اعزام دانشجو به کانادا و بررسی شرایط تحصیل در کانادا
اعزام دانشجو به کانادا و تمامی اطلاعات مهم در خصوص شرایط اخذ ویزای تحصیلی، هزینه های زیندگی دانشجویی در کانادا و اقامت بعد از اتمام تحصیل در کانادا در این مقاله مورد بررسی علمی و تخصصی قرار می گیرد. اعزام دانشجو به کانادا و تحصیل در کانادا امتیاز اقامتی دارد. دانشجویان می توانند برای همسر و فرزندان زیر 18 سال خود نیز اقامت بگیرند. از نکات مثبت مهاجرت تحصیلی و اعزام دانشجو به کانادا این است که: همسر می تواند به صورت تمام وقت کار کند. توجه داشته باشید اگر متقاضیان با مدرک زبان اقدام کنند، شانس بالایی برای دریافت ویزا خواهند داشت. در ادامه به بررسی موارد بیشتری در خصوص اعزام دانشجو به کانادا خواهیم پرداخت، همراهان گرامی لطفاً تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
فایل ویدئویی موسسه MIE در مورد تحصیل در کانادا
- دانلود
- 0 ثانیه
- 2 K
اعزام دانشجو به کانادا و مؤسسه معتبر MIE (ملک پور)
اعزام دانشجو به کانادا بدون رعایت دقیق الزامات و کمک گرفتن از وکلای مجرب مهاجرت می توان گفت که امکان پذیر نیست و می تواند آثار منفی برای مهاجرت های تحصیلی بعدی فرد به همراه داشته باشد. موسسه MIE (ملک پور) با سابقه درخشان 15 ساله در زمینه مهاجرت و اعزام دانشجو به کانادا می تواند شما سروران گرامی را برای مهاجرت تحصیلی به کانادا یاری کند و مشاورین مجرب این موسسه آماده کمک به شما عزیزان در همه زمینه های مهاجرتی و اعزام دانشجو به کانادا هستند. سابقه 15 ساله موسسه MIE در ایران و خاورمیانه نشان از موفقیت این مجموعه در تمامی شیوه های مهاجرتی دارد و شما می توانید با سپردن پروسه خود به وکلای مجرب از پیش رفتن پروسه خود به شکل تخصصی و علمی تا حد زیادی اطمینان کسب کنید. در صورتیکه فرد موارد تعیین شده را رعایت نکند و از افراد متخصص در این زمینه کمک نگیرد ممکن است دچار اشتباهاتی جبران ناپذیر شود و موفق نشود با موفقیت به کانادا به شکل تحصیلی مهاجرت کند.
اعزام دانشجو به کانادا و شرایط عمومی
کانادا یکی از مقاصد مهم برای تحصیل دانشجویان بین المللی محسوب می شود. مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل در دانشگاه های این کشور و اخذ مدرک از دانشگاه های این کشور در را به روی فرصت های بی شمار و تازه برای فرد باز می کند. در واقع، آمار بالای اعزام دانشجو به کانادا به نوعی از این مسئله نشأت می گیرد که 11 مورد از 250 دانشگاه برتر دنیا در این کشور قرار گرفته اند. این موارد از دانشگاه های کوچک با فضای آموزشی صمیمی تا دانشگاه های دارای فضای تحقیقاتی وسیع در رده جهانی را در بر می گیرند. در حال حاضر 96 دانشگاه دولتی در کانادا دانشجو می پذیرند که 15.000 برنامه تحصیلی را ارائه می دهند. سه شهر دانشجویی کانادا یعنی مونترال، ونکوور و تورنتو ، سه شهر از 20 شهر برتر دانشجویی در دنیا محسوب می شوند. به علاوه، رفتار دوستانه مردم کانادا سبب می شود دانشجویان بین المللی در این کشور مشکل چندانی برای برقراری ارتباط نداشته باشند. در زیر به برخی از اطلاعات مهم درباره کانادا در پروسه اعزام دانشجو به کانادا اشاره شده است:
اعزام دانش آموز به مدارس کانادا
