مهاجرت به اسلوونی
برای مهاجرت به اسلوونی مسیرهای مختلفی تعریف شده است: ثبت شرکت، تحصیل، ویزای کار، ازدواج، تولد، پناهندگی و افراد خاص از جمله روش های مهاجرت به این کشور به شمار می رود. افرادی که موفق به دریافت اقامت موقت اسلوونی می شوند می توانند با پرداخت مالیات و 5 سال حضور در خاک این کشور درخواست اقامت دائم نمایند.
کشور اسلوونی از جمله کشورهای اروپایی به شمار می رود که در سال های اخیر به دلایل مختلفی مهاجرین متعددی را جذب خود نموده است. از مهم ترین مزایای مهاجرت به اسلوونی پایین بودن میزان هزینه های زندگی در این کشور، سهل بودن سرمایه گذاری و ثبت شرکت در این کشور و وجود استانداردهای بالای زندگی در این کشور می باشد.
از سال دهم نیز امکان درخواست پاسپورت اسلوونیایی نیز برای متقاضیان امکان پذیر می باشد. شما عزیزان چنان چه تمایل به اخذ مشاوره تخصصی تر در خصوص اخذ اقامت و تابعیت اسلوونی یا مهاجرت به اسلوونی دارید می توانید با شماره دفاتر موسسه مهاجرتی MIE تماس بگیرید و به صورت مجانی مشاوره تلفنی و یا تصویری دریافت نمایید.
مهاجرت به اسلوونی از چه روش هایی ممکن است؟
مهاجرت به اسلوونی از طریق روش های سرمایه گذاری، کاری، تحصیلی، افراد خاص، ازدواج، تولد و پناهندگی امکان پذیر است.
حداقل سرمایه گذاری جهت مهاجرت به اسلوونی چقدر است؟
حداقل مبلغ سرمایه گذاری 50 هزار یورو می باشد.
مزایای مهاجرت به اسلوونی
مزایای مهاجرت به اسلوونی شامل؛ پایین بودن مالیات، کیفیت بالای زندگی و پایین بودن هزینه های زندگی در این کشور است.
راه های مهاجرت به اسلوونی
مهاجرت به اسلوونی از طریق روش های کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری، افراد خاص، تولد، ازدواج و پناهندگی امکان پذیر است.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
دلایل مهاجرت به اسلوونی
اسلوونی واقع در اروپای مرکزی می باشد. کشور اسلوونی 20.273 کیلومتر مربع مساحت دارد. واحد پول این کشور یورو می باشد. بر طبق آخرین سرشماری ها جمعیت این کشور 2.123.949 نفر گزارش شده است. پایتخت اسلوونی، لیوبلیانا می باشد که بالغ بر 297575 نفر جمعیت دارد. از مهم ترین دلایل و مزایای مهاجرت به این کشور می توان به موارد زیر اشاره نمود:
قرار گرفتن در قلب اروپا
پایین بودن نرخ مالیات
بالا بودن کیفیت زندگی
هزینه های پایین زندگی
شرایط مهاجرت به اسلوونی
متقاضیان مهاجرت به اسلوونی بر اساس شرایط و رزومه خود می توانند نسبت به اخذ اقامت و مهاجرت به این کشور اقدام نمایند. بسته به نوع روشی که افراد قصد اقدام دارند، شرایط مهاجرت نیز متفاوت می باشد. به صورت کلی از مهم ترین شرایط مهاجرت برای ویزای تحصیلی، داشتن رزومه قوی، معدل مناسب و عدم گپ تحصیلی می باشد. برای ویزای اسلوونی کاری نیز افراد بایستی دارای سطح زبان مناسب و سابقه کار مکفی مرتبط با رشته تحصیلی خود باشند. جهت روش های سرمایه گذاری نیز محدودیت سنی خاصی تعریف نشده است و فرد می تواند صرفا با داشتن بیزینس پلن و سرمایه کافی نسبت به اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری اقدام نماید. در ادامه راه های مختلف اخذ اقامت و مهاجرت به کشور اسلوونی را خدمت شما عزیزان شرح خواهیم داد.
راه های مهاجرت به اسلوونی
راه های متعددی جهت مهاجرت و اخذ اقامت کشور اسلوونی وجود دارد. مسیر هایی نظیر:
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
مهاجرت از طریق کار
مهاجرت از طریق تحصیل
مهاجرت افراد خاص
مهاجرت از طریق تولد
مهاجرت از طریق ازدواج
مهاجرت از طریق پناهندگی
مهاجرت به اسلوونی از طریق کار
مهاجرت به اسلوونی از طریق تحصیل
مهاجرت به اسلوونی از طریق سرمایه گذاری
مهاجرت به اسلوونی از طریق کار
جهت مهاجرت کاری به اسلوونی نیاز به اجازه اقامت طولانی مدت می باشد. مدت اقامت ویزای کاری معمولا یک ساله می باشد که قابلیت تمدید را دارد. به طور کلی چندین ویزای کاری در کشور اسلوونی وجود دارد:
ویزای تک کاری
ویزای خود اشتغالی
ویزای کار برای مشاغل فصلی
کارت آبی اتحادیه اروپا
مهاجرت به اسلوونی از طریق تحصیل
شهروندان خارج از اتحادیه اروپا جهت ادامه تحصیل در کشور اسلوونی بایستی درخواست ویزا نمایند و به این منظور دانشجویان بایستی از دانشگاه های اسلوونی پذیرش اخذ نمایند و با داشتن نامه پذیرش نسبت به اخذ ویزای تحصیلی اقدام نمایند. مدت اقامت ویزای تحصیلی بسته به طول مدت تحصیل ممکن است بین یک تا سه سال باشد. جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های اسلوونی دانشجو بایستی مدرک زبان معتبر نظیر آیلتس، معدل مناسب و رزومه قوی علمی را بتواند ارائه نماید.
