کارآفرینی در اروپا و ایده های جدید کسب و کار در اروپا
برای کارآفرینی در اروپا و یا راه اندازی یک کسب کار در ابتدا باید تمکن مالی لازم برای ایجاد یک کسب و کار در اروپا را داشته باشید، بسته به کشور مورد نظر میزان سرمایه لازم متغیر است.
از مهم ترین مراحل برای کارآفرینی ارائه یک طرح تجاری یا بیزنس پلن برای ایجاد یک کسب کار در اروپا میباشد، که عموما ابتدا این طرح تجاری مورد بررسی کشور مقصد قرار میگیرد و در صورتی که تشخیص بدهند بیزنس پلن شما برای کشورشان سودده و مفید است تایید میشود و شما میتوانید برای مراحل بعدی و اخذ ویزا اقدام کنید.
عموما در روش کارآفرینی ابتدا اقامت 1 الی 2 ساله داده میشود در صورت سوددهی کسب و کار و پرداخت مالیات میتوانید آن را تمدید کنید و پس از 5 الی 6 سال اقامت دائم آن کشور را دریافت کنید. همچنین می توانید برای دریافت مشاوره در زمینه سرمایه گذاری در اروپا از طریق کارآفرینی با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی MIE تماس برقرار کنید و مشاوره رایگان نیز دریافت کنید.
بهترین کشور های اروپایی برای کارآفرینی؟
عموما کشور های اروپایی دارای رشد اقتصادی و ثبات اقتصادی هستند اما به طور کلی کشورهایی شامل انگلستان، فرانسه اتریش و آلمان بهترین کشورها برای کارآفرینی هستند.
ارزان ترین کشور اروپا برای راه اندازی کسب و کار کدام کشور است؟
ارزان ترین کشور اروپا برای راه اندازی کسب و کار کدام کشور است؟
ارزان ترین کشورهای اروپایی برای ایجاد یک شرکت و کارآفرینی شامل
مجارستان
بلغارستان
رومانی
لیتوانی
استونی
و لتونی میباشد.
شرایط کارآفرینی در اروپا
داشتن تمکن مالی، ارائه بیزنس پلن،تسلط بر زبان در صورت لزوم ، ارائه گواهی سلامت و عدم سوء پیشینه میباشد.
طرح تجاری در کارآفرینی
طرح تجاری شما باید بتوانید به اقتصاد جامعه هدف کمک نموده و برای رشد اقتصادی آن مفید باشد همچنین باید باعث اشتغال زایی شود.
خدمات موسسه MIE در کارآفرینی اروپا
. موسسه MIE با سابقه قوی در امور مهاجرتی کشورهای top اروپایی و همینطور ایجاد کسب و کارهای نو در اروپا آماده همراهی شماست.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
شرایط کارآفرینی در اروپا
کارآفرینی در اروپا و یا Entrepreneurship دنبال کردن فرصت هایی فراتر از منابع موجود می باشد. کارآفرین شخصی است که یک تجارت یا کسب و کار نو را آغاز می کند و به جهت کسب درآمد حاضر است تا خطر ضررهای مالی و دیگر ضررها را متحمل شود. در واقع تعریف اصلی کارآفرینی شروع یا ایجاد یک کسب و کار به منظور تامین نیازهای اجتماعی جامعه می باشد.
این روش از جمله راه های سرمایه گذاری می باشد و برای شروع در هر کشوری نیز الزاماتی دارد که شامل موارد زیر میباشد:
ارئه بیزنس پلن یا طرح تجاری
برای کارآفرینی در کشورهای اروپایی عمدتا باید ثابت نمایید که کسب و کار شما برای آن جامعه مفید بوده و باغث ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی آن جامعه میباشد.
اثبات تمکن مالی
باید اثبات کنید که توانایی مالی لازم برای راه اندازی یک کسب و کار و پرداخت هزینه های زندگی خود در کشور مقصد را دارید.
سابقه کاری
عموما شما باید سابقه کاری مرتبط با کسب و کاری که میخواهید راه اندازی کنید را داشته باشید.
