راه اندازی کسب و کار در آلمان
اگر دارای سرمایه هستید و قصد مهاجرت به کشورهای اروپایی را دارید، سرمایه گذاری در آلمان می تواند انتخاب خوبی باشد که با راه اندازی کسب و کار هم می توان به آن جا مهجرت کرد. متقاضیان می توانند پس از گذشت مدت زمان معین از سرمایه گذاری به روش های مختلف مانند ثبت شرکت، خرید ملک، راه اندازی بیزینس در آلمان، خرید بیزینس در آلمان و … برای دریافت ورود و اقامت به آلمان عمل کنند. اگر شرایط این کشور را دارا باشید و قوانین را رعایت کنید، می توانید تابعیت آلمان را نیز بگیرید. راه اندازی کسب و کار در آلمان به دو روش کلی، راه اندازی کسب و کار آزاد و خود اشتغالی صورت می گیرد که افراد با پرداختن به این روش ها می توانند در آلمان سرمایه گذاری کنند مهاجرت به آلمان از طریق راه اندازی کسب و کار و سرمایه گذاری دارای پیچیدگی هایی است که در این مقاله تلاش کرده ایم، به صورت ساده و روان، توضیحات کاملی را ارائه دهیم.
در این مقاله مطالبی از جمله شرایط مهاجرت به آلمان از طریق کسب و کار، بهترین بیزینس در آلمان، هزینه های مربوط به راه اندازی کسب و کار، شرایط دریافت ویزا و تابعیت از طریق روش راه اندازی کسب و کار و سرمایه گذاری توضیح داده خواهد شد. این اطلاعات با استفاده از معتبرترین سایت های موجود به همراه مشاوره از وکلای رسمی آلمانی حاضر در این کشور به دست آمده است. تمامی مطالب ارائه شده تنها برای افزایش اطلاعات متقاضیان بوده و نشان دهنده فعالیت موسسه MIE در این زمینه نمی باشد. جهت آگاهی از فعالیت های ما و دریافت مشاوره در امور مهاجرتی می توانید با شماره های قرار داده شده در وبسایت موسسه MIE تماس بگیرید و از میزان خدمات ما آگاهی پیدا کنید. در ضمن خدمات مشاوره ای که توسط مشاورین ما دریافت می کنید به صورت کاملا رایگان می باشد.
فایل ویدئویی موسسه MIE در مورد
روش های اخذ اقامت آلمان
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 25 دقیقه
- 90 K
شرایط راه اندازی کسب و کار در آلمان
اگر شرایط راه اندازی کسب و کار در آلمان را دارا هستید و می توانید از پس هزینه های این کار برآیید، از دو طریق خود اشتغالی و راه اندازی کسب و کار آزاد می توانید به این کشور مهاجرت کنید. بهترین راه درآمد در آلمان عبارتند از:
خود اشتغالی: در این روش فردی که قصد دارد کسب و کار خود را راه اندازی کند باید توسط ارگان تعیین شده، آن را ثبت کند. بهتر است این عمل توسط فرد اصلی انجام شود تا در مسیر انجام فعالیت ها دچار مشکل نشود. خود اشتغالی در کشور آلمان برای هر کسی امکان پذیر نمی باشد و دارای شرایط خاص است که فرد متقاضی باید با آن ها آشنایی های لازم را داشته باشد:
کسب و کار شما از طریق سرمایه خود فرد تاسیس شود.
کشور آلمان به این نتیجه برسد که راه اندازی کسب و کار جدید شما در کشور آن ها سود و پیشرفتی ایجاد خواهد کرد.
آلمان برای زمینه فعالیت شما از قبل تمایل نشان داده باشد.
بهتر است سن شما کمتر از 45 سال باشد.
برای انجام هر گونه اقدام جهت سرمایه گذاری از طریق خود اشتغالی در آلمان بهتر است ابتدا اقامت این کشور را دارا باشید و بعد برای فعالیت های بعدی امور مربوطه را انجام دهید.
راه اندازی کسب و کار آزاد: از دیگر روش هایی که با آن می توانید به کشور آلمان مهاجرت کنید و در آن جا برای خود درآمد کسب کنید، راه اندازی کسب و کار آزاد می باشد. با این کار شما در این کشور سرمایه گذاری کرده و پس از مدت زمان معین می توانید اقامت آن جا را به دست آورید. افراد می توانند از این طریق مشاغلی که در آلمان آزاد محسوب می شوند را انتخاب کنند و در آن به فعالیت بپردازند. از جمله بهترین شغل های آزاد پردرآمد در آلمان می توان موارد زیر را نام برد:
مشاغل مختلف فنی و عملی
مشاغل پزشکی
مشاغل مرتبط با مسائل حقوقی، اقتصادی و مالیاتی
مشاغل آموزشی
مشاغل مرتبط با فناوری اطلاعات
در این روش مانند روش خود اشتغالی، باید ابتدا شغل خود را ثبت کنید و سپس بعد از گذشت مدت یک ماه اداره مالیات آلمان، آزاد و تجاری بودن شغل شما را مشخص خواهد کرد.
پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر از شرایط کار در آلمان مقاله موجود در سایت موسسه MIE را مطالعه بفرمایید.
شرایط مهاجرت به آلمان از طریق راه اندازی کسب و کار چیست؟
در پروسه مهاجرت به آلمان از طریق راه اندازی کسب و کار، قبل از از هر چیز لازم است در خصوص شرایط اولیه راه اندازی و تاسیس بیزنس خود، آگاهی و اطلاعات لازم را به دست آورید. جهت مهاجرت به کشور آلمان از طریق راه اندازی کسب و کار جدید، باید کسب و کار پیشنهادی شما به گونه ای باشد که مسئولان این کشور را مجاب کند، فعالیت شما روی اقتصاد این کشور تاثیر خوبی دارد. به دلیل شرایط اقتصادی بسیار مناسب کشور آلمان و صنعتی بودن این کشور تقاضاهای زیادی برای ایجاد کسب و کار جدید در این کشور وجود دارد. پیشنهاد می دهیم جهت آگاهی از شرایط راه اندازی کسب و کار جدید در آلمان از یک موسسه یا وکیل معتبر کمک بگیرید تا در این راه به بهترین نحو کارهای خود را پیش ببرید. در ادامه می توانید مراحل راه اندازی کسب و کار در آلمان را به صورت قدم به قدم مشاهده کنید:
در ابتدا به یکی از مراکز ثبت اتاق بازرگانی در کشور آلمان مراجعه نمایید و اعلام کنید که قصد راه اندازی کسب و کار جدید را دارید. پس از اعلام باید مدارک و هزینه های مربوطه را پرداخت کنید.
در مرحله دوم باید به یکی از مراکز اداره مالیات کشور آلمان مراجعه کرده و در آن جا کسب و کار خود را ثبت نمایید. سپس فرم های مالیات این کشور را پر کنید و کد مالیاتی را برای کسب و کار خود دریافت کنید.
در مرحله بعد به یک محل انتخاب بیمه مراجعه کرده و بیمه مورد نظر خود را انتخاب کنید. پس از انتخاب نوع بیمه نسبت به پرداخت بیمه انتخاب شده اقدام نمایید. معمولا مبالغ بیمه بین 300 یورو تا 650 یورو می باشند.
پس از طی مراحل مذکور، می توانید نسبت به راه اندازی کسب و کار خود اقدام کنید. با توجه به قوانین کشور آلمان در صورت رعایت نکردن قوانین این کشور، مجوز راه اندازی کسب و کار لغو خواهد شد. قوانینی همچون قوانین تبلیغاتی، قوانین بهداشتی، قوانین رعایت حقوق شهروندان و … .
فاکتورهای خرید و فروش خود را به صورت دقیق جهت بررسی ارزش افزوده به ادارات مربوطه تحویل دهید. مدارک تحویلی به این اداره باید به صورت دقیق همراه با کد مالیاتی، نام دقیق کسب و کار، فاکتورهای خرید و فروش و… باشند.
برای اخذ اقامت آلمان از طریق راه اندازی کسب و کار، با رعایت قوانین مذکور، پرداخت منظم مالیات و دارایی و عدم سو پیشینه، بعد از گذشت سه سال می توانید برای اخذ اقامت دائم اقدام کنید.
شرایط مهاجرت به آلمان از طریق خرید کسب و کار چیست؟
آگاهی داشتن از شرایط مهاجرت به آلمان از طریق خرید کسب و کار می تواند نقطه قوت شما در مسیر مهاجرت شود. شما می توانید با سرمایه گذاری و خرید بیزینس در آلمان به درآمد مناسبی در این کشور دست یابید. جهت خرید کسب و کار در آلمان ابتدا باید نوع کسب و کاری که قصد خرید آن را دارید را مورد بررسی قرار دهید. پس از بررسی های مناسب با مدیر آن کسب و کار صحبت کرده و برای خرید آن اقدام نمایید. فروش کسب و کار در کشور آلمان به دلایل متعدد صورت می گیرد. دلایلی از جمله مهاجرت صاحب کسب و کار، بازنشستگی فرد، تغییر شغل در این کشور و…. . برای خرید بهتر و جلوگیری از کلاهبرداری می توانید از یک وکیل یا موسسه مشاوره ای معتبر آلمانی کمک بگیرید تا شرایط آن کسب و کار را برای شما بررسی کنند. مشاوران آلمانی که در این کشور حضور دارند می توانند نوع کسب و کار مورد نظر را از جهات مختلفی از جمله سود دهی، منطقه کسب و کار و… بررسی کرده و به شما بهترین پیشنهاد را بدهند. در صورتی که توانستید کسب و کار مورد نظر را خریداری کنید باید در جلسات آموزشی که به صورت چندین جلسه برای آگاهی از قوانین و ضوابط کشور آلمان و صنف های این کشور برگزار می شود شرکت کنید و پس از کسب آگاهی های لازم نسبت انجام سایر امور اقدام نمایید. بهترین بیزینس در آلمان که می توانید خریداری کنید، در زمینه هایی مانند دارو سازی، حمل و نقل، خدمات ارتباطی و نرم افزاری هستند که سود دهی بالایی دارند و برای سرمایه گذاری در آلمان آپشن های خوبی محسوب می شوند.
