سرمایه گذاری یورویی و بررسی آن
سرمایه گذاری یورویی ، مهاجرت به خارج از کشور از طریق سرمایه گذاری و سودآوری به یورو و به طور کلی اخذ اقامت و تابعیت کشور های خارجی از طریق سرمایه گذاری و سود آوری به ارز خارجی یورو و دلار در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. از چه راههایی می توان موفق به داشتن یک سرمایه گذاری یورویی پر سود و مطمئن شد؟ چه کشور هایی مناسب سرمایه گذاری و سودآوری به ارز خارجی یورو و دلار هستند؟ مزایای سرمایه گذاری یورویی چیست؟ آیا هر نوع سرمایه گذاری به ارز خارجی یورو و دلار منجر به اخذ اقامت و تابعیت می گردد؟ در این مقاله تلاش شده است که به این سوالات و سوالات دیگر در باب سرمایه گذاری و سود آوری به ارز خارجی در خارج از کشور و معرفی روشهای آن پاسخ داده و مهم ترین و اساسی ترین نکات پیرامون آن به شرح درآید. همانطور که می دانید در دوره کنونی نوسانات نرخ ارز و کاهش قیمت ریال موجب شده است، سرمایه گذاری و کسب درآمد از طریق ارز خارجی یورو و دلار سود بیشتری نسبت به سرمایه گذاری و کسب درآمد از طریق ریال داشته باشد؛ اما شاید بزرگترین دغدغه ای که شما عزیزان داشته باشید، این باشد که آیا با توجه به تحریم هایی که بر علیه کشور عزیزمان ایران وجود دارد، سرمایه گذاری و سود آوری به ارز خارجی یورو و دلار یک سرمایه گذاری مطمئن است؟ پاسخ این سوال را همراه با ارائه جزئیات، نمودارها و آمارهای علمی در ادامه مقاله خدمت شما ارائه خواهیم داد. امید است این مقاله پاسخ تمامی ابهامات و سوالات شما در باب مهاجرت و اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری یورویی داده باشد؛ اما در صورت هر گونه سوال یا ابهام همواره می توانید با دفاتر موسسه MIE ؛ ( MIE ) تماس برقرار کرده و از مشاوره رایگان تلفنی بهرمند شوید.
در ادامه مقاله به ارائه مطالبی در سرفصل های ذیل خواهیم پرداخت :
فایل ویدئویی در خصوص سریعترین روش اخذ اقامت اروپا
مبتنی بر سرمایه گذاری
- دانلود
- 0 ثانیه
- 1
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 18 دقیقه
- 28 K
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص :
چگونه در خارج از کشور سرمایه گذاری کنیم تا به سود برسیم؟ ( خم و چم سرمایه گذاری خارجی )
- دانلود
- 0 ثانیه
- 112 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 10 دقیقه
- 527 K
سرمایه گذاری یورویی و شرایط عمومی
سرمایه گذاری یورویی در خارج از کشور، علی الخصوص در کشور های اروپایی ، برای آن دسته از افرادی که دارای تمکن مالی و تمول اقتصادی مناسبی هستند، یکی از مناسب ترین گزینه ها برای مهاجرت می باشد. بسیاری بر این باورند که با توجه به وضعیت کنونی و افول ارز ریال، مهاجرت به خارج از کشور غیر ممکن شده است، حال آنکه تجربه ما حین بررسی برنامه های سرمایه گذاری کشورهای مختلف و شرایط بسیاری از موکلان مان، نشان داده که بسیاری از هموطنان ما کماکان می توانند از طریق سرمایه گذاری یورویی به پیشرفته ترین و مرفه ترین کشور های جهان مهاجرت نمایند. لذا برای اطمینان از اینکه شما نیز می توانید بر اساس میزان دارایی های تان از طریق سرمایه گذاری یورویی مهاجرت کنید، نیاز به آگاهی از برنامه های اقامتی کشور های مختلف و حداقل مبالغ مورد نیاز سرمایه گذاری در هر برنامه دارید، که در این مقاله به بسیاری از این برنامه ها اشاره شده است.