لازم است متقاضیان اعزام دانش آموز به مدارس کانادا توجه داشته باشند که خدمات ارائه شده به متقاضیان تحصیل در مدارس ابتدایی کانادا بسیار با کیفیت است. دانش آموزان به واسطه تحصیل در مدارس کانادا فرصت تحصیل در فضایی امن همراه با حامی را می یابند. دانش آموزان در 8 سال ابتدایی مدرسه وارد دبستان می شوند. در واقع، کودکان ابتداعاً در سن 4 و یا 5 سالگی وارد مهدکودک می شوند و بعد از گذراندن دوره دبستان و راهنمایی وارد دبیرستان می شوند. شروع و پایان سال تحصیلی ممکن است در استان های مختلف کانادا متفاوت باشد. با این حال، اغلب ، سال تحصیلی از ماه سپتامبر آغاز شده و در ماه ژوئن پایان می یابد. ساعت حضور دانش آموزان در مدارس نیز اغلب از 8 صبح الی 3 بعد از ظهر و یا 9 صبح الی 4 بعد از ظهر روزهای دوشنبه تا جمعه است. مدارس کانادا به دو گروه دولتی و خصوصی تقسیم بندی می شوند. شهریه مدارس کانادا برای اتباع کانادا رایگان است اما تحصیل در مدارس خصوصی مستلزم هزینه است و موظفند برنامه های آموزشی مانند مدارس دولتی ارائه دهند. « تحصیل در مدارس کانادا » عنوان مقاله ای است که در این زمینه می تواند به شما اطلاعات جامع و جزئی ارائه دهد. در جدول زیر به برخی از مدارس بین المللی در کانادا اشاره شده است:
اعزام دانشجو به کانادا در مقطع کارشناسی
فرد متقاضی تحصیل در مقطع کارشناسی در کانادا ملزم است مدرک دیپلم و یا پیش دانشگاهی خود را به عنوان مجوز ورود به مقطع کارشناسی ارائه دهد. در مواردی که افراد پیش دانشگاهی را به اتمام نرسانده باشند، در صورت گذراندن دروس اصلی دوره پیش دانشگاهی امکان اخذ پذیرش در دوره لیسانس را دارند. اغلب افرادی که معدل بالای 15 دارند شانس بیشتری برای اخذ پذیرش در دانشگاه های تراز اول کانادا را دارند. به علاوه، ارائه مدرک آیلتس با نمره 6 به بالا از ضروریات اعزام دانشجو به کانادا در مقطع کارشناسی است. در برخی موارد متقاضی بدون ارائه مدرک زبان هم می تواند در دوره های زبان پیش نیاز دوره اصلی پذیرش بگیرد و وارد دانشگاه شود. در مقطع کارشناسی امکان تحصیل در رشته های مختلف در کانادا برای فرد فراهم شده است و افراد می توانند در رشته هایی همچون علوم کامپیوتر، مهندسی، علوم پایه، روانشناسی و بسیاری رشته های پر طرفدار دیگر به تحصیل مشغول شوند.
اعزام دانشجو به کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
یکی از نکات مهم درباره اعزام دانشجو به کانادا در مقطع کارشناسی ارشد ارائه مدرک کارشناسی است. در واقع، فرد لازم است در مقطع کارشناسی مدرک خود را اخذ نموده باشد. تحصیل در دوره کارشناسی ارشد در کانادا غالبا 1 تا 2 ساله است و ارائه مدرک زبان از الزامات تحصیل در این مقطع محسوب می شود. البته ارائه مدرک زبان فرانسوی و یا انگلیسی بسته به استان و دانشگاه محل تحصیل تعیین می شود. اعزام دانشجو به کانادا در مقطع کارشناسی ارشد امکان تحصیل در رشته های متفاوتی همچون مدیریت، علوم انسانی، علوم کامپیوتر و IT و محیط زیست را برای فرد فراهم می آورد. یکی دیگر از نکات مهم آن است که از فاصله فارغ التحصیلی فرد در مقطع کارشناسی زمان زیادی نگذشته باشد و اگر فاصله زمانی 4 الی 5 ساله و یا بیشتر آن هم بدون ارائه سابقه کاری ایجاد شده باشد امکان ویزا شدن فرد توسط افسر ویزا کاهش می یابد.