بهترین نوع کسب و کار در آلمان کدام است؟
قطعا یکی از ابتدایی ترین سوالات برای راه اندازی بیزینس در آلمان این سوال می باشد که بهترین نوع کسب و کار در آلمان کدام است؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت بیان نمود که بهترین کسب و کار در کشور آلمان، کسب و کاری است که سود و درآمد بیشتری را به صاحب آن برساند. در کشور آلمان کسب و کارهای مختلفی وجود دارد که می توان در آن ها سرمایه گذاری نمود یا آن ها را راه اندازی کرد. لیست بهترین نوع کسب و کارهای موجود در کشور آلمان در زیر آمده است:
* کسب و کارهای مربوط به مواد غذایی و خوراکی ها
* کسب و کارهای مربوط به حیوانات و پرندگان خانگی
* کسب و کارهای مربوط به زیست محیطی و بیوتکنولوژی
* کسب و کارهای مربوط به افراد سالخورده و سالمندان
* کسب و کارهای مربوط به امور توریستی و گردشگری
* کسب و کارهای مربوط به امور روزمره و مراقبتی روزانه
* کسب و کارهای مربوط به امور پرورش ماهی، موجودات دریایی و آبزی
* کسب و کارهای مربوط به امور مشاوره ای در امور کاری و زندگی
* کسب و کارهای مربوط به خرده فروشی و عمده فروشی
* کسب و کارهای مربوط به خرید و فروش محصولات امور زیست محیطی
همچنین پیشنهاد می کنیم برای اطلاع از بهترین رشته ها برای مهاجرت کاری به آلمان مقاله مربوط به آن را مطالعه بفرمایید.
طرح تجاری کسب و کار در آلمان چه ویژگی های دارد؟
شاید شما هم یکی از افرادی باشید که قصد دارند در کشور آلمان کسب و کاری را راه اندازی کنند. توجه داشته باشید ابتدایی ترین مرحله از راه اندازی کسب و کار در آلمان داشتن یک پلن تجاری و ارائه آن به دولت آلمان است. شما در طرح تجاری خود برنامه کاملی از اهداف و مسیر مورد نظر خود را ارائه می کنید. شما در طرح تجاری که به کشور آلمان ارائه می دهید باید از درآمد، هزینه ها، و هدف خود از راه اندازی طرح تجاری صحبت کنید. شاید آماده سازی طرح تجاری برای شما اندکی مشکل به نظر برسد، به همین جهت پیشنهاد می شود جهت آماده سازی طرح تجاری خود از موسسه های معتبر مهاجرتی کمک بگیرید، زیرا یکی از مهم ترین مسائل قبل از راه اندازی کسب و کار خود همین طرح تجاری می باشد. طرح تجاری آماده شده باید به تایید مسئولین مربوطه در کشور آلمان برسد، آن ها طرح تجاری شما را از جهات مختلف بررسی کرده و نتیجه گیری می نمایند که آیا طرح تجاری پیشنهادی شما برای اقتصاد این کشور مناسب و مفید می باشد یا خیر. به طور کلی طرح تجاری کسب و کار در آلمان باید موارد زیر را تحت پوشش قرار دهد و به آن ها به صورت جامع پاسخ دهد.
- با راه اندازی کسب و کار مورد نیاز هزینه های مورد نیاز برای زندگی در آلمان به چه میزان است؟
- هزینه مورد نیاز برای خرید لوازم اولیه و راه اندازی کسب و کار مورد نظرتان چه مقدار است؟
- ارائه مدارک برنامه مالی و محل تامین اعتبار راه اندازی کسب و کار
- ارائه هدف طرح تجاری و میزان درآمد و هزینه خود جهت راه اندازی کسب و کار
- ارائه مدارک میزان بودجه نقدی جهت هزینه های مازاد در کشور آلمان
حتما به این نکته توجه داشته باشید که ارائه طرح تجاری شما به کشور آلمان می باشد، پس الزامیست طرح تجاری شما با توجه به مقررات و قوانین تجاری این کشور باشد.