برنامه های سرمایه گذاری یورویی در کشور های اروپایی از گستردگی و تنوع مناسبی برخوردارند. شاید تا به حال آگاهی نداشته باشید که در برخی از این برنامه های سرمایه گذاری که به خود حمایتی موسوم هستند، متقاضی نیاز به سرمایه گذاری عملی و انتقال سرمایه خود به کشور مورد نظرش ندارد و صرفا با نشان دادن پرینت حساب بانکی اش اثبات می کند از تمکن مالی کافی برخودار است و دولت آن کشور به او و خانواده اش مجوز اقامت موقت، سپس اقامت دائم و تحت شرایطی تابعیت نیز اعطا می نماید. شاید بگویید که مگر چنین چیزی ممکن است؟ بله ممکن است و بزرگترین شرط این نوع سرمایه گذاری، لزوم حضور حداقل 6 ماه در سال و زندگی در خاک آن کشور است. در برخی دیگر از روشهای سرمایه گذاری نیز که پر سود هستند، متقاضی با راه اندازی یک کمپانی یا شروع یک start-up به سود دهی رسیده و اقامت اروپا را برای خود و اعضای خانواده اش به دست خواهد آورد. جان کلام اینکه روشهای سرمایه گذاری متنوعی نظیر خرید ملک، ثبت شرکت، کارآفرینی، خرید اوراق قرضه دولتی، اخذ نمایندگی و فرنچایز و … وجود دارد که هر متقاضی سرمایه گذاری یورویی می تواند با توجه به شرایط و هدف خود از مهاجرت یکی از آن ها را انتخاب نموده و پس از اقدام به اقامت دائم و پاسپورت اروپا دست یابد.
مقالاتی با عنوان « شرایط سرمایه گذاری در کشورهای اروپایی » و « بهترین سرمایه گذاری ها در اروپا » نیز می تواند اطلاعات به روزی را در زمینه مشابه در اختیار شما عزیزان قرار دهد.
فایل ویدئویی در خصوص خوب تجارت کنیم – موانع سرمایه گذاری را بشناسیم!
- دانلود
- 0 ثانیه
- 55 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 19 دقیقه
- 254 K
سرمایه گذاری یورویی و اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری یورویی
به طور کلی برنامه های سرمایه گذاری یورویی کشور های خارجی از لحاظ آثار اقامتی به دو دسته تقسیم می شوند:
- برنامه های سرمایه گذاری یورویی در یک کشور که منجر به اقامت و تابعیت می شوند.
- برنامه های سرمایه گذاری یورویی که آثار اقامتی و تابعیتی در پی ندارند.
طبیعی است که برنامه های سرمایه گذاری یورویی که منجر به اخذ اقامت و تابعیت یک کشور شوند، سود کمتری نسبت به برنامه های سرمایه گذاری یورویی دارند که آثار اقامتی و تابعیتی در پی ندارند. بعنوان مثال سرمایه گذاری یورویی در زمینه املاک و مستغلات و خرید ملک در بیشتر کشور ها به تنهایی موجب اخذ اقامت و تابعیت نمی گردد، اما کشور هایی نظیر پرتغال، قبرس و… به سرمایه گذاران خارجی اجازه می دهند تا با خرید املاک و مستغلات در کشورشان با حداقل مبلغی مشخص، به اقامت و تابعیت این کشور ها و پاسپورت اروپایی دست یابند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به مقالاتی با عنوان مهاجرت به پرتغال از طریق ویزای طلایی ، اقامت دائم اروپا از طریق خرید ملک ، خرید ملک در کشور قبرس مراجعه نمایید.
