چطور و کجا اپلای کنیم ؟ و بررسی شرایط اخذ پذیرش در کشورهای مختلف
چطور و کجا اپلای کنیم ؟ شرایط و مدارک مورد نیاز برای اپلای تحصیلی چیست ؟ نحوه جستجو در سایت دانشگاههای خارجی برای اپلای چگونه است ؟ این سوالات از جمله موارد مهمی است که در این مقاله به صورت علمی مورد تحلیل و بررسی قرار میگیرد.
اپلای (apply) چیست؟ برای اپلای از کجا شروع کنیم ؟ مدارک مورد نیاز و مراحل اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی در کشورهای مختلف چگونه است؟ بهترین دانشگاه ها برای اپلای کردن کدامند؟ هزینههای اپلای چقدر است ؟
قطعا این سوالات از جمله پرسش هایی است که ذهن بسیاری از دانشجویانی را که قصد تحصیل در خارج از کشور را دارند را درگیر می سازد. در این مقاله سعی نموده ایم که به سوال چطور و کجا اپلای کنیم ؟ پاسخی درست و جامع ارائه نماییم و در مورد اپلای کردن برای دانشگاه های آمریکا ، اپلای انگلستان ، اپلای فرانسه ، اپلای کانادا ، اپلای اتریش ، اپلای آلمان و … مطالب سودمندی را بیان نماییم. شما عزیزان برای دریافت پاسخ سوال چطور و کجا اپلای کنیم؟ می توانید با کارشناسان موسسه مشاوره MIE تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان بهره مند گردید.
فایل ویدئویی موسسه MIE در مورد شرایط تحصیل در اروپا به زبان انگلیسی
- دانلود
- 0 ثانیه
- 1
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 14 دقیقه
- 38 K
شرایط کلی اخذ پذیرش از دانشگاههای خارجی
دانشجویانی که تصمیم به تحصیل در خارج از کشور را دارند بایستی بر حسب علایق خود و رزومه تحصیلی که دارند ، رشته و دانشگاه خود را انتخاب کنند سپس اپلای کنند. سوالی که همیشه دانشجویان با آن مواجه هستند این است که چگونه اپلای کنیم و از دانشگاه مورد نظرمان پذیرش تحصیلی دریافت کنیم ؟ لازمه اپلای تحصیلی تحقیق زیاد در مورد برنامه های تحصیلی و دانشگاه مورد نظر می باشد. در اکثر دانشگاه ها شرایط اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی یکسان می باشد و فرد بایستی ابتدا کشور خود را انتخاب نماید، سپس دانشگاه مورد نظر خود را پیدا کند و پس از آن با توجه به برنامه هایی که دانشگاه ها در مقاطع تحصیلی مختلف ارائه می نماید و بر حسب علایق و رزومه خود رشته ای را انتخاب کند و معمولا به صورت آنلاین برای اپلای تحصیلی اقدام نماید. مدارک مورد نیاز برای اپلای تحصیلی بایستی آماده باشد که برای کمیته پذیرش دانشگاه ارسال گردد. بنابراین نحوه جستجو در سایت دانشگاههای خارجی برای اپلای کردن بسیار مهم می باشد.
کمیته پذیرش دانشگاه مدارک دانشجویان را مورد بررسی قرار می دهد و با توجه به رزومه تحصیلی، انگیزه نامه دانشجویان و… بر اساس نیازمندی هایی که دانشگاه تعریف می کند تصمیم به پذیرش یا رد کردن دانشجویان می گیرند. در برخی از دانشگاه ها خصوصا در مقاطع آموزش عالی نیاز است که دانشجویان با اساتید مختلف کنند مکاتبه کنند و بر حسب پیشینه تحصیلی، پیشینه علمی و تحقیقاتی بتوانند از استاد مربوطه تاییدیه دریافت نمایند. در ادامه به بررسی اینکه چطور و کجا اپلای کنیم؟ آموزش اپلای ، طريقه اپلاي كردن و … می پردازیم.