اعزام دانشجو به کانادا در مقطع دکتری
اعزام دانشجو به کانادا برای تحصیل در مقطع دکتری مستلزم یافتن سوپروایزر در یکی از دانشگاه های کانادا برای همکاری با دانشجوی مورد نظر است. همچنین تحصیل در مقطع دکترا در کانادا نیازمند ارائه مدرک زبان در سطح ( حداقل آیلتس 7 ) بالاست و رزومه تحقیقاتی و علمی دانشجو شانس وی را برای پذیرفته شدن از سوی سوپروایزر افزایش می دهد. به طور کلی، ارائه مدرک فوق لیسانس در رشته مرتبط، داشتن نمرات سطح بالا، نشان دادن سابقه و پتانسیل تحقیقاتی قوی، داشتن سطح زبان خوب ( زبان فرانسه و یا انگلیسی )، داشتن نمره بالا در آزمون هایی همچون GMAT و یا GRE از الزامات تحصیل در مقطع دکترا در کانادا محسوب می شود. افرادی که روزمه قوی داشته باشند و از سطح زبان خوبی هم برخوردار باشند امکان اخذ بورسیه در مقطع دکتری را نیز دارند. تحصیل در مقطع دکتری در کانادا عموماً 6-3 سال به طول می انجامد. افرادی که قصد داشته باشند به عنوان دستیار تحقیقاتی و یا دستیار تدریس فعالیت داشته باشند، لازم است مدرک زبان داشته باشند و تسلط بالایی به زبان انگلیسی داشته باشند. در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجویان حداکثر تا 20 ساعت در هفته اجازه کار دارند و حتی در تعطیلات می توانند به شکل تمام وقت نیز مشغول کار شوند.
مراحل اعزام دانشجو به کانادا
تحصیل در کانادا در میان متقاضیان مهاجرت تحصیلی، از روش های مهاجرتی پر طرفدار به شمار می رود. در نظر داشته باشید قوانین تحصیلی دائماً در حال تغییر است و حتماً می بایست از اطلاعات به روز شده استفاده و سپس اقدام به مهاجرت تحصیلی کنید. جهت دریافت اطلاعات درست و به روز می توانید سایت دانشگاه های مورد نظر را بررسی کنید و همچنین می توانید با مشاورین موسسه ملکپور در خصوص شرایط جدید اعزام دانشجو به کانادا مشاوره دریافت کنید. در ادامه مراحل اعزام دانشجو به کانادا را توضیح خواهیم داد:
- انتخاب دانشگاه: قدم اول در مهاجرت تحصیلی انتخاب رشته تحصیلی و دانشگاه می باشد. انتخاب دانشگاه باید به گونه ای باشد که از کیفیت آموزشی بالا برخوردار باشد و همچنین مناسب با رزومه تحصیلی متقاضی باشد.
- اخذ پذیرش تحصیلی: پس از انتخاب دانشگاه می بایست مدارکی که از طرف دانشگاه برای پذیرش تحصیلی مشخص شده است را ارسال کنید. دانشگاه با بررسی مدراک و در صورت تایید نامه پذیرش تحصیلی را برای دانشجو ارسال می کند.