سرمایه گذاری یورویی و استانداردهای سرمایه گذاری
قبل از اقدام به سرمایه گذاری یورویی در هر کشور اروپایی، باید یک سری از شاخص ها و استانداردهای بین المللی سرمایه گذاری را شناخت و بررسی کرد که این کشور اروپایی که قصد سرمایه گذاری در آن را دارید، در درجه اول آیا برای سرمایه گذاری ایمن است یا حداقل از امنیت بالا برخوردار است یا خیر؟ اگر پاسخ به این سوال مثبت بود، آنگاه در درجه دوم به سراغ بررسی شاخص های اقتصادی و زندگی در آن کشور می رویم تا به دیدی باز از سرمایه گذاری، میزان سود بدست آمده و مالیات و … دست یافته باشیم.
شاید اولین شاخصی که برای سرمایه گذاری در هر کشوری می بایست مورد بررسی قرار داد، شاخص نرخ مصادره اموال یا Expropriation Rate آن کشور می باشد. این شاخص نشان می دهد که در گذشته نرخ مصادره اموال و سلب مالکیت سرمایه گذاران خارجی توسط دولت آن کشور چقدر بوده است؟ ریسک مصادره اموال بین اعداد 1 تا 7 تعریف می شود که عدد 1 نشاندهنده کمترین میزان ریسک و عدد 7 نمایانگر بیشترین میزان ریسک سلب مالکیت اموال سرمایه گذاران خارجی می باشد. به گزارش The global economy نرخ مصادره اموال در اکثر کشورهای اروپایی علی الخصوص کشور های اروپایی غربی و کشور های حوزه اسکاندیناوی که نظام سوسیالیستی بر آنها حاکم است ، برابر 1 می باشد و این حاکی از کمترین ریسک مصادره اموال و امنیت بالای سرمایه گذاری در این کشور هاست. در زیر نمودار نرخ مصادره اموال کشور های اتریش، پرتغال، قبرس و مالتا را مشاهده می کنید که برابر 1 می باشد.
در جدول زیر لیستی از تمام کشورهای اروپایی که نرخ مصادره اموال بیشتر از 1 می باشد، ارائه گردیده است. لیست زیر به این معنی است که سرمایه گذاری یورویی در این کشور ها دارای ریسک قابل ملاحظه می باشد :
در جدول زیر رتبه کنترل فساد در کشور های اروپایی را مشاهده می کنید که دانمارک که در رتبه اول این جدول قرار دارد، به این معنی است که بیشترین کنترل را بر فساد سیستم قضایی و حکومتی خود دارد و کمترین میزان فساد در آن حاکم است و کشور روسیه به دلیل حاکم نبودن جریان آزاد اطلاعات در آن، بیشترین نرخ فساد بین کشور های اروپایی را به خود اختصاص داده است. لازم به ذکر است که این رتبه بندی ها برای آخرین ماه از سال 2018 گزارش شده است :
سرمایه گذاری یورویی و شاخص های اقتصادی تأثیر گذار
پس از اینکه از ضریب ریسک سرمایه گذاری کشور ها اطلاع کافی پیدا کردیم و کشوری را انتخاب کردیم که بر اساس شاخص نرخ مصادره اموال، کمترین ریسک سرمایه گذاری را دارد، باید شاخصه های داخلی اقتصادی نظیر نرخ اقتصاد ، نرخ بهره بانکی و نرخ تولید ناخالص داخلی و … را مورد تحلیل قرار دهیم تا به دیدی باز در نحوه تجارت و میزان سوددهی سرمایه گذاری یورویی مان دست یابیم. برای مثال اگر شما قصد راه اندازی کسب و کار یا تاسیس شرکت در کشور های اروپایی را دارید، بهتر است، نرخ مالیات بر درآمد شخصی و نرخ مالیات بر درآمد شرکت ها در اروپا را مورد بررسی قرار دهید. در نقشه زیر نرخ مالیات بر در آمد شرکت ها در بین کشور های اروپایی برای سال 2018 را ملاحظه می نمایید :
همانطور که در نقشه فوق مشاهده می کنید، نرخ مالیات بر درآمد شرکت ها در بین کشور های اروپایی یکسان نبوده و متفاوت از هم است. این نرخ در بازه 9 درصد که مربوط به کشور مجارستان است تا 34.4 درصد که مربوط به کشور فرانسه می باشد، قرار دارد. گفتنی است که نرخ مالیات بر درآمد شرکت ها در قاره اروپا به صورت میانگین 22.5 درصد است که قدری بیشتر از نرخ مالیات بر درآمد شرکت ها در سطح جهان 21.4 درصد است، می باشد.
