پناهندگی سوئیس | معرفی انواع کیس های پناهندگی و حقوق ماهیانه پناهندگی در سوئیس
پناهندگی سوئیس ، یک مسیر پیچیده و حساس است. افرادی که در کشور خود تهدید میشوند و دولت نمیتواند از آنها در برابر تهدیدات دفاع کند، میتوانند از کشورهای دیگری درخواست پناهندگی داشته باشند. در این میان، هر کشوری قوانین خاص خود را دارد. در سوئیس، پناهندگان دارای کارت پناهندگی و پناهندگان موقتاً پذیرفته شده، قادر به تأمین هزینههای خود از منابع خود نیستند، حقوق ماهیانه پناهندگی دریافت می کنند که این مبلغ در کمپ های پناهندگی به همراه غذا یا 5 یورو در روز کمک هزینه خرید غذا را تشکیل میدهد و برای اشخاصی که در خانه های خصوصی زندگی می کنند، تا 120 یورو برای هر نفر یا 240 یورو برای هر خانواده برای اجاره مسکن؛ 210 یورو در ماه برای غذا و هزینههای زندگی و 100 یورو برای کودکان به صورت ماهیانه توسط دولت این کشور پرداخت می شود. پناهندگی در سوئیس پروسهای پیچیده و طولانی مدت دارد. افراد متقاضی باید با خطرات و نکات مرتبط با پناهندگی آشنا شوند.
شرایط و راه های ورود به کشور مقصد با هدف پناهندگی بسیار سخت و ناامن است و توصیه نمی گردد. موسسه MIE هیچگونه خدماتی در زمینه شرایط پناهندگی در سوئیس و بطور کلی پناهندگی ندارد و این مقاله صرفا جهت افزایش آگاهی شما و اطلاع رسانی در خصوص خطرات و نکات مهم پناهندگی به عرض شما می رسد.
آیا پناهندگی به سوئیس با ویزای توریستی امکان پذیر است؟
بله! در صورت داشتن ویزا از سوئیس امکان پذیر است. اما غالب این نوع از درخواست پناهندگی مورد قبول واقع نشده و رد می شود.
آیا روشی بهتر از پناهندگی برای مهاجرت به سوییس وجود دارد؟
بله! قطعا راههای دیگر مهاجرتی بهتر از پناهندگی هستند ( کار ، تحصیل ، سرمایه گذاری ، سرمایه داری ، ازدواج و … ) ؛ زیرا هم قانونی هستند و هم آینده آنها نسبت به پناهنده شدن بهتر خواهد بود.
خطرات پناهندگی سوئیس
پناهندگی سوئیس خطرات زیادی دارد از جمله : دزدیده شدن یا رها شدن توسط همین قاچاقچیان در کوه ها و مکان های دور افتاده و بدون دسترسی به کمک و یا خطرات طبیعی که در دریا، اقیانوس (قایق های نا امن و کوچک و غیر استاندارد) کوه ها و صحرا انسان را تهدید می کند.
کیس های پناهندگی سوئیس
پناهندگی در سوئیس به افرادی اعطا میشود که به دلایل نژادی، مذهبی، اجتماعی، سیاسی یا به دلیل جنگ در کشور خود تحت آزار و شکنجه قرار دارند و قادر به بازگشت نیستند. این موارد شامل کسانی است که به خاطر قومیت، دین، فعالیتهای اجتماعی یا سیاسی، و یا شرایط جنگی، جانشان در خطر است.
مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص شرایط پناهندگی به خارج از کشور
- دانلود
- 0 ثانیه
- 259 K
- دانلود
- 30 دقیقه
- 889 K
شرایط پناهندگی در سوئیس و مهاجرت به سوئیس از طریق پناهندگی
در خصوص اقدام اولیه برای امر پناهندگی سوئیس شخص متقاضی باید اعلام کند که بعنوان پناهنده وارد خاک کشور سوئیس شده و بعد از آن اداره پناهندگی سوئیس به درخواست شخص متقاضی رسیدگی می کند. سازمان SEM درخواست و مشخصات متقاضی را ثبت می کند و از او اثر انگشت می گیرد تا بررسی شود که در گذشته اسم شخص متقاضی در فهرست متقاضیان پناهندگی ثبت شده است یا خیر؟ بعد از طی شدن این مراحل اداره ی امور مهاجرت کشور سوئیس موظف است افراد متقاضی پناهندگی را از حق و حقوقشان آگاه کند و مسئولیت تمکین محل سکونت شان را عهده دار شود.