- اخذ ویزا: دانشجویان با داشتن پذیرش تحصیلی از دانشگاه، می توانند مدارک شناسایی، فرم درخواست ویزای تکمیل شده و تمکن مالی خود را برای سفارت ارسال کنند. در صورت تایید مدارک می توانید ویزای تحصیلی کانادا را دریافت کرده و اقدام به مهاجرت کنید.
اعزام دانشجو به کانادا و دانشگاههای برتر کانادا
همانطور که پیشتر نیز اشاره شد، کانادا مقصدی جذاب برای تحصیل محسوب می شود که شمار زیادی از دانشجویان بین المللی با فرهنگ های مختلف در دانشگاه های آن در کنار هم به تحصیل مشغول هستند.
تعداد زیادی از دانشگاه های کانادا در فهرست برترین دانشگاه های دنیا هستند. در بخش زیر به معرفی و بررسی تعدادی از این دانشگاه ها پرداخته ایم تا شما همراهان گرامی بهتر بتوانید درباره اعزام دانشجو به کانادا تصمیم بگیرید.
اعزام دانشجو به کانادا و هزینه های تحصیل
اعزام دانشجو به کانادا در مقاطع تحصیلی مختلف هزینه هایی را برای فرد دانشجو به همراه دارد. باید توجه داشت که این هزینه ها هیچگاه یکسان نیست و اغلب بسته به استان و شهر محل تحصیل، مقطع و رشته تحصیلی این هزینه ها متفاوت است. به طور کلی هزینه های تحصیل در مدارس شبانه روزی با توجه به خدماتی که ارائه می دهند نسبت به مدارس روزانه و همچنین هزینه دانشگاه ها نسبت به کالج ها بالاتر است. در جدول زیر برآورد کلی هزینه ها در مقاطع مختلف تحصیلی در کانادا ارائه شده است:
هزینه زندگی دانشجویی در کانادا
یکی از فاکتورهای بسیار تأثیرگذار بر پروسه اعزام دانشجو به کانادا هزینه های زندگی در این کشور است. در واقع، آگاهی از هزینه های زندگی در کشور کانادا به فرد دانش آموز و یا دانشجو برای تصمیم گیری برای پروسه تحصیلی خود کمک شایانی می کند. به طور کلی، هزینه های زندگی در کانادا نسبت به بسیاری از کشورهای مشابه بیشتر است. به ویژه، در شهرهای بزرگ این تفاوت به چشم می خورد. به طور معمول، هزینه زندگی ماهیانه در کانادا بین 1.000 تا 1.700 دلار کانادا متغیر است. در سطح مدارس دانش آموزان این امکان را دارند که در خوابگاه های مدارس شبانه روزی سکونت داشته باشند و یا همراه خانواده های کانادایی به صورت Homestay زندگی کنند و با فرهنگ و آداب و رسوم خانواده ها و زندگی کانادایی بیشتر آشنا شوند. در سطح دانشگاهی نیز دانشجویان می توانند در خوابگاه ها و یا آپارتمان های اجاره ای زندگی کنند. در بخش زیر به هزینه برخی اقلام ضروری و مورد نیاز در پروسه اعزام دانشجو به کانادا اشاره شده است.