در جدول زیر نیز نرخ سود بانکی در کشورهای اروپایی را مشاهده می نمایید :
سرمایه گذاری یورویی از طریق خرید ملک
خرید و فروش ملک و معامله املاک و مستغلات در هر جای جهان اگر با دیدی باز و مشورت با متخصص صورت بپذیرد، یکی از پر سود ترین سرمایه گذاری هاست. پر واضح است که با افزودن جمعیت و مهاجر پذیری کشور های اروپایی، تا چند سال آینده قیمت ملک در این کشور ها بالاتر خواهد رفت و سود حاصل از فروش یا اجاره آنها بیشتر خواهد شد. اما باید به این نکته اشاره کرد که همه کشورهای اروپایی از طریق سرمایه گذاری یورویی در زمینه خرید املاک و مستغلات اقامت و تابعیت اعطاء نمی کنند، مگر کشور های معدودی مانند پرتغال، قبرس. البته اگر قصد شما از سرمایه گذاری یورویی در زمینه املاک و مستغلات کسب سودآوری به ارزهای خارجی است، باید گفت که این امکان برای شما فراهم است که در بسیاری از کشور های اروپایی نظیر اتریش ملک بخرید و از فروش یا اجاره دادن آن املاک سود قابل ملاحظه ای برداشت کنید. امکان اخذ اقامت دائم و تابعیت اتریش از طریق خرید ملک در این کشور در حال حاضر وجود ندارد، اما اگر ملکی را در اتریش خریداری نمایید، تا زمانی که آن را نفروخته اید، می توانید برای رفت و آمد به اتریش ، ویزای بلند مدت اخذ نمایید. این اقامت، اقامت دائم نیست و به اصطلاح عامیانه به اقامت مسکونی معروف است. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لینک های اقامت اتریش از طریق خرید ملک و اقامت اتریش با خرید ملک مراجعه نمایید.
سرمایه گذاری یورویی از طریق ثبت شرکت
دسته ای از سرمایه داران داخلی کشور عزیزمان ایران، تمایل دارند که برای گسترش کسب و کار خود و صادرات به کشور های اروپایی به تأسیس یک شعبه در یکی از این کشور ها اقدام نمایند؛ دسته ای دیگر نیز با داشتن ایده مناسب و استارت آپی و سرمایه کم نیز مایلند به ثبت شرکت در خارج از کشور پرداخته و از این طریق موفق به اخذ اقامت اروپا شوند. در این باره باید گفت که سرمایه گذاری یورویی و سودآوری به یورو از طریق ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار در اروپا هم برای این دو دسته و هم بسیاری از افرادی که تمایل دارند، با انتقال سرمایه خود به خارج از کشور، خودشان برای عملی کردن ایده شان اقدام نموده و مدیریت کسب و کار خود را به دست داشته باشند، گزینه مناسبی است. اخذ اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار در کشور های مختلف سرمایه اولیه متفاوتی را طلب می کند، اما یکی از بهترین گزینه های که در این مورد می توان معرفی کرد، ثبت شرکت در اتریش می باشد. برای ثبت شرکت در اتریش ابتدا می بایست مبلغ 4 تا 5 هزار یورو را جهت ثبت رسمی شرکت و انجام امور حقوقی و دولتی آن پرداخت. پس از ثبت شرکت و قبل از ورود به خاک اتریش جهت راه اندازی آن، می بایست 17.500 یورو دیگر به حساب شرکت واریز کرد. پس از ورود به خاک اتریش 17.500 یورو دیگر به حساب شرکت خود واریز می نمایید تا کار را شروع کنید. یکی از مزیت های این روش این است که شما می توانید همسر یا دوست خود را بعنوان کارمند شرکت تان استخدام نموده و برای او نیز اقامت قرمز سفید قرمز دریافت نمایید. البته برای اخذ کارت قرمز سفید قرمز باید حداقل حقوق و بیمه و مزایا را به کارمندان خود پرداخت کنید. برای کسب اطلاعات جامع و جزئیات بیشتر در این زمینه می توانید به مقاله ای با عنوان ثبت شرکت اتریش مراجعه نمایید.