ارائه گواهی سلامت
عدم سوء پیشینه کیفری
اخذ اقامت اروپا از طریق کارآفرینی
به منظور مهاجرت به اروپا از طریق کارآفرینی راه های بسیار زیادی وجود دارد که بر اساس شرایط خود قادر خواهید بود تا برای آن ها اقدام نمایید. قوانین اقامتی و مهاجرتی در هر کشور متفاوت بوده و بر حسب کارآفرینی در هر کشور اروپایی امکان اخذ اقامت و تابعیت یا پاسپورت ممکن است وجود نداشته باشد.
از جمله برنامه های کارآفرینی در اروپا می تواند به کشورهایی نظیر انگلیس، اتریش و… اشاره نمود که هر یک شرایط متفاوت و برخوردهای مختلفی را با کارآفرین ها در دستور کار خود دارند. به طور مثال کارآفرینی در انگلستان می تواند منجر به اخذ اقامت دائم میشود.
در خصوص اتریش در صورتی که برای کارآفرینی در اتریش اقدام نمایید می توانید علاوه بر کسب سود و درآمد به اقامت این کشور و در نهایت اقامت کل اروپا دست یابید اما از جمله راه های کارآفرینی در اتریش تاسیس یک شرکت و استخدام شدن در شرکت مورد نظر است که در ابتدا به شما یک اقامت دوساله و در صورت تمدید اقامت 3 ساله و بعد از آن اقامت دائم اعطا می نماید.
شما به طور کلی در اکثر کشورهای اروپایی پس از 5 سال کار و زندگی و پرداخت مالیات می توانید به اقامت دائم دست پیداکنید. شرایط اعطای تابعیت و پاسپورت نیز بنا بر قوانین خاص هر کشور مختلف می باشد. علاوه بر این قوانین سرمایه گذاری در کشورهای اروپایی باهم متفاوت است.
انواع شرکت ها در اروپا برای کارآفرینی
یک واحد تجاری یا همان شرکت در واقع یک نهاد است که طبق قانون شرکت، به منظور مشارکت در فعالیت های تجاری، امور خیرخواهانه یا سایر فعالیت های مجاز، تشکیل و اداره می شود.
در اکثر موارد، نهادهای کسب و کاری که شکل می گیرند به منظور فروش یک محصول یا یک سرویس است. انواع شرکت ها در اروپا برای کار آفرینی و کسب و کار تعریف شده که در سیستم های حقوقی کشورهای مختلف وجود دارد.
اینها شامل شرکت ها، تعاونی ها، مشارکت ها، معاملهگران، شرکت هایی با مسئولیت محدود و سایر انواع خاص اشخاص مجاز و دارای برچسب است. قوانین خاص در کشور و یا استان متفاوت است. برخی از این انواع شرکت ها در اروپا برای کار آفرینی و یا کسب و کار در زیر، ذکر شده اند.
بسته به وضعیت شما چهار راه برای ثبت شرکت در اروپا وجود دارد:
چگونه | نوع شرکت | الزامات |
(ادغام) برای تشکیل یک شرکت اروپایی | شرکت های با مسئولیت محدود | حداقل 2 شرکت از کشورهای مختلف اتحادیه اروپا |
تشکیل یک شرکت هلدینگ اروپایی | شرکت های با مسئولیت محدود دولتی یا خصوصی | حداقل 2 شرکت از کشورهای مختلف اتحادیه اروپا یا کمپانیهای شرکت کننده حداقل 2 سال یک شرکت تابعه یا شعبه در کشور اتحادیه اروپا داشته اند |
تشکیل یک شرکت تابعه اروپایی | شرکت ها ، شرکت ها یا نهادهای قانونی دیگر | حداقل 2 نهاد از کشورهای مختلف اتحادیه اروپا هستند
یا نهادهای شرکت کننده حداقل به مدت 2 سال یک شرکت تابعه یا شعبه در کشور دیگری در اتحادیه اروپا داشتند |
تبدیل | یک شرکت با مسئولیت محدود | شرکتی که حداقل 2 سال در یک کشور عضو اتحادیه اروپا دارای یک شرکت تابعه است |
با این حال، مقررات مربوط به انواع خاص اشخاص، حتی مواردی که تقریباً برابر با آن توصیف شده اند، از نظر صلاحیت متفاوت است. در هنگام ایجاد یا تغییر ساختار یک تجارت، مسئولیت های قانونی، به نوع نهاد تجاری مورد نظر بستگی دارد. شرکتها را می توان با توجه به نحوه ادغام، مسئولیت اعضا و تعداد اعضا در انواع مختلفی قرار داد.
