تحصیل داروسازی در فنلاند
در این مقاله به بررسی شرایط تحصیل داروسازی در فنلاند در مقاطع مختلف خواهیم پرداخت و شرایط بازار کار داروسازی در کشور فنلاند را برایتان بررسی می کنیم.
- تحصیل در رشته داروسازی در فنلاند در چه مقاطعی صورت میگیرد؟
- شرایط ورود به بازار کار بعد از فارغ التحصیلی در رشته داروسازی کشور فنلاند به چه صورت است؟
- آیا می توان با تحصیل داروسازی در فنلاند به پاسپورت این کشور دست یافت؟
در این مقاله که در خصوص تحصیل داروسازی در فنلاند توسط کارشناسان مجرب موسسه مشاوره ای MIE به منظور اطلاع رسانی شرایط این کشور برای شما همراهان همیشگی تهیه شده است، قصدمان این است که شرایط تحصیل در کشور فنلاند در رشته داروسازی را بررسی نماییم و همچنین شرایط کار پس از تحصیل در فنلاند را نیز برایتان تحلیل نماییم. شما همراهان گرامی میتوانید برای دریافت اطلاعات تکمیلی پیرامون بحث تحصیل داروسازی در فنلاند و مهاجرت به این کشور از روشهای مختلف با کارشناسان موسسه ام آی ای تماس گرفته و از مشاوره های اولیه رایگان استفاده نمایید. در ادامه بحث در خصوص تحصیل داروسازی در فنلاند قرار بر این است که مطالب زیر را بررسی نماییم:
فایل ویدئویی در خصوص تحصیل در فنلاند
- دانلود
- 0 ثانیه
- 25 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 1 دقیقه
- 20 K
شرایط تحصیل داروسازی در فنلاند
رشته داروسازی یکی از محبوب ترینها در میان دروس مرتبط با پزشکی می باشد. بسیاری از متقاضیان تمایل دارند که در بهترین کشورها و دانشگاه ها به تحصیل داروسازی بپردازند. کشور فنلاند که واقع در اتحادیه اسکاندیناوی می باشد، همواره به دلیل کیفیت بالای سطح آموزش و همچنین شرایط ایده آل زندگی، به عنوان یکی از مقاصد محبوب میان متقاضیان می باشد. در ادامه، به بررسی تحصیل داروسازی در مقاطع مختلف تحصیلی می پردازیم و شرایط آن را تحلیل می نماییم.
تحصیل لیسانس داروسازی در فنلاند
تحصیل داروسازی در کشور فنلاند از مقطع لیسانس آغاز می گردد و برای متقاضیانی که قصد دارند در این کشور تحصیل نمایند امکان پذیر می باشد. تحصیل به زبان فنلاندی در دانشگاه های دولتی فنلاند مقدور است و همچنین می توان به زبان انگلیسی در دانشگاه های خصوصی این کشور مشغول به تحصیل شد. تحصیل داروسازی در فنلاند برای دوره لیسانس عموما بین 3 تا 4 سال به طول می انجامد. لازم به ذکر است که در صورت تمایل به تحصیل در دانشگاه های دولتی کشور فنلاند، متقاضیان می بایست علاوه بر زبان فنلاندی به زبان سوئدی نیز مسلط باشند، زیرا دروس این رشته، به 2 زبان تدریس می گردد.
تحصیل فوق لیسانس و دکتری داروسازی در فنلاند
دوره فوق لیسانس و دکتری به صورت پیوسته می باشد. مدت زمان این دوره عموما 5 سال می باشد و متقاضیان می بایست در این مقطع، 120 واحد درسی را با موفقیت پشت سر بگذرانند. تحصیل در این مقاطع نیز در دو صورت رایگان در دانشگاه های دولتی و یا با هزینه در دانشگاه های خصوصی امکان پذیر می باشد.