چگونه اپلای کنیم و از دانشگاه مورد نظرمان پذیرش تحصیلی بگیریم؟
برای اپلای تحصیلی فرد بایستی برنامه ریزی درستی داشته باشد و تمامی مدارکی را که نیاز است را آماده کند. متقاضی می تواند تمامی دانشگاه ها و برنامه های تحصیلی که تصمیم به تحصیل در آن را دارد در یک جدول مشخص بنویسد و با این کار دایره انتخاب خود را کوچکتر کند. دانشجویان بایستی به ددلاین دانشگاه ها توجه ویژه ای داشته باشند و چند هفته قبل از پایان رسیدن ددلاین دانشگاه درخواست خود را به دانشگاه ارائه نمایند. همچنین دانشجویان می توانند برای افزایش شانس پذیرش، درخواست خود را برای چندین دانشگاه ارسال نمایند. لازم به ذکر است بسته به سیاستی که دانشگاه دارد ممکن است نیاز باشد فرد مدارک را به صورت فیزیکی ارسال نماید اما در اکثر دانشگاه ها به صورت آنلاین انجام می پذیرد. در قسمت های بعد در مورد هزینه ها، مدارک و… مطالبی را بیان می نماییم.
هزینههای اپلای چقدر است؟
قاعدتاً فردی که تصمیم به اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاهی را دارد بایستی بر حسب نیازمندی که دانشگاه تعریف می کنند مدارکی را ارائه نماید. به طور مثال یکی از مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی ، داشتن مدرک زبان می باشد. بنابراین گذراندن دوره های زبان انگلیسی برای دانشجویان هزینه هایی را در بردارد همچنین اینکه برای اخذ مدرک زبان آیلتس، تافل و … دانشجویان بایستی هزینه ای را پرداخت نمایند. علاوه بر این مدارک دانشجویان باید به صورت رسمی ترجمه گردد که ترجمه مدارک نیز هزینه ای را برای دانشجویان ایجاد می کند. یکی دیگر از هزینه هایی دانشجویان پرداخت می کنند اپلیکیشن فی یا هزینه بررسی درخواست شان می باشد که به صورت معمول بین 80 الی 200 دلار در کشورهای مختلف متفاوت می باشد؛ اما در برخی از دانشگاه ها هزینه اپلیکیشن از دانشجویان اخذ نمی گردد و رایگان می باشد. علاوه بر این هزینه های جانبی هم دانشجویان بایستی در نظر داشته باشند.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص هزینه پذیرش تحصیلی و تحصیل رایگان
- دانلود
- 0 ثانیه
- 32 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 14 دقیقه
- 110 K
مدارک مورد نیاز و مراحل اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی
تهیه مدارک از مهم ترین مراحل اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی می باشد و دانشجویان بایستی به درستی مدارک را ارائه نمایند. مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی به شرح ذیل می باشد:
- کپی پاسپورت؛ به جهت اینکه دانشگاه بتواند مشخصات هویتی فرد را بررسی نماید. لازم به ذکر است که باید پاسپورت شخص معتبر باشد( حداقل 6 ماه اعتبار)
- ارائه آخرین مدارک تحصیلی دانشجو؛ بسته به مقطعی که دانشجو تصمیم به تحصیل دارد بایستی آخرین مدارک تحصیلی ارائه شود.
- ارائه ریزنمرات
- ارائه انگیزه نامه یا SOP؛ این مدرک یکی از مهم ترین مدارکی است که دانشجویان ارائه می نمایند. گفتنی است دانشجویانی که تصمیم به اخذ بورسیه تحصیلی داشته باشند، انگیزه نامه قوی کمک شایانی می نماید. در انگیزه نامه دانشجو در مورد هدف تحصیل خود، اهداف شغلی خود بعد از پایان یافتن تحصیل، چه برنامه هایی را دارد، دلیل پایین بودن نمره خاصی و … نوشته می شود در واقع نامه SOP شرح حالی از دانشجو و اهداف وی می باشد.
- توصیه نامه از اساتید؛ بسته به مقطع تحصیلی دانشجویان بایستی از طرف استاد خود یک الی دو توصیه نامه دریافت نمایند که این توصیه نامه نشان دهنده نظر استاد در مورد دانشجو می باشد. توصیه نامه بایستی در سربرگ دانشگاه و ممهور به مهر دانشگاه باشد. همچنین ایمیل سازمانی استاد مربوطه نیز قید گردد.
- ارائه نمودن CV؛ این مدرک شمای کلی از سطح تحصیلات، شرایط سنی، مقالات، مهارت های دانشجو … بیان می کند.