شخص می تواند در یک مرکز پذیرش فدرال و مراکز پردازش پذیرش، در مرز سوئیس یا در هنگام کنترل مرزی در یک فرودگاه بین المللی در سوئیس درخواست پناهندگی سوئیس بدهد. اقامت در مراکز پذیرش و پردازش به حداکثر 90 روز محدود می شود، اما می تواند تمدید شود. پس از این دوره، متقاضیان به یک کانتون ( به هر ایالت از ایالات سوئیس، کانتون گفته می شود) منتقل می شوند. این مرحله حداکثر 3 هفته طول می کشد. به عنوان اولین قدم، پناهجو از یک جلسه مشاوره اولیه در مورد شرایط کلی پرونده پناهندگی و حق و حقوقشان برخوردار می شود. اما عموما در عمل، به جای برگزاری جلسه مشاوره ای، اطلاعات در قالب یک جزوه توضیحی ارائه می شود. در صورت لزوم سایر اطلاعات بیومتریک جمع آوری شده، اسناد هویت یا مدارک بررسی می شود و تحقیقات بیشتری در مورد هویت یا مبدأ فرد انجام می شود.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص پناهندگی بخاطر امنیت جانی
- دانلود
- 0 ثانیه
- 1
پناهندگی سوئیس و کنوانسیون ژنو
اشخاصی که به عنوان پناهنده وارد کشور سوئیس می شوند و اعلام پناهندگی می کنند باید موضوعی را به صورت واقعی ارائه کنند. این نکته خیلی مهم است، پناهنده باید یکی از این موارد مذهب، نژاد، ملیت، گروه اجتماعی خاص و یا عقیده را به میان آورد و ثابت کند که در یکی از این موارد در کشور خود مورد تهدید و یا آزار و شکنجه قرار گرفته است و چنانچه به کشور خود بازگردد جان او در خطر است. در صورت اثبات این موضوع، به آن شخص پناهندگی سوئیس اعطا می شود. در ادامه به مراحل پناهندگی سوئیس خواهیم پرداخت. در واقع پناهندگی یک حق اساسی و اعطای آن یک تعهد بین المللی است.
اشخاصی که به عنوان پناهنده وارد کشور سوئیس می شوند و اعلام پناهندگی می کنند باید موضوعی را به صورت واقعی ارائه کنند. این نکته خیلی مهم است، پناهنده باید یکی از این موارد مذهب، نژاد، ملیت، گروه اجتماعی خاص و یا عقیده را به میان آورد و ثابت کند که در یکی از این موارد در کشور خود مورد تهدید و یا آزار و شکنجه قرار گرفته است و چنانچه به کشور خود بازگردد جان او در خطر است. در صورت اثبات این موضوع، به آن شخص پناهندگی سوئیس اعطا می شود. در ادامه به مراحل پناهندگی سوئیس خواهیم پرداخت.
در جدول زیر توزیع کشوری و جنسیت متقاضیان پناهندگی سوئیس آمده است :
طبق آمار کشور سوئیس در سال 2018 پناهگاه 15.255 پناه جو بوده است. در زیر این آمار بصورت جدول خدمت شما عزیزان ارائه شده است :
پناهندگی سوئیس و مراحل آن
پس از ورود به سوئیس، افرادی که نیاز به حفاظت دارند به یکی از 6 مرکز پذیرش و پردازش مراجعه می کنند تا با پر کردن فرم پناهندگی سوئیس درخواست پناهندگی را ارائه کنند. پناهجویان تا 90 روز با توجه به قانون پناهندگی در این مراکز، تا زمانی که به یک کانتون اختصاص داده شوند، می مانند. ظرفیت پذیرش مراکز فدرال 1،438 تخت است. در سال 2018، متوسط درصد پذیرش 6 مرکز دریافت و پردازش فدرال 51 درصد بود.
پس از ارائه فرم پناهندگی سوئیس به صورت پر شده پناهجویان در 2 مرحله مصاحبه می شوند تا صحت اظهاراتشان مشخص شود. مصاحبه اولیه به طور سیستماتیک انجام می شود و شامل مسائل مربوط به هویت، مبدأ و شرایط زندگی پناهجو می باشد. همچنین اطلاعات ضروری در مورد سفر به سوئیس و به طور خلاصه دلایل درخواست پناهندگی را پوشش می دهد. در صورت نیاز مصاحبه اولیه پناهندگی سوئیس می تواند با کمک یک مترجم باشد. مصاحبه ها معمولا ضبط می شوند. اگر شخص فرم پناهندگی سوئیس را اساسا بر اساس شواهد جعلی یا هویت دروغ پر کرده باشد، مصاحبه دوم وجود ندارد.