نحوه اخذ بورسیه در رشته داروسازی در فنلاند
بورسیه های تحصیلی به کمک هزینه هایی گفته می شود که از سمت دانشگاه یا نهادهای مختلف جهت کاستن از هزینه های تحصیلی دانشجویان به متقاضیان تعلق میگیرد. اخذ بورسیه تحصیلی می تواند برای دانشجویان واجد الشرایط شرایط مناسبی را ارائه نموده و باعث کاستن هزینه ها شود. نکته مهم هنگام بررسی شرایط اخذ بورسیه جهت تحصیل داروسازی در فنلاند این است که متقاضیان باید در ابتدا شرایط اخذ بورسیه از دانشگاه ها یا نهادهای مختلف را بررسی نموده و سپس جهت اخذ بورسیه مد نظر درخواست بدهند.
هزینه تحصیل داروسازی در دانشگاههای فنلاند
هزینه تحصیل از موارد مهمی است که پیش از انتخاب کشور توسط متقاضیان مورد بررسی کامل قرار میگیرد. بسیاری از افراد تمایل دارند تا در دانشگاه های معتبر و با هزینه هایی کم به تحصیل بپردازند. تحصیل در فنلاند به دو زبان انگلیسی و فنلاندی امکان پذیر است و در صورتی که متقاضیان در این کشور به زبان فنلاندی تحصیل نمایند، می توانند به صورت رایگان درس بخوانند. در صورتی که متقاضی بخواهد در دانشگاه های خصوصی و انگلیسی زبان مشغول به تحصیل شود، به طور میانگین سالیانه بین 13 تا 18 هزار یورو برای وی هزینه خواهد داشت.
هزینه زندگی در فنلاند برای دانشجویان داروسازی
از مواردی که متقاضیان تحصیل داروسازی در فنلاند پیش از انتخاب این کشور به عنوان مقصد مهاجرتشان باید در نظر داشته باشند، هزینه های زندگی در این کشور می باشد. به طور کلی، هزینه های زندگی بسته به سبک زندگی متقاضیان متفاوت است و مقدار ثابتی نیست؛ اما بطور میانگین، هزینه های زندگی متقاضیان به صورت ماهیانه در بازه 800 تا 1200 یورو می باشد. این مقاله توسط متخصصین موسسه MIE در خصوص تحصیل داروسازی در فنلاند و شرایط آن تهیه شده و کپی نمودن از مطالب آن بدون ذکر منبع با پیگیری قانونی همراه خواهد بود.
شرایط کار دانشجویی در حین تحصیل داروسازی در فنلاند
متقاضیانی که علاقه دارند تا در کشور فنلاند به تحصیل بپردازند، می توانند با کار دانشجویی بخشی از هزینه های زندگیشان را در محیط تهیه نموده و از پولی که نیاز دارند از کشور خود بیارند کم کنند. متقاضیانی که ویزای دانشجویی فنلاند را اخذ می نمایند، اجازه دارند تا در هفته به مدت 25 ساعت به کار دانشجویی پرداخته و همچنین در تعطیلات این اجازه را پیدا میکنند تا بصورت تمام وقت به کار مشغول شوند. در خصوص اجازه کار همسر متقاضی در فنلاند نیز باید گفت که همسر دانشجو در فنلاند اجازه کار تمام وقت دارد و در صورت یافتن کار می تواند به کار در این کشور مشغول شود.