لازم به ذکر است افردی که از دانشگاه های برتر پذیرش تحصیلی دریافت می کنند شانس ویزای بالاتری را نیز دارند. در برخی از دانشگاه ها یا در برخی از رشته ها مدارک اضافه تری ممکن است از دانشجویان خواسته شود. مانند مدرک GRE یا GMAT و … .
فایل ویدئویی در خصوص
تحصیل تقریبا مجانی در بهترین رشته ها
بلژیک با ارائه شرایطی فوق العاده برای تحصیل بسیار ارزان در بهترین رشته های دنیا، افراد زیادی را برای تحصیل در این کشور فرا می خواند. در این کشور امکانات جدیدی آمده که موسسه MIE برای اولین بار آن را معرفی کرده است.
اگر می خواهید در خصوص این شرایط جدید تحصیل در یکی از بهترین کشورهای اروپایی در بهترین رشته ها بدانید حتما ویدئو زیر را تماشا کنید.
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 10 دقیقه
- 127 K
شرایط تحصیل در خارج از کشور و اپلای تحصیلی
پس از این که شرایط و مراحل اپلای را بیان نمودیم و در راستای راهنمای اپلای تحصیلی و پذیرش دانشگاه خارجی مطالبی را بیان کردیم، در این قسمت قصد داریم در مورد شرایط تحصیل در کشورهای مختلف دنیا مطالبی را ذکر کنیم و نکاتی را در مورد اپلای کانادا ، اپلای آمریکا ، اپلای استرالیا ، اپلای آلمان ، اپلای اتریش ، اپلای انگلستان ، اپلای فرانسه و … بیان نماییم.
شرایط اپلای به دانشگاه های کانادا و تحصیل در کانادا
کشور کانادا کشور مهاجر پذیری می باشد که خیل عظیمی از دانشجویان تمایل به تحصیل در این کشور را دارند و قطعا برای دانشجویی که قصد مهاجرت به این کشور را دارد این سوال در ذهنش شکل می گیرد که چگونه برای کانادا اپلای کنم؟
مهترین نکته ای که دانشجویان بایستی در زمان اپلای تحصیلی برای کشور کانادا در نظر بگیرند این است که دانشگاه، کالج، یا موسسه آموزشی که قصد تحصیل در آن را دارند بایستی در لیست DLI که نشان دهنده دانشگاه های مورد تایید دولت کانادا و ایالات مختلف در این کشور می باشد، قرار داشته باشد. علاوه بر این دوره ای که فرد قصد تحصیل در آن را دارد، بایستی شرایط کار پس از تحصیل برای آن رشته قید شده باشد تا فرد پس از فارغ التحصیلی ، اجازه اقامت این کشور را داشته باشد تا قادر باشد در جستجوی شغل و اخذ اقامت کاری باشد. یکی از بهترین کشورهایی که فرد می تواند با تحصیل در آن اقامت دائم دریافت نماید کشور کانادا است. چراکه در این کشور ، برنامه هایی مانند اکسپرس انتری، برنامه های ایالتی، برنامه سابقه کار کانادایی و … وجود دارد که شخص می تواند با استفاده از آن اقامت دائم کانادا را اخذ نماید. دانشجویان برای تحصیل در مقطع لیسانس حداقل آیلتس 6 و برای مقطع فوق لیسانس حداقل 6.5 و برای دکترا نمره زبان 7 به بالا را برای پذیرش نیاز دارند.
در برخی از دانشگاه ها در مقطع فوق لیسانس و دکترا دانشجویان بایستی از طرف سوپروایزری در دانشگاه پذیرش شوند، لذا داشتن پیشینه علمی مناسب و مقالات علمی بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
شرایط اپلای به دانشگاههای انگلستان و تحصیل در انگلستان
کشور انگلستان یکی دیگر از محبوب ترین مقاصد برای دانشجویان می باشد چرا که این کشور دارای معتبرترین دانشگاه های جهان می باشد و فوق العاده نظام آموزشی با کیفیتی دارد. دانشجویانی که قصد تحصیل در انگلستان را دارند و به دنبال اپلای انگلستان هستند برای سابمیت کردن مدارک بایستی از طریق وب سایت UCAS APPLICATION WEBSITE اقدام نمایند و دانشگاه ها نیز موظف به پذیرش درخواست هایی هستند که از طریق این وبسایت دریافت نموده اند. در این صورت دانشجویان بایستی موارد ذیل را رعایت کنند:
- در سایت UCAS ثبت نام کنید و پروفایل خود را ایجاد نمایید.
