سرمایه گذاری در لیتوانی و بررسی آن
سرمایه گذاری در لیتوانی و مقدمه ای بر آن
سرمایه گذاری در لیتوانی ، مهاجرت به لیتوانی و اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در لیتوانی در این مقاله مورد بحث و بررسی علمی قرار می گیرد. مهاجرت به لیتوانی از طریق سرمایه گذاری از جهات مختلف قابل بحث است که در این نوشتار اساسی ترین نکات به صورت ساده و خلاصه برای شما بیان می شود. سرمایه گذاری در لیتوانی ممکن است مورد توجه برخی از سرمایه گذاران خارجی باشد. موسسه MIE در خصوص سرمایه گذاری در لیتوانی و اخذ اقامت آن شما عزیزان را یاری خواهد کرد. تلاش ما بر این است تمام اطلاعات راجع به شرایط سرمایه گذاری در لیتوانی را برای شما توضیح دهیم. زیرا پروسه های سرمایه گذاری قوانین و مراحل خاص خود را دارد، از این رو در این مقاله علمی به نکات زیر می پردازیم:
- آیا اخذ اقامت لیتوانی از طریق سرمایه گذاری امکان پذیر است؟
- برای سرمایه گذاری در لیتوانی از چه راه های می توان استفاده کرد؟
- ارزان ترین راه سرمایه گذاری در لیتوانی چیست؟
- آیا از طریق ثبت شرکت می توان اقامت لیتوانی را به دست آورد؟
سرمایه گذاری در لیتوانی و شرایط عمومی آن
سرمایه گذاری در لیتوانی می تواند یکی از راههای ورود و اقامت به اروپا باشد. کشور لیتوانی در شمال شرقی اروپا واقع شده است و بزرگترین کشور در میان کشور های حوزه بالتیک است و جمعیت این کشور 2.9 میلیون نفر می باشد. لیتوانی در سال 2015 به اتحادیه اروپا پیوست. مهمترین شریک های تجاری کشور لیتوانی در زمینه صادرات و واردات کشورهای آلمان، هلند ،لهستان و استونی است. لیتوانی به دلیل برخورداری از موقعیت استراژیک و جغرافیایی در کنار دریای بالتیک مجهز به اسکله بندری بوده و نقش ترانزیتی مهمی بین اروپای شرقی و اروپای غربی دارد و همه ترابری این کشور بر اساس اتحادیه اروپا است. تولید ناخالص داخلی آن 42.1 است و به طور کلی 95% کل سرمایه گذاری خارجی در لیتوانی از کشورهای اتحادیه اروپا است.
فایل تصویری موسسه MIE در مورد سرمایه گذاری و اخذ اقامت
- دانلود
- 0 ثانیه
- 5 K
مقاله مرتبط
سرمایه گذاری در لیتوانی واستانداردهای سرمایه گذاری
سرمایه گذاری در لیتوانی را با توجه به اینکه اقتصاد لیتوانی در حال رشد است می توان مدنظر قرار داد. سرمایه گزاران خارجی در لیتوانی از حقوق مساوی با سرمایه گزاری داخلی برخوردارند و این قوانین مساوی باعث جذب سرمایه گذاران خارجی شده است. زیرا یکی از مهم ترین دلایل انتخاب یک کشور برای سرمایه گذاری میزان امنیت سرمایه گذاری در این کشور است. این مقاله توسط موسسه MIE همکار مؤسسه MIE تهیه و گردآوری شده، هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام و غیرقانونی می باشد از نظر سلامت اقتصادی جامعه و امر مصادره اموال در کشورها، در سال 2017 لیتوانی رتبه 59 از 100 امتیاز را بدست آورده است و که این نشان دهنده خوب بودن وپاک بودن سیستم اقتصاد این کشور است. در جدول زیر نرخ مصادره اموال کشور لیتوانی در سال های اخیر نشان داده شده است که این نرخ برای کشور لیتوانی برابر با 1 است. که نشاندهنده امنیت بالای سیستم قضایی و دولتی این کشور است.
