 18 سال به دو زبان انگلیسی و ارمنی امکان پذیر می باشد. نظام آموزشی کشور ارمنستان مبتنی بر نظام آموزشی می باشد که در کشورهای امریکا، کانادا، استرالیا، فرانسه و انگلیس ارائه می شود. در این کشور برای دانش آموزان بین المللی مدارسی در مقاطع ابتدایی و متوسطه وجود دارد و به دو زبان ارائه می گردد. در این مدارس برنامه های آموزشی انگلیسی و آمریکایی ارائه می گردد و از همان ابتدا زبان انگلیسی جز آموزش های مدارس می باشد. در برخی از مدارس امکانات متفاوتی ارائه می شود و بعضی از مدارس این کشور به صورت شبانه روزی می باشد و قابلیت و استانداردهای جا به جایی دانش آموزان میان مدارس بین المللی در سرتاسر جهان را دارا می باشند. در ارمنستان از سن 7 تا 14 سالگی به صورت اجباری می باشد.
هزینه تحصیل در مدارس ارمنستان متفاوت است و عموما به صورت میانگین 1.100.000 درام می باشد.
ویزای تحصیلی ارمنستان در مقطع کارشناسی
اخذ ویزای تحصیلی ارمنستان برای دانشجویان بین المللی در مقطع کارشناسی bachelor of science از طریق پذیرش در دانشگاه های دولتی و خصوصی این کشور امکان پذیر می باشد. ارمنستان با دارا بودن 59 دانشگاه دولتی و خصوصی امکان تحصیل در مقطع کارشناسی را در رشته های مختلف فراهم کرده است. بر اساس آمار، تعداد دانشجویان بین المللی و خارجی که در کشور ارمنستان مشغول به تحصیل می باشند، در حدود 7000 نفر می باشد. تحصیل در این کشور همانطور که پیش تر گفته شد به زبان های ارمنی، روسی، انگلیسی ارائه می شود؛ اما اگر متقاضی ویزای تحصیلی ارمنستان و تحصیل در دانشگاه های دولتی این کشور می باشید، باید به زبان ارمنی مسلط باشید در غیر اینصورت ارائه نمره زبان آیلتس 6 و یا دانش زبان انگلیسی برای دانشگاه های خصوصی نیاز می باشد. همچنین جهت تحصیل در دانشگاه های روسی این کشور، دانش زبان روسی الزامی است. طول مدت مقطع کارشناسی 4 ساله می باشد و میتواند تا 6 سال نیز ادامه یابد . سال تحصیلی در سپتامبر آغاز می گردد و هر ترم به مدت 17 هفته به طول می انجامد.
ویزای تحصیلی ارمنستان در مقطع کارشناسی ارشد
متقاضیان ویزای تحصیلی ارمنستان در مقطع فوق لیسانس master of science نیز می توانند برای تحصیل در این کشور اقدام نمایند. تحصیل در این مقطع دوسال به طول می انجامد و بسته به اینکه قصد تحصیل در چه دانشگاهی را دارید باید مدرک زبان در سطح آیلتس 6.5 ارائه دهید.تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های هنر، مهندسی، مدیریت تاریخ، علوم سیاسی در ارمنستان امکان پذیر می باشد. شروع ترم در دانشگاه های ارمنستان از سپتامبر می باشد. در دوره کارشناسی ارشد شخص اجازه دارد 20 ساعت در هفته کار پاره وقت داشته باشد و بخشی از هزینه های خود را تامین کند.
ویزای تحصیلی ارمنستان در مقطع دکترا
ویزای تحصیلی ارمنستان و تحصیل در مقطع دکتری نیاز به داشتن یک پذیرش از سوی یک استاد راهنما دارد. متقاضی ویزای تحصیلی ارمنستان در مقطع دکترا باید با ارائه رزومه و طرح خود از سوی یک استاد راهنما انجام گیرد. یکی از مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی در ارمنستان در مقطع دکتری همانند سایر کشورها داشتن مدرک زبان آیلتس با نمره 7 می باشد. همچنین متقاضی نیاز به ارائه طرح قوی و داشتن رزومه قوی دارد. بدین ترتیب متقاضی تحصیل در دکتری با ارائه رزومه تحصیلی و مدرک زبان و نمره زبان می تواند برای یافتن استاد راهنما اقدام نماید و استاد راهنما با بررسی رزومه فرد و تایید پروپوزال وی، در خصوص پذیرش متقاضی تصمیم خواهد گرفت. این مقاله توسط موسسه MIE تهیه و گردآوری شده است و هرگونه کپی برداری و انتشار آن بدون ذکر مطلب، شرعا حرام و از لحاظ قانونی قابل پیگیری است و این موسسه به هیچ وجه به این امر رضایت ندارد.