- شما می توانید برای 5 برنامه در زمان یکسان برای دانشگاه های مختلف اپلای کنید.
- مشخصات خود را در قسمت اطلاعات شخصی تکمیل نمایید.
- سوابق تحصیلی و مدارک قبلی خود را آپلود نمایید.
- اطلاعات مالی را اضافه نمایید.
- انگیزه نامه خود را بنویسید
- برای برخی از دانشگاه ها که آزمون ورودی دارند، دانشجو بایستی مدرک پذیرش در آزمون را نیز آپلود نماید.
قبل از ارسال نهایی درخواست، فرد می تواند تغییراتی را نیز ایجاد نماید و قابل ویرایش می باشد. برای اپلای انگستان در مقاطع فوق لیسانس و دکترا دانشجو می تواند در طی سال با اساتید مختلفی مکاتبه نماید. در مقطع دکترا بایستی حتما دانشجو دارای استاد راهنما یا سوپروایزر باشد. همچنین برای اخذ پذیرش در مقطع دکترا بایستی دانشجویان پروپزال خود را ارائه نمایند.
شرایط اپلای کردن برای دانشگاه های آمریکا و تحصیل در آمریکا
حقیقتا کشور آمریکا رویای بسیاری از دانشجویان از سراسر جهان برای تحصیل می باشد چراکه در حال حاضر بهترین دانشگاه های دنیا در این کشور قرار دارند و کیفیت زندگی و شرایط اقتصادی در این کشور بسیار مطلوب می باشد. مراحل اپلای آمریکا نیز در اکثر دانشگاه های به صورت آنلاین انجام می پذیرد. برای اپلای آمریکا در برخی از دانشگاه ها بسته به مقطعی که فرد قصد تحصیل در آن را دارد بایستی مدارکی مانند GMAT یا GRE ارائه گردد. همچنین برای رشته های هنری مانند طراحی و مد و… دانشجویان بایستی سوابق هنری شان یا پورتفولیوی خود را ارائه نمایند. داشتن مدرک زبان نیز همانند سایر کشورها جهت اپلای کردن برای دانشگاه های آمریکا مورد نیاز می باشد. آمریکا می تواند یکی از پاسخ های این سوال باشد که کجا اپلای کنیم که پذیرش و فاند بگیریم؟ چرا که بورسیه های تحصیلی در آمریکا در مقاطع مختلف بسیار متنوع می باشد.
دانشگاه های آمریکا معمولا برای ژانویه و سپتامبر ورودی دارند و دانشجویان بایستی در ددلاینی که دانشگاه تعیین نموده است درخواست خود را ارائه نمایند. میزان اپلیکیشن فی در دانشگاه های آمریکا معمولا به صورت میانیگن بین 35 الی 100 دلار آمریکا می باشد.
شرایط اپلای به دانشگاههای استرالیا و تحصیل در استرالیا
دانشگاه های استرالیا به دلیل کیفیت خود در سراسر جهان شناخته شده اند و آنها در میان 100 موسسه آموزش عالی برتر در سراسر جهان قرار گرفته اند. شرایط اپلای استرالیا نیز مانند برخی از کشورهای دیگر نیازمند آماده کردن مدارک مورد نیاز و ارسال درخواست در ددلاین مشخصی است که توسط دانشگاه ها بیان می گردد، می باشد. معولا برای ترم اول دانشجویان از اواخر اوکتبر تا اواسط ماه نوامبر و برای ترم دوم از اواسط آوریل تا اواسط ماه می درخواست های خود را ارائه می نمایند. لازم به ذکر است در بسیاری از دانشگاه های استرالیا نیازی به پرداخت اپلیکیشن فی نمی باشد و این موضوع باعث می شود که گزینه های انتخاب دانشجویان بیشتر شود. دانشگاه هایی مانند ویکتوریا، دانشگاه باند، دانشگاه مرکزی کوئینزلند، دانشگاه نوتردام استرالیا و … برای پرداخت معاف از اپلیکیشن فی می باشند. استرالیا نیز در لیست انتخابی اینکه کجا اپلای کنیم که پذیرش و فاند بگیریم؟ قرار می گیرد زیرا بورسیه های زیادی برای دانشجویان در این کشور در دسترس می باشد.