سرمایه گذاری یورویی از طریق کارآفرینی
لازمه سرمایه گذاری یورویی و سودآوری به ارز خارجی یورو و دلار از طریق کارآفرینی، ارائه یک طرح کسب و کار ( Business plan ) است که در درجه اول نوآوری و خلاقیت داشته باشد و در درجه بعد بر روی اقتصاد آن کشور تاثیر مثبت داشته باشد. در این روش از سرمایه گذاری شما می بایست با ارائه یک ایده خوب و نوآورانه کسب و کاری را راه اندازی نمایید و تعدادی از نیروی کار بومی آن کشور را که قصد کارآفرینی در آن دارید، استخدام کنید. البته در مباحث مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، کارآفرینی می تواند زیر شاخه ثبت شرکت به شمار آید. یکی از بهترین برنامه های سرمایه گذاری یورویی از طریق کارآفرینی و سودآوری به ارز خارجی، کارآفرینی در اتریش است که با حداقل سرمایه 50 تا 100 هزار یورو می توانید به اقامت اتریش دست یابید. از مزایای کارآفرینی در اتریش این است که اگر ایده و بیزینس پلن شما مورد قبول اداره کار اتریش ( AMS ) قرار گیرد و کسب و کارتان به سوددهی رسید، برای گسترش کسب و کار خود می توانید از دولت اتریش وام بگیرید. در صورت هر گونه نیاز به مشاوره در زمینه نوشتن طرح کسب و کار و پخته کردن ایده تان می توانید با دفاتر ما تماس بگیرید تا مشاوران ما راهنمایی های لازم را به شما داشته باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کارآفرینی در اتریش می توایند به مقاله اقامت دائم اتریش با سرمایه کم مراجعه نمایید .
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص سرمایه گذاری در صنعت توریسم در خارج از کشور
- دانلود
- 0 ثانیه
- 30 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 8 دقیقه
- 150 K
سرمایه گذاری یورویی از طریق خود حمایتی
شاید بتوان گفت که برای افراد بازنشسته ای که دارای تمکن مالی بالایی هستند، سرمایه گذاری یورویی و اخذ اقامت کشور های اروپایی از طریق خود حمایتی بهترین گزینه مهاجرتی باشد. در روش مهاجرت از طریق خود حمایتی در واقع شما نیازی به انتقال سرمایه تان به خارج از کشور ندارید. شرایط و پروسه این برنامه سرمایه گذاری به این گونه است که شما باید اثبات کنید که در درجه اول از دارایی مالی مناسبی برخودار می باشید که این امر با نشان دادن حساب بانکی یا سند و اموال منقول و غیر منقول تان ممکن است و در درجه دوم حساب بانکی شما، بصورت ماهانه از داخل کشور تان شارژ می شوید که برای اثبات مورد دوم می توانید نشان دهید که یک یا چندین ملک دارید که از اجاره دادن آنها هر ماهه کسب درآمد می کنید. با نشان دادن این موارد می توانید مجوز اقامت کشور اروپایی مورد نظر خود را اخذ نمایید. لازم به ذکر است که این مجوز اقامتی یک ساله بوده و اولین شرط تمدید آن حضور 6 ماه از سال در خاک کشور مقصد و زندگی به همراه خانواده ( در صورت وجود ) در آن کشور می باشد. شرط دیگر تمدید اقامت از طریق خود حمایتی این است که شما حق کار کردن برای دیگران و به استخدام درآمدن برای کارفرمای اروپایی را ندارید، اما می توانید خودتان به راه اندازی بیزینس پرداخته و بصورت خود استخدامی self-employed به کسب در آمد بپردازید، در واقع شما با نشان دادن اینکه حساب بانکی تان هر ماهه از داخل کشور تان شارژ می شود، به دولت آن کشور نشان داده اید که برای گذران زندگی در کشور مذکور نیازی به کار کردن ندارید. گزینه های زیادی نظیر اسپانیا، یونان، اتریش و… برای اخذ اقامت اروپا از طریق خود حمایتی وجود دارد که این برنامه های خود حمایتی در جزئیاتی نظیر حداقل سن فرزندان برای همراه یا امکان آوردن پدر و مادر خود و حتی همسر بعنوان همراه تفاوت دارند، مثلا در برنامه خود حمایتی یونان متقاضی می تواند تا فرزندان زیر 21 سال خود را با خود به عنوان همراه بیاورد اما در خود حمایتی اسپانیا این امکان برای فرزندان زیر 16 سال وجود دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لینک های شرایط اقامت خود حمایتی اتریش ، خود حمایتی اسپانیا مراجعه کنید.