همینطور اگر درخواست پناهندگی سوئیس مطابق با قانون پناهندگی نباشد یا اگر دلایل موجود در فرم پناهندگی سوئیس به اندازه کافی قابل توجیه نبوده و یا درخواست کننده درخواست خود را لغو کند، درخواست بدون تصمیم رسمی لغو می شود. علاوه بر این، درخواست پناهجویانی که بدون دلیل معتبر همکاری نمی کنند و تا 20 روز خود را در اختیار مقامات قرار ندهند، بدون تصمیم رسمی لغو می شود. مطابق با کنوانسیون پناهندگی این افراد نمی توانند تا 3 سال با پر کردن فرم پناهندگی سوئیس درخواست جدیدی را ارائه دهند. در صورت منفی بودن رای دولت در مورد پرونده پناهندگی، فرد می تواند تا 30 روز درخواست تجدید نظر کند. دادگاه معمولا باید در طی 20 روز در مورد اعتراض به تصمیمات SEM تصمیم بگیرد؛ اما در عمل، مدت زمان پردازش محاکمۀ دیوان عالی برای تصمیم گیری طولانی تر است. بین سال های 2015 و 2017، مدت زمان متوسط تجدید نظر در دادگاه اداری فدرال 159 روز بوده.
پناهندگی سوئیس و خطرات آن
در رابطه با خطرات پناهندگی سوئیس لازم به ذکر است که معمولا اکثریت افراد به صورت قاچاقی و از طریق قاچاقچیان اقدام به ورود به کشورهای پذیرنده پناهنده می کنند. باید توجه کرد که قاچاقچیان هزینه های بسیار بالایی از پناهجویان می گیرند و خطرات زیادی افراد را تهدید می کند از جمله : دزدیده شدن یا رها شدن توسط همین قاچاقچیان در کوه ها و مکان های دور افتاده و بدون دسترسی به کمک و یا خطرات طبیعی که در دریا، اقیانوس (قایقهای نا امن و کوچک و غیر استاندارد) کوه ها و صحرا انسان را تهدید می کند. در زیر نمونه ای از شرایط نا مناسب پناهندگی سوئیس آورده شده است.
شرایط زندگی
پناهجویان مسئول تمیز کردن اتاق ها هستند. بر اساس گزارش کمیته ملی پیشگیری از شکنجه (NCPT)، اتاق های مشترک به طور مرتب تمیز نمی شوند. پناهجویان دارای دوش و امکانات توالت مشترک هستند. NCPT همچنین مشاهده کرده که برخی از مراکز دارای کمبود تجهیزات بهداشتی هستند. بهداشت پایین و تهویه بد یک مشکل رایج است. به طور کلی، در مراکز فدرال پناهندگی سوئیس اغلب گزارش شده که در سال های گذشته جمعیت بیش از حد منجر به افزایش تنش بین پناهجویان شده است. تمامی وظایف اعم از پخت و پز و نظافت توسط پناهجویان انجام می شود و نیروی خدمات وجود ندارد.
در مراکز اسکان، پناهجویان معمولا در خوابگاههای زنانه و مردانه بصورت جداگانه سکونت دارند. مکان هایی برای سکونت انفرادی یا جدا شدن در دسترس نیست. معمولا برای زوج ها و خانواده ها اتاقهای حداقل دو یا سه تخته وجود دارد ولی بطور معمول مراکز دارای سالنهایی با 40 تا 50 تخت دو طبقه هستند.
امنیت
مراکز فدرال پناهندگی سوئیس با نیازهای کودکان و خانواده سازگار نیستند و وضعیت نیز برای زنان بسیار دشوار است. هیچ اقدام خاصی برای افراد خاص انجام نشده است. خانواده ها حتی در برخی از مراکز فدرال به علت کمبود ساختارهای سازگار، حتی از هم جدا شده اند. قانون به سادگی تصریح می کند که نیازهای ویژه کودکان، خانواده ها و دیگر افراد آسیب پذیر در تخصیص تخت ها تا حد امکان در نظر گرفته می شود. فعالیت های اوقات فراغت بسیار کمی برای کودکان در نظر گرفته می شود. تحصیلات محدود و یا عدم امکان تحصیل برای کودکان نیز از مشکلات پناهندگی سوئیس است. تنش عمومی موجود در مراکز به دلیل فشارهای روانشناختی پناهجویانی که در معرض فشارهای روحی قرار دارند، همزیستی افراد دارای زمینه های بسیار متفاوت و یا مشکلات ناشی از مصرف الکل یا مواد مخدر که ممکن است در مراکز رخ دهد، می تواند وضعیت سختی را ایجاد کند که برای کودکان، زنان مجرد و سایر افراد آسیب پذیر بسیار دشوار است. پناهجویان هر زمانی که به مراکز ورود و خروج می کنند، مورد بررسی کارکنان امنیتی قرار می گیرند. پرسنل امنیتی نیز مجاز هستند، هنگامی که پناهجویان وارد یا خارج از مرکز می شوند، کالاهایی که پناهجویان دارند را توقیف کند.