شرایط اپلای به دانشگاههای اروپایی و تحصیل در اروپا
قاره اروپا متشکل از کشورهای بسیار زیبا و دانشگاه های بسیار معتبر به عنوان یکی از جذابترین مقصدهای مهاجرتی برای دانشجویان تلقی می گردد. اپلای به دانشگاههای اروپایی به دلیل مقرون به صرفه تر بودن هزینه های تحصیل و زندگی متقاضی بیشتری دارد. کشورهایی مانند فرانسه، آلمان، اتریش، نروژ و … دارای نظام تحصیلی رایگان می باشد از همین رو اپلای آلمان ، اپلای اتریش ، اپلای فرانسه ، بیشتر از کشورهای دیگر از اروپا انجام می پذیرد. در کشورهایی مانند لهستان، هلند، لتونی و … هزینه های دانشگاه نیز بسیار مقرون به صرفه می باشد.
کشورهای اروپایی به دلیل نزدیک بودن به این مورد تقاضای بسیاری از دانشجویان می باشد و علاوه بر مقرون به صرفه بودن در کشورهایی مانند آلمان، دانمارک، اتریش، سوئد بازار کار بسیار مطلوبی برای فارغ التحصیلان وجود دارد ؛ لذا پس از اتمام تحصیل می توانند وارد بازار کار شوند و اقامت کاری اخذ نمایند. شایان ذکر است اپلای به دانشگاهای اروپایی نیز به صورت آنلاین و فیزیکی انجام می پذیرد.
چگونه برای مقطع بالاتر در رشته ای متفاوت اپلای کنیم؟
برای اپلای کردن در رشته های مختلف بایستی به نیازمندی ها و مدارکی که دانشگاه برای آن برنامه تعریف نموده است دقت شود. در برخی از رشته ها مانند رشته های مدیریتی یا دوره های بیزنسی دانشجو می تواند از سایر رشته ها نیز اقدام کند. به طور مثال در برخی از دانشگاه ها دانشجویانی که در زمینه های مدیریتی سوابق کاری داشته اند می توانند برای دوره های تحصیلی فوق لیسانس و … اقدام کنند. اما به صورت کلی بهتر است که فرد برای رشته های مرتبط با رشته تحصیلی خود اقدام نماید. زیرا شانس پذیرش و شانس ویزای وی بالاتر می رود. دانشجویانی که برای ورود به کشور مقصد خود نیاز به ویزای تحصیلی دارند بایستی دلایل انتخاب کشور و رشته و دانشگاه و… را بیان نمایند و در صورتی که رشته تحصیلی مرتبط باشد توجیه کردن آفیسر مهاجرت نیز راحت تر می باشد.
فایل ویدئویی در خصوص چگونه پذیرش دکتری بگیریم؟ ( نحوه تعامل با سوپر وایزر )
- 0 ثانیه
- 71 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 16 دقیقه
- 229 K
شرط سنی برای اپلای
معمولا برای اخذ پذیرش تحصیلی در کشورهای مختلف محدودیت سنی در نظر گرفته نمی شود. در اکثر دانشگاه ها افرادی که تصمیم به تحصیل در مقطع لیسانس و بالاتر را دارند بایستی حداقل 18 سال سن را داشته باشند. برای اخذ پذیرش تحصیلی هر فردی با هر شرایط سنی می تواند اپلای کند. موضوع مهمی که بایستی در نظر داشته باشید این است که در کشورهایی که بر اساس نظام بریتانیایی هستند مانند انگلستان، کانادا و… گپ تحصیلی برای اخذ ویزا مهم است. به این معنی که اگر فاصله تحصیلی یا گپ تحصیلی شخص بالا باشد شانس اخذ ویزای دانشجویی کاهش پیدا می کند. اما در برخی کشورهای اروپایی مانند فنلاند و اتریش، شرایط سنی و گپ تحصیلی شما نمی تواند مانع صدور ویزای تحصیلی شما باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید مقاله با ” موضوع محدودیت سنی برای تحصیل خارج از کشور ” را مطالعه کنید.