سرمایه گذاری یورویی از طریق فرنچایز
سرمایه گذاری یورویی از طریق اخذ نمایندگی یا خرید امتیاز کمپانی های بزرگ در صنایع مختلف یکی از مناسب ترین راههای سودآوری به ارز خارجی دلار و یورو می باشد، زیرا میزان سود دهی این روش بسیار بالاست. اخذ نمایندگی یا حق امتیاز صنایع غذایی ( نظیر مک دونالد، برگر کینگ، لی برگر، Subway ، KFC و …. ) و صنایع هتل داری ( نظیر هیلتون و شرایتون و امثالهم ) و سایر صنایعی که به صورت بین قاره ای یا inter-continental دارای شعبات زیادی در سرتاسر جهان هستند، بعلت شناخته شدن برند و تبلیغات حرفه ای از سوی کمپانی ها برای شعباتشان سود بالایی دارد. بعنوان مثال برای تاسیس شعبه ای از رستوران های لی برگر در یکی از کشور های اروپایی، سرمایه اولیه مورد نیاز بین 200 تا 300 هزار را سرمایه گذاری می کنید و بسته به مکان رستوران شما و اینکه در کدام منطقه شهر باشد، می توان به سود خالص ماهیانه 30 هزار یورو دست یافت و این یعنی 10 درصد سود ماهیانه به ارز خارجی یورو. البته حداقل سرمایه اولیه ای که برای تاسیس یک رستوران از هر برندی متفاوت از سرمایه اولیه مورد نیاز از سایر برند هاست. بعنوان مثال سرمایه اولیه مورد نیاز برای تاسیس یکی از شعبات برند مک دونالد حدود 900 هزار یورو می باشد، اما برای تاسیس یک شعبه از رستوران های subway و KFC به سرمایه اولیه به مراتب کمتری نیاز دارید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد اکیدا پیشنهاد می کنیم که به مقاله ای با عنوان اقامت دائم اروپا از طریق اخذ نمایندگی یا فرنچایز مراجعه نمایید.
سرمایه گذاری یورویی و خدمات موسسه MIE
تا کنون به تفصیل در مورد انواع روشهای سرمایه گذاری یورویی و سرمایه گذاری به ارز خارجی بحث کردیم و کشور های مناسب برای این امر را مطابق آمارهای علمی و شاخصه های اقتصادی به شما معرفی نمودیم. حال اگر تمایلی به سرمایه گذاری و سودآوری به ارزهای خارجی یورو و دلار دارید، موسسه MIE با برخورداری از مشاورین متخصص در امر مهاجرت و کلای مجرب و کارکشته اروپایی و کانادایی مفتخر است که شما عزیزان را در این امر یاری رساند. این موسسه در طی 15 سال ارائه خدمات به شما هموطنان عزیز در حوزه های حقوقی مهاجرت و انواع طرق مهاجرتی نظیر کار، تحصیل، سرمایه گذاری و … سابقه ای درخشان و مثبت از خود به جای گذاشته است، گواه این ادعا تعداد ویزاها و مصاحبه های موکلین ماست که گالری بزرگی از آنها را می توانید در وبسایت های ملک پور مشاهده نمایید. برخی از موکلین که از طریق ما اقدام به سرمایه گذاری یورویی و سودآوری به ارز خارجی نموده اند، را در همین گالری ها می توانید مشاهده نمایید.