از جمله راه های اخذ اقامت اروپا ، روش کار شرکت می باشد. در این روش شما در ابتدا یک شرکت به صورت کاملا قانونی و به نام خود در اروپا ثبت می کنید و بعد از آن با دریافت جاب آفر یا پیشنهاد شغلی از شرکت مذکور و استخدام شدن در آن می توانید در ابتدا اقامت موقت و پس از 5 سال حضور و پرداخت مالیات درخواست اقامت دائم نمایید.
مراحل ثبت شرکت جهت کارآفرینی در اروپا
در ابتدا شما باید یک طرح تجاری یا همان بیزنس پلن مناسب داشته باشید تا بر اساس آن بتوانید شرکت خود را در یکی از بهترین کشورهای اروپایی ثبت نموده و کسب و کار جدید راه اندازی نمایید. به منظور ثبت شرکت در اروپا در ابتدا یک هزینه اندک در حدود 1000 الی 4000 یورو پرداخت نموده و سپس می توانید شرکت خود را در اروپا به ثبت برسانید. از جمله مدارکی که در این امر به آن نیاز خواهید داشت به شرح زیر می باشد.
ارائه بیزنس پلن و دریافت مجوز لازم برای کسب و کار جدید
تامین سرمایه لازم بر اساس طرح پیشنهادی
جذب نیروی کار متخصص برای راه اندازی بیزنس جدید
پرداخت حقوق و مالیات و اثبات عملکرد شرکت
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به پورتال مهاجرت اروپا مراجعه کنید آدرس وب سایت https://youth.europa.eu/
اهمیت طرح تجاری (بیزینس پلن) برای کارآفرینی در اروپا
بیزنس پلن بخش اصلی برای کارافرینی در اروپا و شروع هر کسب و کاری می باشد. شما برای کسب و کار خود باید نقش راه داشت باشید و طرح شما باید توجیه پذیری بر اساس سیاست های کشور مقصد داشته باشد. باید بتوانید به اقتصاد جامعه هدف کمک نموده و باعث اشتغال زایی شود.
بیزنس پلن شما باید قابلیت این را داشته باشد که بتوانید از طریق آن آثار اقامتی در اروپا اخذ نمایید پس بهتر است حتما با اشخاص متخصص مشورت نمایید تا بتوانید کشور مناسب، طرحی مناسب را بیابید. هر روش مهاجرتی قطعا مسائل حقوقی و جزییات مهمی دارد و روش های بیزنسی حساسیت های بیشتری خواهند داشت. بحث مالیات، توجیه پذیر بودن طرح و … از مسائلی است که ایجاب می کند شخص کارآفرین حتما با وکیل متخصص مشورت نماید و از ریسک های احتمالی آگاه شود و سپس نسبت به اجرایی نمودن آن اقدام نماید.
هزینه های مورد نیاز کارآفرینی در اروپا
یکی از اساسی ترین موضوعات برای شروع یک بیزنس و کارآفرینی در اروپا و هر کشور دیگر، بحث سرمایه و هزینه ها می باشد. بخشی از هزینه ها مربوط به هزینه های دولتی است و بخشی هم به عنوان سرمایه اولیه شرکت شما برای شروع به کار می باشد. به طور مثال شما برای ثبت یک شرکت و فعالیت در زمینه کارآفرینی در اروپا باید هزینه حدود 1000 تا 4000 یورو برای ثبت شرکت خود بپردازید.
هزینه اجاره مکان شرکت که بسته به موقعیت می تواند متغییر باشد. همچنین هزینه های مربوط به استخدام نیروی کار و پرداخت حقوق و مالیات را هم باید در نظر بگیرید. گفتنی است که نوع بیزنس پلن شما هم می تواند در میزان سرمایه شرکت تاثیرگذار باشد.
شاید بتوان به طور کلی گفت هزینه های جانبی برای شروع بکار یک شرکت در اروپا حدود 20 تا 25 هزار یورو باشد.