شرط معدل برای اپلای
یکی از شروطی که دانشگاه ها برای اعطای پذیرش تعریف میکنند شرط معدل می باشد. معمولا اکثر دانشگاه نمره GPA 3 که معادل 15 به بالا یا GPA2.5 که معادل معدل 13 به بالا می باشد را به عنوان یکی از شروط اخذ پذیرش عنوان می کنند. افرادی که دارای معدل پایینی هستند با این مسئله مواجه اند که چگونه ضعف معدل پایین خود را برای اپلای برطرف کنیم؟برای پوشش دادن ضعف معدل پایین چند راهکار وجود دارد که به برخی از آنها اشاره می کنیم :
- اپلای کردن برای دانشگاه هایی که شرط معدل برای اپلای در آنها خیلی مهم نیست و با معدل پایین هم دانشجویان می توانند اقدام کنند.
- مکاتبه کردن با اساتید دانشگاه قبل از شروع فرایند اپلای، در صورت داشتن یک فاکتور درخشان در رزومه یا نکته برجسته ممکن است معدل فرد خیلی مهم جلوه نکند.
- داشتن سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی که نشان دهنده این است که فرد در دروس تخصصی مهارت دارد و می تواند کار کند.
- چاپ کردن مقالات علمی در مجلات علمی معتبر دنیا
- ذکر نمودن دلیل پایین بودن معدل در انگیزه نامه، به طور مثال ممکن است برای شخصی در آن برهه زمانی مشکل پیش آمده باشد.
- توصیه نامه هایی که اساتید دانشگاه نگارش می کنند نیز بسیار مهم می باشد. اگر اساتید دید مثبتی به دانشجو داشته باشند در ذهن استاد راهنما نیز تاثیر مثبت دارد.
این موارد می تواند پاسخی به این سوال که چگونه ضعف معدل پایین خود را برای اپلای برطرف کنیم؟ باشد.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص بهترین کشور برای تحصیل ایرانیان
- دانلود
- 0 ثانیه
- 567 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 6 دقیقه
- 2548 K
بهترین دانشگاه ها برای اپلای کردن
همانطور که بیان نمودیم هر چه قدر سطح علمی دانشگاه بالاتر باشد و در رتبه بندی بین المللی در جایگاه مناسبی قرار گرفته باشد، مدارک مورد نیازی که برای پذیرش مطرح میکند سخت تر می باشد. از آنجایی که تقاضا برای دانشگاه های خوب بالا می باشد. لذا دانشجویان بایستی با هم رقابت کنند؛ علی ای حال فردی که رزومه تحصیلی قوی تر و انگیزه نامه بهتری دارد شانس اخذ پذیرش بالاتری را دارد. بنابراین بایستی بر حسب شرایطی که دارید و نیازمندی هایی که دانشگاه تعریف می کند ، می توانید برای دانشگاه مورد نظر خود اقدام کنید.
در لیست زیر بهترین دانشگاه ها در آمریکا، کانادا، اروپا و استرالیا بیان گردیده است.
دانشگاه های برتر آمریکا | رنکینگ | دانشگاه های برتر کانادا | رنکینگ | دانشگاه های برتر استرالیا | رنکینگ |
موسسه فناوری ماساچوست
(MIT) |
1 | دانشگاه تورنتو | 25 | دانشگاه ملی استرالیا | 31 |
دانشگاه استنفورد | 2 | دانشگاه مک گیل | 31 | دانشگاه سیدنی | 40 |
دانشگاه هاروارد | 3 | دانشگاه بریتیش کلمبیا | 45 | دانشگاه ملبورن | 41 |
موسسه فناوری کالیفرنیا
(Caltech) |
4 | دانشگاه مونترال | 118 | دانشگاه نیو ساوت ولز
(UNSW سیدنی) |
44 |
دانشگاه شیکاگو | 9 | دانشگاه آلبرتا | 119 | دانشگاه کوئینزلند | 46 |
دانشگاه پرینستون | 12 | دانشگاه مک مستر | 144 | دانشگاه موناش | 55 |
دانشگاه پنسیلوانیا | 16 | دانشگاه واترلو | 166 | دانشگاه استرالیای غربی | 92 |
دانشگاه ییل | 17 | دانشگاه وسترن | 203 | دانشگاه آدلاید | 106 |
دانشگاه کرنل | 18 | دانشگاه کوئین در کینگستون | 246 | دانشگاه فناوری سیدنی | 133 |
دانشگاه کلمبیا | 19 | دانشگاه کلگری | 246 | دانشگاه Wollongong | 196 |
پرسش و پاسخ متداول در خصوص آموزش 0 تا 100 اپلای و اخذ پذیرش
✅ اپلای (apply) چیست؟
به مجموعه کارها و اقداماتی که دانشجو برای اخذ پذیرش در دانشگاههای خارج از کشور انجام می دهد اپلای می گویند.