مهاجرت به اسلوونی از طریق سرمایه گذاری
یکی دیگر از راه های رایج مهاجرت به اسلوونی سرمایه گذاری در این کشور می باشد. ثبت شرکت در اسلوونی و راه اندازی کسب و کار فرآیند خاص خود را دارد. افراد متقاضی خارج از اتحادیه اروپا می توانند با ثبت شرکت و مبلغ سرمایه گذاری حداقل به ارزش 50 هزار یورو می توانند نسبت به اخذ اقامت این کشور اقدام نمایند. در صورتی که فرد تا مدت 5 سال بیزینس خود را داشته باشد می تواند درخواست اقامت دائم نماید.
مهاجرت به اسلوونی از طریق ازدواج
شخص غیر اروپایی که با یک تبعه اسلوونی ازدواج نماید می تواند از این طریق اقامت این کشور را اخذ نماید. در این مسیر چنان چه فرد غیر اروپایی در کشور اسلوونی حداقل یک سال زندگی نماید و سه سال از ازدواجش با شهروند اسلوونی گذشته باشد می تواند در خواست اقامت دائم و شهروندی این کشور را نماید.
مهاجرت به اسلوونی از طریق تولد
قانون کشور اسلوونی جهت اعطای تابعیت به فرزند متولد شده از قانون خون تبعیت می نماید. این بدان معناست که چنان چه یکی از والدین چه پدر و چه مادر کودک متولد شده اسلوونیایی باشند، به محض تولد بایستی تابعیت این کشور را اخذ نماید.
مهاجرت به اسلوونی از طریق پناهندگی
یکی دیگر از مسیر های مهاجرت به این کشور، پناهندگی اسلوونی می باشد که توصیه نمی شود. با توجه به خطرات و مشکلات عدیده ای که در این مسیر وجود دارد این مسیر به شما عزیزان نیز پیشنهاد نمی شود. لازم به ذکر است که موسسه مهاجرتی MIE نیز هیچ گونه خدماتی در این زمینه ارائه نمی دهد. به طور کلی پناهنده به شخصی اطلاق می شود که از ترس جان و مال خود به دلایل مختلف سیاسی، عقیدتی و مذهبی به کشور دیگری درخواست پناهندگی می دهد و اگر به کشور خود برگردد ترس از دست دادن جان و مال خود را خواهد داشت.
مهاجرت افراد خاص به اسلوونی
از دیگر راه های مهاجرت و اخذ اقامت مهاجرت افراد خاص می باشد. افراد خاص نظیر هنرمندان، ورزشکاران و افراد خاص می توانند در برخی از کشورها که ویزای مخصوص افراد خاص دارند، نسبت به اخذ اقامت درخواست نمایند. متاسفانه در حال حاضر کشور اسلوونی برنامه اقامتی برای افراد خاص ارائه نمی نماید و افرادی که تمایل به مهاجرت به اسلوونی دراند بایستی از مسیرهای دیگر نظیر تحصیلی، کاری و یا ثبت شرکت اقدام نمایند.
مراحل مهاجرت به اسلوونی
مهاجرت به اسلوونی دارای مراحل مختلفی می باشد که در ادامه به آن اشاره می نماییم:
پیدا کردن مسیر مهاجرتی متناسب با رزومه شخص
درخواست ویزا
حضور در کشور اسلوونی
رعایت شرط حضور در اسلوونی و زندگی در این کشور درخواست اقامت دائم و
مدارک لازم برای مهاجرت به اسلوونی
جهت مهاجرت به اسلوونی متقاضی بایستی بسته به نوع اقامت مدارک مورد نیاز را ارائه نماید. برخی از مهم ترین مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت و اخذ اقامت این کشور عبارت است از:
داشتن پاسپورت معتبر
نداشتن سابقه کیفری
ارائه چند قطعه عکس پاسپورتی
داشتن بیمه درمانی
اثبات تمکن مالی
پر نمودن فرم های درخواست ویزا
جهت دریافت اطلاعات لازم برای ویزای اسلوونی می توانید به سایت سفارت کشور اسلوونی به نشانی (www.gov.si/en/representations/embassy-tehran) مراجعه کنید.
هزینه مهاجرت به اسلوونی
هزینه مهاجرت به اسلوونی بسته به نوع روش انتخابی متفاوت می باشد. برای مثال برخی روش ها نظیر مهاجرت کاری از جمله روش های کم هزینه می باشد. در مقابل روش های سرمایه گذاری با توجه به اینکه شخص بایستی بیزینس خود را راه اندازی نماید جزء روش های هزینه بردار می باشد.