ویزای تحصیلی ارمنستان به همراه بورس تحصیلی
ویزای تحصیلی ارمنستان و اخذ بورس تحصیلی در ارمنستان ، در صورتی که متقاضی شرایط کافی و لازم را داشته باشد، در مقاطع مختلف امکان پذیر است. در غالب موارد شخص متقاضی بورسیه تحصیلی باید شرایط اخذ بورسیه را داشته باشد و از این شرایط می توان به مواردی نظیر رزومه علمی قوی و سطح علمی مناسب اشاره کرد. متقاضی به واسطه بورسیه تحصیلی می تواند هزینه های زندگی و هزینه های تحصیل خود را تامین نماید که این کمک هزینه می تواند به صورت بورسیه کامل باشد و یا بخشی از هزینه های تحصیل و زندگی را شامل شود در ادامه میتوانید چندین نمونه از بورسیه های تحصیلی را در کشور ارمنستان را مطالعه بفرمایید:
ویزای تحصیلی ارمنستان و هزینه های زندگی و تحصیل
آنچه که برای متقاضیان ویزای تحصیلی ارمنستان اهمیت ویژه ای دارد هزینه های زندگی در این کشور می باشد . معمولا هزینه زندگی وابسته به شیوه زندگی اشخاص متفاوت و متغیر می باشد. اما به صورت تقریبی و میانگین می توان گفت هزینه زندگی در این کشور به صورت ماهیانه 400 الی 600 دلار می باشد . در ادامه می توانید هزینه زندگی در کشور ارمنستان را در جدول ذیل مطالعه بفرمایید:
ویزای تحصیلی ارمنستان و معرفی دانشگاه های برتر
متقاضیان ویزای تحصیلی ارمنستان به این نکته توجه داشته باشند که دانشگاه های ارمنستان هیچ کدام در رنکینگ دانشگاههای جهان نمی باشند. با این وجود دانشگاه های معتبری در خود این کشور وجود دارد که اگر تمایل به تحصیل در این کشور دارید بهتر است که برای این دانشگاه ها اقدام گردد. در جدول ذیل می توانید لیستی از دانشگاه های معتبر این کشور را مشاهده بفرمایید:
ویزای تحصیلی ارمنستان و مدارک موردنیاز اخذ ویزای تحصیلی
جهت اخذ ویزای تحصیلی ارمنستان ارائه مدارک به سفارت الزامی می باشد. توجه داشته باشید که ویزای تحصیلی ارمنستان و تحصیل در این کشور پیشنهاد موسسه MIE نمی باشد و توصیه ما به شما این است که برای کشورهایی نظیر کانادا، اتریش، هلند، دانمارک و … اقدام گردد که ارزش مهاجرتی داشته و موقعیت کار و اقامت پس از تحصیل در آن کشور ها بسیار مطلوب است. جهت دریافت ویزای تحصیلی ارمنستان مدارکی که باید به سفارت ارائه شود، عبارتند از :
- داشتن یک پذیرش تحصیلی از دانشگاه
- پاسپورت
- ترجمه شناسنامه و کارت شناسایی
- چهار عدد عکس رنگی
- ارائه نامه تمکن مالی واریزی
- بیمه نامه معتبر
- انگیزه نامه
- ترجمه مدارک تحصیلی
برای تحصیل در دانشگاههای top و در کشور های پیشرفته که موقعیت کار پس از تحصیل بسیار مناسب تری نسبت به ارمنستان دارند، می توانید به مقالات تحصیل در هلند ، اخذ ویزای تحصیلی دانمارک ، تحصیل در اتریش و تحصیل در کانادا مراجعه نمایید.
ویزای تحصیلی ارمنستان و موقعیت کار پس از تحصیل
شما می توانید با ویزای تحصیلی ارمنستان که یکی از راه های ورود به این کشور می باشد، اقامت تحصیلی این کشور را دریافت کنید . اگر از کسانی هستید که تمایل به ادامه زندگی و کار در این کشور را دارد، باید توجه کنید که تنها در صورتیکه رشته تحصیلی و کاری متناسب با اوضاع اقتصادی و بازار کار این کشور داشته باشید، میتوانید موفق به داشتن یک شغل و اقامت کاری باشید. البته با توجه به نرخ بیکاری بالای کشور ارمنستان که در حدود 15 درصد می باشد می توان گفت این کشور چندان گزینه مناسبی برای کار و اقامت پس از تحصیل نمی باشد و پیشنهاد ما به شما این است که از ابتدا برای تحصیل برای کشورهایی اقدام کنید که از اقتصاد قوی و بازار کار مناسبی در رشته تحصیلی و تخصصی شما برخوردار باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله ای با عنوان کار در ارمنستان مراجعه نمایید.
ویزای تحصیلی ارمنستان و اخذ اقامت و تابعیت در این کشور
ویزای تحصیلی ارمنستان از آن دسته مجوز های اقامتی می باشد که تنها برای مدت یکسال صادر می گردد و متقاضی پس از آن باید برای سال های بعد در طول مدت تحصیل خود آن را تمدید کند . لازم است بدانید به واسطه تحصیل در ارمنستان ، دریافت اقامت دائم ارمنستان امکان پذیر نمی باشد و تنها در صورتی می توانید اقامت دائم این کشور را به دست آورید که پس از تحصیل اقدام به کار و داشتن شغل کنید و اقامت خود را به اقامت کاری تبدیل نمایید و 3 سال در این کشور مقیم باشید. برای اخذ شهروندی و پاسپورت کشور ارمنستان نیاز به یادگیری زبان ارمنی و قبولی در آزمون دانش قانون اساسی این کشور دارید.