اعزام دانشجو به کانادا و بورسیه تحصیلی
در پروسه اعزام دانشجو به کانادا بورسیه هایی برای دانشجویان در مقاطع تحصیلی مختلف در نظر گرفته شده است. هدف از اعطای این بورسیه ها کمک به دانشجویان برای پوشش هزینه های تحصیل و زندگی است. این بورسیه ها در مقاطع مختلف تحصیلی در مقاطع عالی در پروسه اعزام دانشجو به کانادا ارائه می شود. با این حال، در مقطع کارشناسی اخذ بورسیه مسیر چندان همواری برای دانشجویان بین المللی ندارد و اکثراً مناسب افرادی است که مقطع دبیرستان و یا کالج را در کانادا گذرانده اند. بورسیه های تحصیلی کانادا در مقطع کارشناسی ارشد در قالب وام دانشجویی و کمک هزینه تحصیلی ارائه می شوند و در برخی بخش های تحقیقاتی به دانشجویان بین المللی بورسیه اعطا می شود. بورسیه های تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد در کانادا به شکل دولتی، طبق برنامه های مشترک تدوین شده بین کشورها و در سطح استانی و دانشگاهی ارائه می شود. در مقطع دکتری نیز اخذ بورسیه اغلب منوط به نظر استاد راهنما و همکاری با او و همچنین ارائه نمره زبان بالاست. در جدول زیر به برخی از بورسیه های ارائه شده در کشور کانادا اشاره شده است:
پذیرش تحصیلی برای اعزام دانشجو به کانادا
اخذ پذیرش برای پروسه اعزام دانشجو به کانادا از یکی از دانشگاه های معتبر کانادا از الزامات مهاجرت تحصیلی به این کشور محسوب می شود. فرد متقاضی می تواند پس از مراجعه به وب سایت دانشگاه مورد تقاضا از فهرست دقیق مدارک مورد نیاز آگاهی یابد چرا که این مدارک ممکن است در برخی موارد بسته به دانشگاه متفاوت باشد. ارائه بی عیب و نقص مدارک در روند اخذ پذیرش تحصیلی بسیار تأثیر گذار است. پس از گزینش دوره تحصیلی مربوطه فرد می تواند با داشتن شرایط لازم، آگاهی از هزینه های تحصیلی و ارائه مدارک زیر پذیرش تحصیلی کانادا را اخذ کند:
- تکمیل فرم پذیرش تحصیلی
- کپی پاسپورت (دارای اعتبار حداقل 2 ساله)
- ترجمه مدارک تحصیلی مقاطع قبلی
- ریز نمرات
- کپی دیپلم 12 ساله
- مدرک زبان
- رزومه
- توصیه نامه
- پروپوزال، فهرست کنفرانس ها و مقالات برای مقطع دکتری
شما همراهان گرامی برای کسب اطلاعات دقیق و تخصصی در همه زمینه های مهاجرتی و اعزام دانشجو به کانادا می توانید محصول راهنمای گام به گام مسیر مهاجرت را تهیه کرده و با تمامی زمینه های مهاجرتی به طور کامل آشنا شوید.
شرایط ویزا برای اعزام دانشجو به کانادا
اعزام دانشجو به کانادا برای تحصیل در مقاطع مختلف نیازمند ارائه مدارکی است که ارائه هریک از آنها اهمیت ویژه ای دارد. در واقع، کوتاهی در ارائه هریک از مدارک تعیین شده می تواند اثرات منفی غیر قابل جبرانی برای فرد به دنبال داشته باشد. مدارک تعیین شده لازم است در زمان مقرر طبق اصول مشخص شده تحویل داده شوند. افراد باید حداقل 4 تا 6 ماه قبل از آغاز دوره تحصیلی برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا درخواست دهند. از آنجائیکه کشور کانادا در ایران هیچ سفارتی ندارد، افراد لازم است برای انجام مراحل بیومتریک به سفارت کانادا در ترکیه و یا امارات مراجعه کنند. کپی برداری از مطالب این نوشتار کاملا حرام و غیر قانونی است. در بخش زیر می توانید فهرست مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی برای اعزام دانشجو به کانادا را مشاهده نمایید:
- پاسپورت معتبر
- نامه تمکن مالی برای مدت اقامت در کانادا
- نامه پذیرش تحصیلی از موسسه/دانشگاه مربوطه
- مدرک زبان انگلیسی
- انگیزه نامه تحصیلی
زمان اعزام دانشجو به کانادا