فایل صوتی موسسه MIE در مورد سرمایه گذاری و اخذ اقامت
- دانلود
- 12 دقیقه
- 15 K
مقاله مرتبط
سرمایه گذاری در لیتوانی و شاخص های اقتصادی تاثیر گزار
سرمایه گذاری در لیتوانی به دلیل اقتصاد رو به رشد که در سال های اخیر داشته است مورد توجه قرار گرفته است، لیتوانی در سال 2015 به اتحادیه اروپا و سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) پیوست و پذیرای پروژه های سرمایه گذاری خارجی زیادی شد.
تولید ناخالص داخلی در لیتوانی
تولید ناخالص داخلی لیتوانی تقریبا 42.1 % از میانگین کل اتحادیه اروپا می باشد و این نرخ در سال 2017 نسبت به سال 2016 رشد 18 درصدی داشته است و باعث ایجاد 5000 شغل شده است.
تولید ناخالص داخلی یکی از ملاک های اندازه گیری رشد اقتصاد کشورمی باشد و بر اساس میانگین مجموع ارزش کالاها در مدت زمان معین در نظر گرفته می شود.
تولید ناخالص داخلی لیتوانی در سال های اخیر:
رشد تولید ناخالص | سهم تولید ناخالص داخلی | سال |
0.3% | 13.188 | 2018 |
1.3% | 12.803 | 2017 |
1.4% | 10.714 | 2016 |
نمودار تولید ناخالص داخلی لیتوانی در سال های اخیر:
نرخ مالیات در کشور لیتوانی
نرخ مالیات بر در آمد کشور لیتوانی در سال 2018 برابر با 15 درصد است و میانگین نرخ مالیات بر در آمد از سال 1994 تا 2018 حدود 24.96 درصد ذکر شده است. این نرخ مالیات شامل در آمد از منابع مختلف مانند حقوق، کار ، بازنشستگی و سود اعمال می باشد. نمودار زیر نشان دهنده مالیات در سال های 2010 تا 2016 است.
دولت لیتوانی به حمایت از سرمایه گذاران خارجی معتقد است و سرمایه گذاران می توانند بدون محدودیت در لیتوانی فعالیت داشته باشند، این قوانین و حمایت باعث شده است سرمایه گذاران با اطمینان در کشور لیتوانی سرمایه گذاری داشته باشند.
نرخ بیکاری در لیتوانی
نرخ بیکاری در لیتوانی در سال 2018 به 8.39 درصد رسیده است که این نرخ در سال 2012 به میزان 15.30 بوده است. در جدول زیر به نرخ بیکاری می پردازیم.
پایین ترین آمار | اخرین آمار | لیتوانی |
2.70 | 8.30 | نرخ بیکاری |
1221.90 | 1379.60 | افراد مشغول به کار |
58.20 | 144.22 | افراد بیکار |
56.30 | 72.10 | نرخ اشتغال |
سرمایه گذاری در لیتوانی از طریق خرید ملک
سرمایه گذاری در لیتوانی از طریق خرید ملک ارزانترین راه برای سودآوری است، زیرا کشور لیتوانی رو به رشد است و نسبت به بقیه کشور های اروپایی با مبالغ پایین تر می توانید خریداری ملک انجام دهید. به طور مثال خرید آپارتمان در لیتوانی با حدود 50 تا 60 هزار یورو نیز امکانپذیر است. این نوع سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران خارجی مناسب است و با اجاره دادن املاک می توان سود خوبی دریافت کرد. به دلیل رو به پیشرفت و رشد بودن لیتوانی املاک این کشور دستخوش تغییرات خواهد بود و سود بالایی خواهد داشت. توجه داشته باشید سرمایه گذاری از طریق خرید ملک در کشور لیتوانی موجب اقامت نخواهد شد.
سرمایه گزاری در لیتوانی از طریق ثبت شرکت و کار آفرینی
یکی از راههای سرمایه گذاری در لیتوانی از طریق ثبت شرکت می باشد، این روش می تواند از طریق کار آفرینی نیز اتفاق بیوفتد. ثبت شرکت معمولا از طریق شرکت با مسولیت محدود انجام می شود. افرادی که قصد دارند از طریق ثبت شرکت اقامت اخذ نمایند، بایستی به مدت 6 ماه در شرکت عضو باشند، در این روش حتما بایستی 3 شهروند لیتوانیایی در شرکت با مسولیت محدود استخدام شوند. میانگین حقوقی که برای این افراد درنظر گرفته می شود نباید کمتر از 28000 یورو باشد. این مقاله توسط موسسه MIE همکار مؤسسه MIE تهیه و گردآوری شده، هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام و غیرقانونی می باشد مالیات بر این در آمد ها 15 % است ولی در صورتی که بیشتر از 10 نیرو استخدام شود، 5 درصد مالیات تعلق می گیرد.