هزینه های زندگی در اسلوونی
هزینه های زندگی برای یک خانواده 4 نفره در اسلوونی حدود 3753 یورو در ماه می باشد. حدود هزینه های زندگی برای یک نفر 813 یورو در ماه می باشد. در جدول زیر جزئیات بیشتری در خصوص هزینه های زندگی را خدمت شما عزیزان بازگو می نماییم:
اقلام مورد نیاز | هزینه ها به یورو |
هزینه غذا در یک رستوران ارزان قیمت | 12.00 |
بطری آب 0.33 لیتری | 1.75 |
کوکاکولا/ پپسی | 2.61 |
1 لیتر شیر | 1.28 |
نان سفید تازه | 1.71 |
1 کیلوگرم برنج | 2.34 |
12 عدد تخم مرغ | 3.22 |
1 کیلوگرم پیاز | 1.40 |
بلیت یک طرفه حمل و نقل عمومی | 1.30 |
1 لیتر بنزین | 1.44 |
هزینه های اولیه (سرمایش، گرمایش، برق و آب) در یک آپارتمان 85 متری | 246 |
اجاره اپارتمان یک خوابه در مرکز شهر | 705.91 |
اجاره اپارتمان 3 خوابه در مرکز شهر | 1021.85 |
اخذ اقامت دائم و تابعیت کشور اسلوونی
افراد خارج از اتحادیه اروپا که از یکی از طرق مختلف به کشور اسلوونی مهاجرت می نمایند، می توانند پس از گذشت حدود 5 سال از زندگی و حضور در کشور اسلوونی و پرداخت بیمه مالیات درخواست اقامت دائم نمایند. لیکن جهت اخذ شهروندی افراد پس از گذشت 10 سال می توانند نسبت به این مهم درخواست نمایند. از مهم ترین شرایط درخواست شهروندی اسلوونی اثبات ادغام شدگی در فرهنگ این کشور، تسلط به زبان بومی این کشور و عدم ارتکاب به جرم و جنایت می باشد.
پاسخ به سوالات متداول در خصوص مهاجرت به اسلوونی
بهترین راه سرمایه گذاری در اسلوونی چیست؟
بهترین راه جهت مهاجرت سرمایه گذاری به اسلوونی ثبت شرکت در این کشور می باشد.
متداول ترین راه های مهاجرت به اسلوونی چیست؟
افراد از راه های مختلف نظیر اقامت کاری، تحصیلی و سرمایه گذاری می توانند به کشور اسلوونی مهاجرت نمایند.
حداقل میزان سرمایه گذاری جهت ثبت شرکت اسلوونی چقدر است؟
حداقل میزان سرمایه گذاری در ثبت شرکت اسلوونی 50 هزار یورو می باشد.
پس از چند سال می توان نسبت به اقامت دائم و تابعیت اسلوونی اقدام نمود؟
پس از گذشت 5 سال می توان برای اقامت دائم و 10 سال نسبت به شهروندی اسلوونی درخواست داد.
با سلام و عرض ادب من مهاجر افغانی مقیم ایران هستم و ۳فرزند دارم و هیچ مدرک تحصیلی و حرفه ی خاصی نداریم من به دلیل بیماری قلبی و عروقی وبرای محدودیت تحصیلی فرزندانم میخواهم به اسلوانی مهاجرت کنم و اقامت آنجا را دریافت کنم سرمایه ی من به ۴۰۰ میلیون تومان میرسد لطفا من را راهنمایی کنید
سلام و عرض ادب
دوست عزیز لطفا سن تان را بفرمائید . فرزندان شما زیر 18 سال هستند ؟
سلام.در اردیبهشت 97 به توصیه یکی از دوستان ایرانی مقیم اسلوانی شرکتی در لوبلیانا ثبت کردم و بلافاصله حساب بانکی هم برایم باز شد . متعاقبا جهت تکمیل پروسه اقامت ،اقدام به خرید اپارتمانی به ارزش 125000 یورو نمودم و 10% اولیه وجه اپارتمان هم پرداخت گردید.برای مرحله دوم که به بانک مراجعه شد که 51000 یورو پرداخت شود ،بانک از پذیرش این مبلغ پول نقد خودداری کرد وپروسه من نیمه تمام رها شد.حالا نه بنگاه 10% پولمو میده و نه
بانک بقیه پولمو که نقد میباشد قبول میکنه و پروسه ثبت شرکت و اقامت و …. معلق مانده.لطفا در این خصوص راهنمایی بفرمایید چکار باید بکنم.ممنون
با سلام دوست گرامی برای بررسی شرایط خود بهتر است با دفتر mie اتریش تماس حاصل نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 02149196000 تماس حاصل نمایید.
سلام
در صورت امکان نحوه تماس با وکیل مستقر در اسلوونی را اعلام فرمایید
با سلام
دوست عزیز می توانید با دفتر MIE تماس حاصل نمایید و مشاوره خود را دریافت کنید.