شاید در ماه های اول شرکت شما نیاز به حمایت مالی بیشتری داشته باشد تا بتواند به شرایط متعادل و روبه رشد پیش برود؛ بنابراین شما باید بر اساس نوع بیزنس پلن خود و همچنین تعداد افرادی که در مجموعه شما مشغول به فعالیت خواهند بود سرمایه ای را در نظر داشته باشید. این مبلغ پشتوانه می تواند در اروپا بسته به هر کشور متفاوت باشد؛ پیشنهاد می شود یک range در حدود حداقل 150 هزار یورو تا 200 هزار یورو در نظر داشته باشید.
در برخی کشورها نظیر حوزه بالتیک با حداقل 50 هزار یورو سرمایه اولیه و در مجموع با چیزی حدود 100 هزار یورو می توانید کسب و کاری را شروع نمایید اما در کشوری نظیر سوئیس حداقل سرمایه شما برای یک کسب و کار 100 هزار یورو سرمایه می باشد و با هزینه های جانبی می تواند در حدود 150 تا200 هزار یورو هم باشد.
نقاط مثبت و مزایای کارآفرینی در اروپا
قطعا هر یک از روشهای سرمایه گذاری می تواند نقاط مثبتی داشته باشد که در این بخش به بررسی آن خواهیم پرداخت. راه اندازی کسب و کار نو در اروپا به دلیل گستردگی بازار می تواند سود فراوانی برای سرمایه گذار خارجی در پی داشته باشد. به برخی از مزایای کارآفرینی در اروپا در ادامه اشاره خواهیم نمود:
امکان اخذ اقامت در کشورهای ارزشمند اروپایی
دسترسی به کل منطقه شنگن و اتحادیه اروپا
برخورداری از امکانات رفاهی کشورهای اروپایی نظیر تحصیل رایگان، خدمات بهداشتی و اجتماعی
داشتن اجازه کار و فعالیت برای فرد اصلی و خانواده
دریافت سود و درآمد یورویی
امکان استفاده از امکانات بهترین کشورها برای راه اندازی کسب و کار
پایداری و ثبات سیاسی و امنیت بالای سیستم قضایی در کشورهای تاپ اروپایی نظیر سوئیس، اتریش، پرتقال و…
امکان دریافت تابعیت کشورهای اروپایی
کوتاهی مسیر تا ایران به نسبت کشور کانادا
نقاط منفی و معایب کارآفرینی در اروپا
در کنار نکات مثبت شما به عنوان شخصی که قصد ایجاد نمودن کسب و کار نو در اروپا را دارد باید نکات منفی را هم بسنجید و سپس با تحلیل شرایط، تصمیم درستی اتخاذ نمایید. قطعا در هر یک از روش های مهاجرتی نقاط مثبت و منفی در کنار هم وجود دارد. آگاهی از نقاط منفی می تواند از خطرات و مشکلات احتمالی در آینده پیشگیری نموده و شما با دانستن تک تک این مطالب قادر خواهید بود تا بهترین تصمیم گیری ها را انجام دهید.
یکی از مهمترین نکات منفی اجبار به رعایت شرط حضور در برنامه های کارآفرینی در اروپا است. عموما فرد باید حداقل 6 ماه حضور داشته باشد.
بحث مالیات بالا در برخی کشورها هم برای شروع کسب و کار جدید در اروپا می تواند نکته منفی محسوب شود. اکثر کشورهای اروپایی مالیات سنگینی از سرمایه گذاران خارجی دریافت می نمایند.
طولانی بودن پروسه های اجرایی در برخی کشورها نظیر اسلواکی
نرخ مصادره اموال بالا در برخی از کشورهای حوزه اروپای شرقی
استانداردهای سرمایه گذاری در اروپا جهت کارآفرینی
به منظور کارآفرینی در اروپا و همچنین ایجاد کسب و کارهای نو در اروپا آگاهی از مجموعه شاخص ها و استانداردهای سرمایه گذاری از جمله مواردی است که باید در دستور کار خود قرار دهید. در واقع باید با بررسی این موارد اطمینان کسب نمایید که سرمایه شما به کشور امنی انتقال داده خواهد شد و در کشور مقصد بین سرمایه گذار خارجی و افراد تبعه کشور مورد نظر تفاوتی قائل نخواهند شد.
نرخ مصادره اموال از جمله استانداردهای مهم و تاثیرگذار در زمینه سرمایه گذاری و ایجاد کسب و کارهای جدید دنیا می باشد که به کارآفرینان فرا مرزی این راهنمایی را ارائه می نماید تا نسبت به وضعیت سلب مالکیت کارآفرینان خارجی توسط کشور مقصد آگاهی داشته باشند.