هنگامی که سرمایه گذار خارجی می خواهد در لیتوانی فعالیت خود را ادامه دهد، در ابتدا اقامت یک ساله داده می شود و سپس به دو سال تمدید می شود. سرمایه اولیه که برای ثبت این نوع شرکت نیاز است 2500 یورو است. ولی اگر قصد داردی از این طریق به اقامت برسید ارزش این نوع سرمایه گذاری را نباید کمتر از 260.000 یورو در نظر بگیرید و حداقل سه شغل ایجاد کنید و بنابر این شرایط کشور لیتوانی اقامت پنج ساله برای سرمایه گذار خارجی صادر می کند.
سرمایه گذاری در لیتوانی از طریق اوراق قرضه
سرمایه گذاری در لیتوانی از طریق اوراق قرضه به این صورت است که دولت لیتوانی بیانیه ای صادر کرده است که در ارتباط با پروژههای سبز و حمایت دولت در مورد تامین منابع مالی است و در لیست اوراق بهادر موجود می باشد ، این منبع مالی 20 میلیون یورو بابت اوراق قرضه توسط دولت در نظر گرفته شده است، نرخ سود سالیانه که پرداخت می شود 1.2 درصد است که با توجه به پیشرفت اقتصادی لیتوانی روش خوبی برای سرمایه گذاری می باشد.
سرمایه گذاری در لیتوانی و بررسی اخذ اقامت و تابعیت آن
سرمایه گذاری در لیتوانی در بعضی موارد موجب اخذ اقامت می شود. اگر اموال سرمایه گذار خارجی در لیتوانی کمتر از 260000 یورو نباشد، اجازه اقامت 5 ساله اعطا می شود. خرید ملک و خرید اوراق قرضه روش هایی خوبی برای سود دهی می باشد ولی موجب اخذ اقامت نمی شود، اشخاصی که سرمایه گذاری می کنند به مدت یک سال کارت اقامت موقت را دریافت میکنند و بعد از 5 سال اقامت دائم را بدست می آید.
سرمایه گذاری در لیتوانی مزایایی دارد که به آن می پردازیم:
- کشور لیتوانی در حال پیشرفت است و یکی از سریع ترین کشور ها در حال توسعه می باشد.
- لیتوانی عضو اتحادیه اروپا می باشد و از سال 2015 به این اتحادیه پیوست.
- پیشرفت تکنولوژی و فناوری رو به پیشرفت است.
- بالاترین سطح آموزشی و نیروی کار تحصیل کرده در اتحادیه اروپا را دارد. 92% از جمعیت کار تحصیلات عالی و متوسطه را دارند. که در منطقه ماریامپوله دارای متخصصین واجد شرایط در زمینه کشاورزی و صنایع غذایی ، ساخت و ساز و مهندسی فن آوری است.
این کشور توسعه یافته با زیر ساخت های بزرگ کشاورزی، که بیشترین شاغلین را در حوزه کشاورزی، غذا و چوب را دارد. بر اساس مطالعه شاخص سبز اروپا ، پایتخت لیتوانی بهترین کیفیت هوا را در اروپا دارد.
علاوه بر مزایای سرمایه گذاری در لیتوانی ، این طرح معایب خاص مربوط به خود را دارد که در ادامه آن ها را بیان کرده ایم.
- وابستگی شدید به صادرات روسیه و نا امنی یکی از معایب است.
- نرخ بالای مهاجرت به لیتوانی اقتصاد این کشور را تحت تاثیر قرار داده است.
- ثبت شرکت در لیتوانی به راحتی و آسان نیست و نیاز به بررسی دارد که شرکت مالیات نداشته باشد.
- نوسان سرمایه گذاری در دهه اخیر تغییرات زیادی داشته است.