سرمایه گذاری یورویی و مزایای آن
مهاجرت به کشور های اروپایی از طریق سرمایه گذاری و سودآوری به ارز خارجی یورو علاوه بر اینکه دارای سود بالاتری نسبت به سودآوری به ریال دارد، از مزایای دیگری که به شرح زیر است برخودار است :
- امکان دریافت ویزای شنگن و آزادی سفر برای تردد در کشورهای عضو حوزه شنگن
- امکان حفظ اصل سرمایه و جلوگیری از افول ارزش آن در تکانه های قیمت ارز داخلی
- دریافت سود های بالا به یورو که ارزش آن بیشتر از ریال است
- عدم استرس برای از بین رفتن ارزش دارایی شما و اطمینان از درآمد پایدار
- حفظ امنیت سرمایه شما در کشور های طراز اول جهان
- امکان اخذ اقامت برای خود و خانواده در بهترین کشور های جهان
- امکان اخذ تابعیت مضاعف و آزادی سفر بدون ویزا به بسیاری از کشور های جهان
- امکان تحصیل رایگان فرزندان در دانشگاههای سطح بالای جهان
- امکان ماندگاری و سوددهی برای سالیان متمادی و حتی نسلهای پس از شما
و …
پرسش و پاسخ های متداول در خصوص سرمایه گذاری یورویی
از چه راههایی می توان موفق به داشتن یک سرمایه گذاری یورویی پر سود و مطمئن شد؟
خرید ملک، کارآفرینی، ثبت شرکت و خرید فرانچایز از جمله راههای سرمایه گذاری هستند.
چه کشور هایی مناسب سرمایه گذاری و سودآوری به ارز خارجی یورو و دلار هستند؟
برنامه های سرمایه گذاری یورویی در کشور های اروپایی از گستردگی و تنوع مناسبی برخوردارند که شما می توانید برای آن ها اقدام نمائید.
مزایای سرمایه گذاری یورویی چیست؟
• امکان حفظ اصل سرمایه و جلوگیری از افول ارزش آن در تکانه های قیمت ارز داخلی
• دریافت سود های بالا به یورو که ارزش آن بیشتر از ریال است.
• عدم استرس برای از بین رفتن ارزش دارایی شما و اطمینان از درآمد پایدار
• حفظ امنیت سرمایه شما در کشور های طراز اول جهان
• امکان اخذ اقامت برای خود و خانواده در بهترین کشور های جهان
• امکان اخذ تابعیت مضاعف و آزادی سفر بدون ویزا به بسیاری از کشور های جهان
• امکان تحصیل رایگان فرزندان در دانشگاههای سطح بالای جهان
• امکان ماندگاری و سوددهی برای سالیان متمادی و حتی نسلهای پس از شما
آیا هر نوع سرمایه گذاری به ارز خارجی یورو و دلار منجر به اخذ اقامت و تابعیت می گردد؟
خیر! تمامی روش ها به اقامت و تابعیت ختم نمی شوند و اخذ اقامت و تابعیت بستگی به کشور انتخابی و نوع سرمایه گذاری دارد.
سلام با تشکر از توضیحات کاملتون.. سوالی داشتم.. من ۳۴ ساله و مجرد هستم با برادرهام کارگاه بلوک زنی دارم و پول نقد به مبلغ پانزده هزار دلار.. ایا در اروپا قبول میکنن منو؟
سلام وعرض ادب
دویو عزیز برای اخذ اقامت کاری و یا تحصیلی شما می بایست مدرک لیسانس داشته باشید. و از سویی پشتوانه مالی شما برای مهاجرت می بایست تقویت شود