این نرخ بازه ای در حدود 1 الی 7 را در بر می گیرد که در آن عدد 7 نشانگر بیشترین میزان ریسک مصادره اموال یا سلب مالکیت و عدد 1 نشانگر کمترین و پایین ترین میزان ریسک می باشد. در بررسی ها و غربالگری هایی که در خصوص کشورهای اروپایی در خصوص نرخ مصادره اموال انجام شده است کشورهای اروپای غربی و مرکزی نظیر آلمان و اتریش با نرخ مصادره اموال 1 پایین ترین میزان نرخ و در خصوص کشورهای حوزه اروپای شرقی همانند روسیه این عدد بالاتر می باشد.
جدول زیر نرخ مصادره اموال چند کشور اروپایی را نمایش می دهد.
نام کشور | نرخ مصادره اموال | میزان ریسک سرمایه گذاری |
ترکیه | ۵ | ریسک بسیار بالا |
روسیه | ۵ | // |
بلاروس | ۵ | // |
اوکراین | ۴ | ریسک بالا |
صربستان | ۳ | ریسک متوسط |
لهستان | ۲ | ریسک به نسبت پایین |
سوئیس | ۱ | // |
اتریش | ۱ | // |
سوئد | ۱ | کمترین ریسک |
نرخ کنترل فساد از جمله دیگر مواردی است که به منظور کارآفرینی در کشورهای اروپایی و انتخاب بهترین کشورها برای راه اندازی کسب و کار دارای اهمیت می باشد. بررسی این شاخص از آن جهت دارای اهمیت می باشد که نشان دهنده میزان تلاش کشورهای اروپایی مختلف برای مبارزه با فساد در سطح کشور می باشد. در نظر داشته باشید که هرچقدر این نرخ بالاتر باشد کارآفرینان این امکان را دارند تا با اطمینان خاطر بیشتری نسبت به ایجاد کسب و کارهای جدید دنیا اقدام نمایند. بالاترین میزان کنترل این نرخ 2.5 و کمترین میزان آن 2.5- می باشد.
نام کشور | نرخ کنترل فساد |
فنلاند | ۲٫۲۱ |
دانمارک | ۲٫۱۵ |
هلند | ۲٫۰۱ |
سوئیس | ۲٫۰۱ |
آلمان | ۱٫۹۵ |
انگلستان | ۱٫۸۳ |
اتریش | ۱٫۶۰ |
فرانسه | ۱٫۳۲ |
اوکراین | ۰٫۸۷- |
روسیه | ۰٫۸۵- |
پرتغال | ۰٫۸۵ |
قبرس | ۰٫۶۴ |
اسپانیا | ۰٫۶۱ |
ایتالیا | ۰٫۲۴ |
یونان | ۰٫۰۷- |
شاخص های اقتصادی تأثیرگذار به منظور کارآفرینی در اروپا
به منظور کارآفرینی در اروپا و ایجاد کسب و کار جدید در اروپا ، پس از تعیین بهترین کشور ها برای کارآفرینی پیشنهاد می کنیم استانداردها و شاخص های اقتصادی مربوط به این قاره را مورد بررسی قرار دهید. از جمله این شاخص ها می توان به نرخ مالیات بر درآمد شخصی و درآمد شرکت اشاره نمود که این نرخ در هر یکی از کشورهای اروپایی متفاوت و براساس قوانین از قبل تعیین شده می باشد. در صورت راه اندازی کسب و کار جدید در اروپا میبایست نیروی کار داخلی در کشور مورد نظر استخدام نمایید. بنابراین از دیگر شاخص های اقتصادی تاثیرگذار در اروپا نرخ بیکاری در کشورهای مختلف این قاره می باشد که با توجه به جدول زیر و بر اساس دسته بندی کشورهای مختلف مشاهده می کنید نرخ بیکاری در اتحادیه اروپا 6.5 درصد می باشد:
کشور | نرخ بیکاری |
یونان | 18.08 |
اسپانیا | 14.70 |
هلند | 3.3 |
آلمان | 3.20 |
اتریش | 4.64 |
هلند | 3.76 |
سوئیس | 4.87 |
انگلستان | 3.8 |
پرتغال | 7.2 |
دانمارک | 3.7 |
ایتالیا | 9.22 |
نرخ تورم عاملی است که به طور مستقیم بر قدرت خرید و سبد خانوار جامعه مورد نظر دارد. هر چه نرخ تورم یک کشور پایین تر باشد و در طول سالیان دچار تغییر و افزایش نشده باشد؛ از ثبات اقتصادی آن کشور حکایت دارد. در زیر می توانید شاخص تورم اروپا را مشاهده نمایید.