یکی از موارد بسیار مهم در زمینه اعزام دانشجو به کانادا آگاهی از مهلت ارسال درخواست برای دانشگاه ها و اخذ پذیرش است. به طور کلی چنین مسئله ای بسته به شرایط دانشگاه های مختلف متفاوت است و لازم است شرایط دقیق دانشگاه ها به دقت چک شود تا از مهلت ارسال مدارک آگاهی کسب شود. با این حال، آخرین مهلت ارسال مدارک ممکن است بسته به دانشگاه و برنامه آموزشی متفاوت باشد. با این حال، اغلب 1 سپتامبر و 1 مارس آخرین مهلت ارسال درخواست ترم زمستان و تابستان هستند. کالج ها نیز اغلب 3 مرتبه در سال دانشجو می پذیرند: سپتامبر، ژانویه، ماه مه. توصیه ما به دانشجویان عزیز متقاضی تحصیل در کانادا آن است که برای ارسال درخواست سریع تر اقدام کنند تا پروسه اعزام دانشجو به کانادا روال طبیعی خود را طی کند و مشکلی در پروسه اخذ پذیرش و صدور ویزای آنها ایجاد نشود. به طور کلی، بهتر است فرد 6 تا 9 ماه پیش از شروع ترم درخواست خود را ارائه دهد. اغلب دانشگاه ها و کالج ها در پروسه صدور پذیرش مبلغی بین 30 الی 250 دلار کانادا را از فرد اخذ می کنند. این مبلغ را می توان به شکل حواله بانکی و یا از طریق کارت اعتباری پرداخت کرد.
اعزام دانشجو به کانادا و بررسی وضعیت ویزای همراه
وضعیت فرد همراه و امکان الحاق وی به فرد اصلی از نکات بسیار مهم در زمینه اعزام دانشجو به کاناداست. در ابتدا باید توجه داشت که منظور از همراه فرد همسر، فرزند، شریک قانونی و یا در مورد دانش آموزان زیر 18 سال والدین است. والدین دانش آموزان زیر 18 سال این امکان را دارند که در کل مدت تحصیل فرزند خود را همراهی کنند. در مورد افراد بالای 18 سالی که ویزای دانشجویی می گیرند و پروسه اعزام دانشجو به کانادا را طی می کنند، امکان همراهی همسر و الحاق فرزند نیز وجود دارد. نکته حائز اهمیت در مورد اعزام دانشجو به کانادا آن است که در مورد افراد بالای 18 سال که با ویزای دانشجویی وارد کانادا می شوند والدین فقط در موارد خاصی همچون مراسم فارغ التحصیلی امکان اخذ ویزای توریستی را دارند. لازم است تمکن مالی لازم در هنگام پیوستن همراه نشان داده شود و اثبات شود که فرد همراه در هنگام حضور در کانادا از پس مخارج خود بر می آید. همراهی که با ویزای توریستی وارد کانادا می شود مجوز کار و تحصیل ندارد، اما در صورتی که همسر فردی که ویزای تحصیلی کانادا را اخذ کرده قصد داشته باشد همراه او به کانادا سفر کند می تواند مجوز کاری باز دریافت کند.
اعزام دانشجو به کانادا و وضعیت اقامت پس از تحصیل
وضعیت اخذ اقامت و تابعیت پس از تحصیل نیز از دیگر موارد مهمی است که در مراحل پس از اعزام دانشجو به کانادا مورد توجه قرار می گیرد. اغلب افراد قصد دارند پس از تحصیل در کانادا اقامت بلند مدت این کشور و تابعیت یا شهروندی آن را اخذ کنند. بنابراین، قطعا این پرسش در ذهن آنها شکل می گیرد که این امر چگونه محقق می شود؟ خوشبختانه، در زمینه اعزام دانشجو به کانادا می توان به وضوح سهولت اخذ اقامت بعد از تحصیل را مشاهده نمود چرا که با توجه به طول مدت دوره تحصیلی نهایتاً تا 3 سال به فرد مجوز کار پس از تحصیل داده می شود و این در واقع فرصت خوبی برای فرد است که در کانادا مشغول کار شده و اقامت بلند مدت و نهایتا پاسپورت کانادا را اخذ کند. همانطور که نمودار درصد نرخ بیکاری کانادا در سال های اخیر نشان می دهد، این نرخ در فاصله زمانی سال های 1976 تا 2019 برابر با 8.19 درصد بوده و در سال های اخیر نیز کاهش یافته است که این خود نشان از وضعیت مناسب اشتغال در کانادا دارد.