آزادی تردد
پناهجویانی که پس از 90 روز تصمیم نهایی در مورد درخواست پناهندگی سوئیس دریافت نکرده اند، براساس یک طرح توزیع به یکی از 26 کانتون سوئیس فرستاده می شوند. تا زمانی که پناهجویان در مرکز فدرال ساکنند، خروج تنها با یک مجوز کتبی توسط SEM با ثبت اثر انگشت و یک عکس از متقاضی پناهندگی امکان پذیر است. مراکز اسکان در روستاها و با فاصله 20 تا 30 دقیقه ای از یک شهر است. پناهجویان در هفته یک بلیط اتوبوس جهت رفتن به شهر مجاور دریافت می کنند. ساعات خروج به دقت و با سختگیری در دستورالعمل تنظیم می شود، به طوری که پناهجویان می توانند از ساعت 9 صبح تا 5 بعدازظهر در طول هفته (از دوشنبه تا جمعه) بیرون بروند. آنها مجاز می شوند در طول آخر هفته از ساعت 9 صبح جمعه تا 7 بعد از ظهر در روز یکشنبه بیرون بمانند. در صورت بازگشت به مرکز دیر تر از ساعت مقرر یا غیبت غیرقابل قبول، پناهجویان مجازات می شوند: ممکن است از امکان رفتن مجدد به خارج از مرکز و یا کمک هزینه های مالی خود محروم شوند.
دسترسی به بازار کار
طبق قوانین ملی پناهندگی سوئیس ، فرد پناهنده نمی تواند در طول 3 ماه اول پس از ثبت درخواست پناهندگی در هیچ کاری اشتغال داشته باشد. در صورتی که درخواست پناهندگی در اولین مرحله طی 3 ماه اول رد شود، کانتون مسئول ممکن است این محدودیت را برای مدت 3 ماه دیگر تمدید کند. پس از این محدودیت زمانی پناهجویان با رعایت شرایط زیر مجاز به کار خواهند بود:
شرایط اقتصادی و اشتغالی کار مورد نظر باید مجاز باشد
یک کارفرما باید جهت استخدام پناهجو درخواست بدهد
شرایط حقوق و دستمزد باید متناسب برای محل، حرفه و بخش مورد نظر باشد
باید تعیین شود که هیچ مقیم سوئیس یا اتحادیه اروپا / EFTA و یا فرد خارجی با اجازه اقامت دائم قانونی با مشخصات مورد نیاز برای این کار وجود ندارد.
این بدان معنی است که ساکنان سوئیس یا اتحادیه اروپا / EFTA و افراد خارجی که دارای اجازه اقامت هستند اولویت در بازار کار دارند. این محدودیت ها به برنامه های شغلی مخصوص پناهجویان اعمال نمی شود. کانتون ها می توانند دسترسی به کار را به بخش های خاصی محدود کنند. برای مثال در کانتون زوریخ، شغل فقط به صنایع ساختمانی، بیمارستان ها، خانه ها، موسسات (پرستاری و نگهداری)، تولید مواد غذایی و نوشیدنی، هتل ها و رستورانها، لباسشویی، خشکشویی، خیاطی و تعمیر، دفع زباله (بازیافت زباله) محدود می شود.