نام کشور | نرخ تورم |
هلند | 1.59 |
نروژ | 2.8 |
اتریش | 2.0 |
سوئد | 2.0 |
آلمان | 1.7 |
اسپانیا | 1.7 |
فنلاند | 1.1 |
سوئیس | 0.9 |
دانمارک | 0.8 |
ایرلند | 0.5 |
انگلستان | 1.79 |
پرتغال | 0.38 |
دانمارک | 0.78 |
ترکیه |
16.3 |
نکات مهم نهایی در خصوص کارآفرینی در اروپا
شما برای شروع یک کسب و کار جدید در اروپا باید به نکات مهمی دقت نمایید. اول از همه بر اساس ایده و نوع طرح خود کشوری را انتخاب نمایید که بتوانید راحتتر کسب و کار نو خود را راه اندازی نمایید. کشوری که از نظر سیاسی، اقتصادی، قضایی با ثبات و پیشرفته باشد.
اقتصاد قوی به شما کمک میکند سود مناسبتر و بازدهی بیشتری داشته باشید. برخورداری از سیستم شفاف قضایی به شما کمک می کند تا با امنیت خاطر سرمایه خود را به کشور مورد نظر منتقل نمایید. شما باید به نرخ تورم، درصد بیکاری و شاخص های تاثیر گذار اقتصادی نیز توجه نمایید. سعی نمایید بسته به بازار هدف کسب و کار خود را توسعه دهید و با کمترین ریسک ممکن استارت کار خود را بزنید.
برای طرح و بیزنس پلن خود حتما با وکیل مجرب مشورت نمایید تا مسیر راه برای شما روشن شود. برای انتخاب کشور مقصد از بین کشورهای بزرگ و کوچک اتحادیه اروپا لازم است با وکیل مهاجرت متخصصی مشورت نمایید کسی که بتواند با مقایسه اصولی و درست کشورها از جنبه های مختلف به شما راهنمایی درستی ارائه نماید.
پیشنهاد ما به شما این است رزومه کاری موسسات مختلف را بررسی نمایید و حتما سری به گالری ویزاهای موکلین موسسه مهاجرتی MIE بزنید تا قضاوت درستی داشته باشید.
وکیل کارآفرینی در اروپا و خدمات مؤسسه MIE
یکی از موارد بسیار مهم در خصوص کارآفرینی در اروپا و انتخاب بهترین کشورها برای راه اندازی کسب و کار داشتن تجربه در امور سرمایه گذاری و حقوقی و یا کمک گرفتن از وکیل با تجربه و آگاه در امر مهاجرت می باشد. از آن جا که نقش وکیل مهاجرتی در زمینه سرمایه گذاری و کارآفرینی و انتقال سرمایه بسیار مهم و کلیدی می باشد پیشنهاد می کنیم حتما با یک وکیل آگاه و با تجربه در این امر پیش از هر گونه اقدامی مشورت فرمایید. یک وکیل کاردان با آگاهی از قوانین به روز مهاجرتی و همین طور آشنایی دقیق از مدارک و مراحل کارآفرینی و ایجاد کسب و کار جدید در اروپا می تواند یاری رسان شما در این امر باشد.
موسسه مهاجرتی MIE با بیش از 15 سال سابقه در امور مهاجرتی کشورهای top اروپایی و همینطور ایجاد کسب و کارهای نو در اروپا این افتخار را دارد تا در این مسیر در کنار شما همراهان گرامی باشد. به منظور اطلاع از چگونگی امکان رزرو مشاوره تخصصی با وکلای اروپایی و کانادایی ما می توانید با مشاورین موسسه تماس بگیرید.