بهترین دانشگاه ها برای تحصیل در رشته داروسازی در فنلاند
متقاضیان تحصیل داروسازی در فنلاند به دنبال تحصیل در بهترین دانشگاه های این کشور هستند. تحصیل در دانشگاه های برتر کشور فنلاند می تواند زمینه ساز ورود متقاضیان به بازار کار و استخدام شدن در سمت های شغلی ایده آل شود. لیست بهترین دانشگاه های فنلاند در جدول زیر برای شما آورده شده است:
نام دانشگاه |
دانشگاه Helsinki |
دانشگاه Aalto |
دانشگاه Turku |
دانشگاه Eastern Finland |
دانشگاه Oulu |
مدارک مورد نیاز برای تحصیل داروسازی در فنلاند
متقاضیان برای تحصیل داروسازی در فنلاند مستلزم ارائه مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت به این کشور هستند. برای مهاجرت تحصیلی به فنلاند، متقاضیان باید در ابتدا پذیرش یکی از دانشگاه های این کشور را در رشته داروسازی اخذ نمایند. قدم بعد از دریافت پذیرش، اخذ ویزای تحصیلی فنلاند برای متقاضیان می باشد. برای دریافت ویزا باید دقت نمود که مدارک بصورت کامل به سفارت ارائه گردیده تا پرونده فرد متقاضی رد نشود. مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحصیلی کشور فنلاند شامل موارد زیر می شود:
- پاسپورت معتبر
- نامه پذیرش دانشگاه
- نامه تمکن مالی
- عکس رنگی
- انگیزه نامه قوی
- ارائه اجاره نامه یا خوابگاه دانشجویی
- فرم تکمیل شده درخواست ویزا
موقعیت کار پس از تحصیل و شرایط کار و در آمد برای داروسازان در فنلاند
از موارد بسیار مهم هنگام اخذ ویزای تحصیلی و مهاجرت به هر کشور، بررسی شرایط بازار کار می باشد. بررسی شرایط بازار کار از این جهت اهمیت ویژه ای پیدا می کند که در صورت عدم موفقیت در کاریابی پس از اتمام دوره تحصیلی و تبدیل نوع اقامت، متقاضی باید به کشور خود برگردد و از اینرو، بررسی نرخ بیکاری یک کشور اهمیت بسزایی دارد. خبر خوب برای متقاضیان تحصیل داروسازی در فنلاند این است که نرخ بیکاری در فنلاند معادل 6.5 درصد است و این عدد، میزان قابل قبولی می باشد. البته لازم به ذکر است که کاریابی در برخی از مشاغل که دولت فنلاند در زمینه آنها نیاز مبرم به نیروی کار دارد ساده تر از برخی رشته هاست. از جمله رشته هایی که میتوان به عنوان رشته های محبوب در فنلاند اشاره کرد، میتوان به رشته های IT، الکترونیک، مکانیک، مدیریت و رشته هایی از این قبیل اشاره نمود.
وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل داروسازی در فنلاند
دانشجویان بعد از اتمام دوره تحصیل داروسازی در فنلاند به مدت 1 سال از فارغ التحصیلی، اجازه دارند در کشور فنلاند باقی مانده و جویای کار باشند. در صورتی که متقاضیان پس از اتمام تحصیلاتشان کار پیدا کرده و یا به سرمایه گذاری بپردازند، می توانند اقامتشان را از نوع تحصیلی به ویزای مد نظر تغییر دهند. به طور کلی در صورتی که متقاضیان به مدت 5 سال در کشور فنلاند به کار یا سرمایه گذاری بپردازند، می توانند درخواست اقامت دائم این کشور را بدهند. پس از اخذ اقامت دائم فنلاند، متقاضیان این شانس را دارند که جهت اخذ پاسپورت فنلاند اقدام نمایند و به این منظور می بایست اثبات نموده که با فرهنگ و جامعه این کشور ادغام شده اند و زبان فنلاندی را نیز آموخته اند.
سوالات متداول در زمینه تحصیل داروسازی در فنلاند
شرایط ورود به بازار کار بعد از فارغ التحصیلی در رشته داروسازی کشور فنلاند به چه صورت است؟
متقاضیان پس از اتمام دوره تحصیلیشان به مدت 1 سال وقت دارند که به دنبال کار گشته و در صورت یافتن کار، ویزای کاریشان را دریافت نمایند.
آیا می توان با تحصیل داروسازی در فنلاند به پاسپورت این کشور دست یافت؟
متقاضیان پس از اتمام دوره تحصیلی و پیدا کردن کار، در صورتی که به مدت 5 سال در این کشور به کار مشغول شوند می توانند اقامت دائم این کشور را دریافت نموده و پس از دریافت اقامت دائم نیز به منظور اخذ پاسپورت فنلاند اقدام کنند.
تحصیل در رشته داروسازی در فنلاند چقدر هزینه دارد؟
تحصیل داروسازی در فنلاند سالانه حدود 13 تا 18 هزار یورو هزینه دارد.
چگونه می توان برای دریافت بورسیه تحصیلی داروسازی در فنلاند اقدام کرد؟
متقاضیان باید در ابتدا شرایط اخذ بورسیه از دانشگاه ها یا نهادهای مختلف را بررسی نموده و سپس جهت اخذ بورسیه مد نظر درخواست بدهند.