✅ چگونه اپلای کنیم و از دانشگاه مورد نظرمان پذیرش تحصیلی بگیریم؟
در اکثر کشورها متقاضیان می توانند به صورت آنلاین و از طریق ایمیل درخواست خود را برای اخذ پذیرش به دانشگاه ارائه نمایند.
✅ نحوه جستجو در سایت دانشگاههای خارجی برای اپلای چگونه است؟
بایستی در ابتدا کشور خود را مشخص نمایید، سپس در مورد رشته تحصیلی خود تحقیق کنید و در قسمت ادمیشن وبسایت رسمی دانشگاه در قسمت programs رشته هایی که ارائه می گردد را مشاهده فرمایید و مدارک مورد نیاز را برحسب نیازمندی آن دوره تحصیلی به دپارتمان پذیرش دانشگاه مورد نظر ارائه نمایید.
✅ مدارک مورد نیاز و مراحل اپلای و اخذ پذیرش تحصیلی چیست؟
کپی پاسپورت، ترجمه مدرک تحصیلی و ریزنمرات، مدرک زبان، انگیزه نامه و توصیه نامه مدارک مورد نیاز برای اپلای و پذیرش تحصیلی می باشد.
✅ چگونه ضعف معدل پایین خود را برای اپلای برطرف کنیم؟
با داشتن سابقه کار، مقالات علمی، نوشتن انگیزه نامه قوی، مکاتبه کردن با اساتید قبل از اپلای و … می توان ضعف معدل پایین را جبران نمود.
✅ کجا اپلای کنیم که پذیرش و فاند بگیریم؟
کشورهایی مانند ایتالیا، استرالیا، فنلاند، کانادا و… بورسیه های تحصیلی متنوعی را ارائه می نمایند که دانشجویان می توانند با استفاده از آن هزینه های تحصیل و حتی زندگی را پوشش دهند.
✅ چگونه برای کانادا اپلای کنم؟
برای کانادا بعد از جمع آوری مدارک می توان به صورت آنلاین در سایت دانشگاه اپلای نمود. در برخی از دانشگاه ها در مقطع فوق لیسانس و دکتر داشتن سوپروایزر الزامی می باشد.
✅ اپلای کردن برای دانشگاه های آمریکا چگونه است؟
کشور آمریکا نیز همانند کانادا می توان به صورت آنلاین برای اخذ پذیرش تحصیلی از سایت دانشگاه اقدام نمود.
✅ شرط سنی برای اپلای چقدر مهم است؟
شرایط سنی بیشتر برای اخذ ویزا اهمیت دارد. معمولا دانشگاه های مختلف محدودیت سنی برای اعطای پذیرش ندارند.
✅ شرط معدل برای اپلای چقدر اهمیت دارد؟
یکی از موارد مهم برای اپلای تحصیلی شرط معدل می باشد و برخی از دانشگاه حداقل معدل تعریف می کنند و در وبسایت رسمی آنها به این موضوع اشاره شده است.