پاسخ به سوالات متداول در خصوص کارآفرینی در اروپا
آیا می توانید در اروپا کارآفرین باشید؟
حتی می توانید به عنوان یک فرد خارجی میتوانید کسب و کار خود را در اروپا راه اندازی کنید. بسیاری از این ایده های تجاری برای شروع به سرمایه بسیار کمی نیاز دارند
شرایط ایجاد کارآفرینی در اروپا؟
ارائه طرح تجاری
اثبات تمکن مالی
سابقه کاری مرتبط
مدرک زبان در صورت لزوم
ارائه گواهی سلامت
ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
هزینه کارآفرینی در اروپا؟
بسته به کشور مقصد هزینه میتواند متفاوت باشد اما به طور کلی از 20 هزار یورو تا 200 هزار یورو ممکن است هزینه داشته باشد.
آیا امکان اخذ اقامت از طریق کارآفرینی وجود دارد؟
بله میتوان از طریق کاآفرینی اقامت اکثر کشور های اروپایی را دریافت کرد. ابتدا اقامت یک الی 2 ساله داده میشود و پس ازآن با سودهی کسب و کار شما و پرداخت مالیات میتوانید آن تمدید کنید و عموما پس از 5 سال اقامت دائم به شما داده میشود.
آیا امکان دریافت ویزای همراه در کارآفرینی اروپا وجود دارد؟
بله عموما میتوان ویزای همراه برای همسر و فرزندان تا 18 سال نیز دریافت کرد.
آیا بدون مدرک زبان میتوان اقامت کاآفرینی را دریافت کرد؟
عموما میتوان دریافت کرد اما بلد بودن زبان بومی آن کشور میتواند به شما در راه اندازی کسب و کار و اداره آن کمک کند.
سلام
الان چه کشور هایی تو اروپا میشه از طریق ویزای کارافرینی اقدام کرد ؟
اقامت چند ساله داده میشه ؟
سلام وقت شما بخیر باشه
کشور های مختلف می تواند امکانپذیر باشد
سلام
الان چه کشور هایی تو اروپا میشه از طریق ویزای کارافرینی اقدام کرد ؟
سلام وقت شما بخیر باشه
کشور های مختلف می تواند امکانپذیر باشد
آیا با شغل کشاورزی و سابقه بالا این امکان وجود داره؟
سلام و ارادت
رزومه و رایط به صورت تخصصی باید بررسی شود لطفا با موسسه تماس بگیرد.
سلام
با 50هزار یورو کارآفرینی در کانادا میشه اقدام کرد؟
سلام وقت شما بخیر باشه
بله می تواند امکانپذیر باشد
برای کارافرینی در خارج از کشور چه مدارک کاری مورد نیازه؟
سلام وقت شما بخیر باشه
بسته به کشور مقصد می تواند شرایط متفاوت باشد
سلام
در اروپا هم میشه از طریق کار افرینی اقدام کرد و اقامت گرفت ؟
سلام وقت بخیر
بله امکان پذیر می باشد
سلام دوست عزیز. در اروپا از طریق ثبت شرکت در برخی کشورها مانند آلمان و قبرس جنوبی میشه اقدام کرد. در کشور هلند و پرتغال و انگلستان هم امکان نوآفرینی وجود دارد
سلام و خسته نباشید.من دلم می خواد یک کار آفرین موفق بشم.راستش من هدفم اینه که توی یکی از کشور هایی که شما بهش اشاره کردید برم و انجا شروع به کارم کنم.من توی برنامه نویسی فعالیت دارم.من هدفم اینه که مدیر بزرگ ترین شرکت بازی های ویدئویی بشم.راستش به کمی کمک احتیاج دارم.الان من به این فکر هستم که برای اینکه بتونم به یک کشور خارجی برم،باید مدرک تحصیلی خوبی از دانشگاه معتبر داشته باشم؟یا اینکه با افزایش مهارتم میتونم به اون چیزی که می خوام برسم؟خواهشن کمکم کنید و جواب سوال بنده را بدید.با تشکر
سلام دوست عزیز. شما اصلا به شرایط خودتون هیچ اشاره ای نکردید که بشه شما و درست راهنمایی کرد. سن، مدرک تحصیلی، سطح زبان، وضعیت تاهل، میزان پشتوانه مالی و…. خیلی تعیین کننده هست
مقاله هاتون خیلی بار علمی دارن
من که خیلی یادگرفتم
مرسی از اطلاعاتی که ارائه میده و باعث روشن بینی میشه