برنامه های شغلی پناهندگی سوئیس برای پناهجویان از 16 سالگی مجاز است. برنامه های شغلی باید به نیازهای محلی یا منطقه ای شهر یا شهرداری پاسخ دهند. آنها نباید با بخش خصوصی رقابت کنند و شامل کار در حفاظت از طبیعت و محیط زیست یا موسسات اجتماعی و خیریه هستند. مثلا می توانند درختان را هرس کنند، مسیرهای روستایی را تعمیر نمایند یا فضاهای عمومی را تمیز کنند. گفتنی است که حق مشارکت در برنامه های شغلی وجود ندارد. در صورت کمبود موقعیت های شغلی، شغل ها به صورت چرخشی بین متقاضیان توزیع می شوند. ممکن است کمک هزینه مشوق به پناهجویان پرداخت شود. این مقدار بسیار کم است و قابل مقایسه با حقوق و دستمزد یک کار معمولی نیست. از دیگر موانع شغلی پناهندگی سوئیس نداشتن مهارتهای کافی و تسلط به زبان آلمانی، فرانسوی یا ایتالیایی با توجه به کانتون محل اسکان می باشد. همچنین فرد مجاز به کار در کانتون دیگر نیست.
دسترسی به آموزش
همه کودکان زیر 16 سال باید طبق قانون اساسی فدرال در مدرسه شرکت کنند. این تعهد همیشه با یک روش ثابت اجرا نمی شود و کاربرد عملی آن به شدت به ساختارهای کانتون برای پناهجویان زیر سن قانونی بستگی دارد. در مراکز پذیرش و پردازش فدرال پناهندگی سوئیس که در آن کودکان (همراه یا بدون همراه) اولین هفته های پرونده پناهندگی خود را طی می کنند، برنامه ای برای آموزش وجود ندارد یا اینکه خیلی محدود است. بنابراین، در اغلب موارد، آموزش فقط زمانی شروع می شود که کودکان به یک کانتون منتقل شوند.
بعضی از کانتون ها کلاس های زبان برای پناهجویان تازه وارد (فرانسوی، آلمانی یا ایتالیایی با توجه به کانتون) سازماندهی می کنند تا کودکان بتوانند به مدرسه دولتی (Bern، Zug) ملحق شوند. در بعضی موارد نیز اتفاق می افتد که کودکان بسته به کانتون مربوطه، شهرداری، سن و حتی وضعیت آنها چندین هفته یا حتی ماه ها باقی می مانند تا زمانی که بتوانند در یک برنامه آموزشی شرکت داده شوند.
كودكانی كه بیش از 16 سال سن دارند، دسترسی به آموزش اجباری نخواهند داشت. فقدان دسترسی به تحصیلات تکمیلی، به شکل کارآموزی یا تحصیل، یک مشکل مهم در روند ادغام متقاضیان پناهندگی 16 سال به بالاست. اگر چه طبق قانون پناهندگی سوئیس پناهجویان اجازه دارند در برنامه های آموزشی و کارآموزی شرکت کنند اما بسیاری از موانع عملی و اداری کارفرمایان را از استخدام پناهجویانی که هنوز نتیجه پرونده شان اعلام نشده باز می دارد. با توجه به اینکه پرونده های پناهندگی ممکن است برای سالها ادامه داشته باشد، ممکن است دختران و پسران جوان در طی مهمترین دوره های زندگی خود، از سیستم آموزش عالی محروم شوند. علاوه بر مشکلات بزرگی که پناهجویان جوان در پیدا کردن کارآموزی یا پذیرش در یک مدرسه عالی دارند، مشکل تامین مالی تحصیلات نیز وجود دارد؛ زیرا آنها از برنامه های تحصیلی دولتی رایگان حذف می شوند.
پناهندگی سوئیس و کیس های پناهندگی سوئیس
تعریف پناهندگی در قانون پناهندگی سوئیس این است که عنوان یک پناهنده در سوئیس می تواند به یک فرد خارجی اعطا شود که به علت نژاد، مذهب، ملیت، عضویت در یک گروه اجتماعی خاص یا عقاید سیاسی مورد آزار و اذیت و شکنجه قرار گرفته یا تحت تعقیب باشد. خارج از کشور متبوع خود بوده و به دلیل ترس از جان و شکنجه، قادر به بازگشت به کشور خود نیست. متقاضیانی که کودکان بی سرپرست هستند ، معلولین، سالمندان، زنان باردار، پدر یا مادر تنهایی که دارای کودکان زیر سن قانونی هستند، قربانیان قاچاق، افراد با مشکلات سلامت جدی، اختلالات روانی یا افرادی که از شکنجه، تجاوز جنسی و سایر اشکال خشونت روانی، جسمی یا جنسی رنج می برند، به عنوان افراد متعلق به یک گروه آسیب پذیر محسوب می شوند.