سلام وقتتون بخیر
ببخشید من چند تا سوال در مورد اپلای داشتم
اینکه چطوری باید به یه دانشگاه درخواست بدیم؟سایت به خصوصی دارن؟و اینکه از چند وقت قبل سال تحصیلی باید اقدام کنیم برای اپلای؟
سلام دوست عزیز. میتونید به سایت applymie مراجعه کتید . کامل متوجه میشوید که به چه صورت اقدام کتید
سلام من فارغ التحصيل رشته حسابداري هستم و ليسانس و ارشد معدل بالا 17 براي كانادا ميتوان ارشد رشته مرتبط گرفت يا بهتره برا دكترا اقدام كرد؟
سلام. برای ارشد میشه در رشته های مرتبط اقدام کرد
سلام من ۲۰سالم هست و ترم ۴رشته حقوق هستم میتونم با همین مقدار ترمی که پاس کردم اپلای کنم برای حقوق در کشور دیگه یا حتما باید کارشناسی ام تموم بشه؟
سلام. باید از ابتدا اقدام کرد
سلام و احترام
بنده ۳۰ سال دارم، نیت بورس تحصیلی به آمریکا در رشته حسابداری برای مقطع دکتری دارم،،،، مقالات داخلی و خارجی زیادی تدوین کردم و در حال تدوین نیز هستم…. سابقه تدریس در دانشگاه های آزاد و غیر انتفاعی در مقطع کارشناسی و نیز سابقه استاد مشاور پایاننامه ها در مقطع کارشناسی ارشد دارم…۲ سال توی ایران حسابرس موسسات حسابرسی معتمد بورس هم هستم…..
اما نقطه ضعف مشهود بنده این هست که کارشناسی و کارشناسی ارشدم رو از یک دانشگاه غیرانتفاعی با معدل ۱۷ گرفتم، یعنی دانشگاه معتبری درس نخوندم،،، آیا این نقطه ضعفم مانع اپلای گرفتن در دانشگاه های خوب آمریکا میشه؟؟ به نظرتون چه کار کنم؟؟ آیا سریعا یک کارشناسی ارشد حسابداری در گرایش دیگر از دانشگاه معتبر مثل دانشگاه تهران بگیرم و بعد اقدام به اپلای کنم؟؟
ممنون میشم راهنماییم بفرمایید
سلام. در خصوص زبان چیزی بیان نکردید. اما اگر بتونید مدرک زبان خوبی ارائه بدید شاید اون موضوع رو بپوشونه. می تونید شانستون رو امتحان کنید
سلام ؛ اگه بخوایم برای لیسانس اقدام کنیم گفتیید معدل مهمه ؛ معدل بالا از چه معدلی به بعده و اینکه معدل چه پایه ای(یا پایه هایی)
معدل از حدود 15 به بالا باشد بهتر است
سلام و عرض ادب خدمت ادمین عزیز
برای تقویت رزومه جهت اپلای در مقطع لیسانس مقاله isi لازمه؟
ممنون میشم از پاسخگوییتون
سلام دوست عزیز. برای مقطعلیسانس نیازی به مقاله isi تمی باشد. اما مدرک زبان و نمرات و معدل بالا ، بسیارر کمک می کند
سلام وقتتون بخیر…من ۲۳ ساله ام، لیسانس مهندسی دارم و مجردم. میخواستم از طریق تحصیل اقدام به مهاجرت کنم…کدوم کشورهارو باتوجه به رشته ام توصیه می کنید که بعد از تحصیل شرایط کاری مناسب تری رو داشته باشه؟؟؟
ممنونم ازتون
سلام دوست عزیز
لیسانس مهندسی در خصوص چیزی عنوان نفرمودید و از سطح زبان نیز چیزی عنوان نشده است
خیلی ممنونم بابت پاسختون
موفق باشید دوست عزیز
سلام اقای دکتر خسته نباشید
بنده درحال تحصیل در رشته اقتصاد از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران هستم و همچنین درحال گرفتن مدرک زبان.یک مدرک فنی حرفه ای تعمیرات موبایل و یک گواهینامه بورس از اموزشگاه بورس اوراق بهادار گرفتم.
ایا پس از اتمام مقطع کارشناسی باتوجه به این که محدودیت های سفر ایرانیان درحال برداشته شدنه ایا شانسی برای اپلای از دانشگاه های کشور امریکا رو دارم؟
سلام. در صورت داشتن مدرک زبان می تونید برای مقطع فوق لیسانس در دانشگاههای مختلف این کشور اپلای کنید
سلام ؛ اگه بخوایم برای لیسانس اقدام کنیم گفتیید معدل مهمه ؛ معدل بالا از چه معدلی به بعده و اینکه معدل چه پایه ای(یا پایه هایی)
معدل از حدود 15 به بالا باشد بهتر است