هزینه های راه اندازی کسب و کار در آلمان
در بررسی هزینه های راه اندازی کسب و کار در آلمان، در درجه اول می بایست به نوع فعالیت تجاری توجه کرد. آنچه مسلم است کسب و کارهای مختلف با توجه به گستردگی و ماهیت خود، هزینه های متفاوتی خواهند داشت. گاهی اوقات ممکن است متقاضی برای راه اندازی کسب و کار مورد نظر خود سرمایه زیادی نیاز داشته باشد در صورتی که برخی از کسب و کارها جهت راه اندازی نیازی به سرمایه اولیه ندارند. علاوه بر سرمایه اولیه برای شروع کار در آلمان، سرمایه گذار باید هزینه های مربوط به مالیات بر درآمد، مالیات تجاری و هزینه بیمه، مالیات ارزش افزوده و… را نیز محاسبه کند. یکی از مهم ترین مسائلی که پس از راه اندازی کسب و کار باید به آن توجه داشت، هزینه مالیات کشور آلمان می باشد که بین 23 درصد تا 30 درصد متغییر است. در این جا سرمایه مورد نیاز برای شروع سرمایه گذاری های مختلف و ثبت شرکت آلمان را بیان می کنیم:
نوع شرکت | سرمایه اولیه مورد نیاز |
شرکت با مسئولیت های محدود | 25 هزار یورو |
شرکت های سهامی | 50 هزار یورو |
شرکت سهامی با مسئولیت محدود | 50 هزار یورو |
شرایط دریافت ویزا از طریق راه اندازی کسب و کار در آلمان
شرایط دریافت ویزا از طریق راه اندازی کسب و کار در آلمان برای افرادی که اقامت این کشور را دارا نیستند کمی سخت به نظر می رسد و افرادی که اقامت این کشور را دارند از شانس بیشتری برای مهاجرت به این کشور برخوردار هستند. اخذ ویزای کاری متقاضیانی که اقامت کشور آلمان را دارا نیستند مشروط به تاییدیه این کشور نسبت به بیزینس پلن یا طرح تجاری آن ها می باشد. پس در اولین قدم طرح ابتدایی راه اندازی کسب و کار خود را برای این کشور ارسال کنید و پس از تایید کشور آلمان نسبت به اخذ ویزای کاری اقدامات لازم را صورت دهید. این ویزا معمولا 90 روزه می باشد که فرصت کافی برای تاسیس بیزینس در آلمان و هر گونه سرمایه گذاری فرد را در این کشور ایجاد می کند.
شرایط اقامت و تابعیت از طریق راه اندازی کسب و کار در آلمان
برای اخذ اقامت و تابعیت یک کشور می توان راه های مختلفی ارائه کرد که یکی از این راه سرمایه گذاری و داشتن یک کسب و کار در کشور مقصد است. اگر اقامت آلمان ندارید باید ابتدا با ارائه بیزینس پلن خود ویزا دریافت کنید و پس انجام امور مربوطه به شخص و خانواده او اقامت سه ساله در آلمان داده می شود. این اقامت یک اقامت موقتی است و در صورت به نتیجه رسیدن کسب و کار، سرمایه گذار می تواند برای دریافت اقامت دائم اقدام کند. پس از گذشت 8 سال از کسب و کار فرد و موفقیت در آن و همچنین پرداخت مالیات به موقع و حفظ کار خود می تواند تابعیت کشور آلمان را به دست آورد.
پاسخ به سوالات متداول درباره راه اندازی کسب و کار در آلمان
چند مورد از بهترین کسب و کارهایی که می توان در آلمان به آن مشغول شد را نام ببرید؟
کارهای مربوط به حیوانات و پرندگان خانگی، کارهای مربوط به مواد غذایی و خوراکی، کارهای مربوط به نگهداری از سالمندان، کارهای مربوط به انجام امور توریستی و گردشگری و…
آیا امکان دریافت مستقیم ویزای کار برای راه اندازی کسب و کار در آلمان برای ایرانیان وجود دارد؟
اخذ ویزا به صورت مستقیم می تواند برای ایرانیان اندکی مشکل باشد به همین دلیل گفته می شود برای راه اندازی کسب و کار در آلمان بهتر است از قبل اقامت این کشور را داشته باشید.
سرمایه اولیه مورد نیاز برای تاسیس یک شغل مانند تاسیس مغازه در آلمان چقدر می باشد؟
حداقل هزینه مورد نیاز برای شروع این کار 25 هزار یورو است.
راه های مهاجرت به کشور آلمان از طریق راه اندازی کسب و کار به چند صورت امکان پذیر است؟
برای داشتن کسب و کار در آلمان می توان از طریق خود اشتغالی و یا تاسیس یک کسب و کار آزاد و مستقل اقدام کرد.