در صورت رعایت الزاماتی مثل پرداخت مالیات و حضور به مدت 2 سال از 3 سال در کانادا فرد می تواند اقامت دائم کانادا را اخذ کند. دریافت پاسپورت کانادا نیز منوط به یادگیری زبان انگلیسی و یا فرانسوی، پرداخت مالیات به مدت 3 سال از 5 سال حضور و حضور در کانادا به مدت 1095 از 5 سال است.
سوالات متداول در رابطه با اعزام دانشجو به کانادا
برای تحصیل در مدارس کانادا از چه سنی می توان اقدام کرد؟
برای تحصیل در مدارس کانادا از سن 5 سالگی در مهدکودک تا 18 سالگی در دبیرستان می توانید اقدام کنید.
آیا برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارائه مدرک زبان الزامی است؟
ارائه مدرک آیلتس با نمره 6 به بالا برای تحصیل در مقطع کارشناسی الزامی است.
برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد کانادا گپ تحصیلی مهم است؟
گپ تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد کانادا بیشتر از 4 الی 5 سال و یا بیشتر بدون سابقه کاری، شانس ویزا را کاهش می دهد.
با چه شرایطی در مقطع دکترا می توان بورسیه تحصیلی گرفت؟
افرادی که سطح زبان خوب و همچنین رزومه تحصیلی قوی دارند می توانند برای بورسیه در مقطع دکترا درخواست دهند.
با سلام و عرض خسته نباشید….
حسین هستم 19 ساله و امسال در کنکور سراسری شرکت کرده ام و در حال حاضر نمره ی 4 ازمون ایلتس دارم
سوالاتی درباره ی رشته های آشپزی (اشپزی بین الملل) و هتلداری و گردشگری برای کشور های کانادا و اتریش داشتم که ممنون میشوم پاسخ دهید
این رشته ها در ایران در دانشگاه های علمی کاربردی و دانشگاه ازاد تدریس میشوند و فکر نمیکنم که در دانشگاه های سراسری به صورت جدی (نسبت به دانشگاه ازاد و علمی کاربردی) تدریس شوند و با توجه به این نکته ایا امکان دارد ابتدا در رشته اشپزی در ایران تحصیل کرد و بعد برای ادامه ی تحصیل در همین رشته ( اشپزی ) ویا رشته ی دیگری مثل هتلداری و گردشگری برای دانشگاه های کانادا و اتریش اقدام کرد؟؟
ایا دانشگاه های کانادا و اتریش در این سه رشته پذیرش دانشجو دارند؟؟
کدام دانشگاه های کانادا و اتریش در این سه رشته پذیرش دانشجو دارند؟؟
شما کدام کشور ها و دانشگاه ها را پیشنهاد میکنید؟؟
با توجه به بین المللی بودن این سه رشته ایا در تمام دانشگاه های دنیا به زبان انگلیسی تدریس میشوند؟؟
با تشکر از شما
با سلام بله می توانید در رشته های مدیریت هتلداری ، توریست و . . . اقدام داشته باشید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 02149196000 تماس حاصل نمایید.
آیا چاشنی برای ما افغانها هم است یا نه یا تنها برای برای ایرانی ها است من در ترکیه زنده گی میکنم اما میخواهم که تحصیلات خود را در مقطع ماستری در کانادا به پایان برسانم امکان دار یا نه
با سلام
دوست گرامی می توانید برای اطلاعات بیشتر با شماره 02149196000 تماس حاصل نمایید.