هیچ اقدام خاصی در قانون یا در عمل برای رسیدگی به نیازهای خاص این دسته آسیب پذیر وجود ندارد، به جز برخی از اقدامات نادر برای اطمینان از دارو یا تغذیه ضروری برای برخی از بیماری های شدید مزمن، به عنوان مثال دیابت، صرع، و غیره. قانون پناهندگی سوئیس فقط در هنگام تصمیم گیری در مورد محل اقامت به گروه آسیب پذیر توجه دارد، اما این موضوع به صورت اختیاری و بدون هیچگونه معیاری نوشته شده است. در عمل، امکانات جداگانه ای برای خانواده ها، زنان مجرد، کودکان بی سرپرست یا پناهجویان آسیب دیده در مراکز پذیرش وجود ندارد. انواع کیس پناهندگی عبارتند از:
نژاد: سوئیس به افرادی که بخاطر نژاد خود در کشورشان مورد تبعیض یا آزار و شکنجه قرار گیرند پناهندگی سوئیس می دهد. مانند افرادی که بخاطر رنگ پوستشان مدام مورد آزار و یا تبعیض قرار می گیرند، این افراد واجد شرایط پناهندگی از این طریق هستند.
مذهب: متأسفانه انسان ها همیشه بخاطر دین و یا مذهب مدام در حال جنگ بوده اند، هنوز هم این اتفاق در کشورها رخ می دهد و بعضی از افراد بخاطر دین خود مورد تبعیض و یا حتی شکنجه قرار می گیرند. این افراد می توانند در کشور سوئیس اعلام پناهندگی نمایند. مثلا مسلمانان میانمار که می توانند پناهندگی سوئیس دریافت نمایند.
اجتماعی: افرادی که در یک گروه اجتماعی خاص فعالیت داشته باشند ممکن است و این فعالیتها ممکن است جان وی را تهدید کند و یا در معرض خطر قرار دهد مانند: هم جنس گراها و یا دوجنس گرا و… که می توانند گزینه پناهندگی سوئیس باشند.
سیاسی: افرادی که عقاید سیاسی خاصی داشته باشند و در این زمینه فعالیت های بزرگ انجام داده باشند، جانشان به خاطر این فعالیتها و عقاید در خطر است.
جنگ: افرادی که کشورشان دچار جنگ شده باشد، البته لازم به ذکر است که به همه این افراد پناهندگی سوئیس اعطا نمی گردد.
بسیاری از عزیزان نیز سوال دارند که بهترین کیس برای پناهندگی در سوئیس چیست؟ در پاسخ باید گفت که در هر بازه زمانی بهترین کیس می تواند متفاوت باشد؛ بعنوان مثال اگر کشور شما جنگ زده باشد، بهترین کیس برای شما همان کیس جنگ است؛ اما در یک زمان ممکن است بهترین کیس پناهندگی در سوئیس اجتماعی و مذهب و … باشد.
کمپ پناهندگی سوئیس
سیستم پذیرش پناهندگی در سوئیس در دو مرحله سازماندهی می شود:
در مرحله اول که نباید بیش از 140 روز باشد، متقاضیان پناهندگی در کمپ پناهندگی سوئیس که فدرال هستند مستقر می شوند و پس از اختصاص یافتن به یک استان، محل اقامت آنها در سطح استان اداره می شود.
کمپ پناهندگی سوئیس به صورت فدرال دو نوع هستند که هر یک از شش منطقه پناهندگی دارای یک مرکز با امکانات پردازش بوده و در آن مراحل اولیه درخواست انجام می شود و یک یا چند مرکز بدون امکانات پردازش می باشند که عمدتا برای افرادی استفاده می شوند که درخواست آنها رد شده است و مقامات آنها را برای انتقال یا حذف دوبلین سازماندهی می کنند.
استان ها مسئول مراکز پذیرش خود هستند. معمولاً پناهجویان و مشمولان حمایت ابتدا در مراکز جمعی و در مرحله دوم در آپارتمان های مشترک یا آپارتمان های خصوصی که برای خانواده ها شکل گرفته اند، اسکان داده می شوند.
حقوق ماهیانه پناهندگی در سوئیس
مطابق قانون سوئیس ، پناهندگان دارای کارت پناهندگی و پناهندگان موقتاً پذیرفته شده که قادر به تأمین هزینه های خود از منابع خود نیستند از مزایای اجتماعی و حقوق ماهیانه پناهندگی در سوئیس برخوردار می شوند. خارجی های موقتاً پذیرفته شده باید مزایای اجتماعی لازم را دریافت کنند مگر اینکه اشخاص ثالثی ملزم به حمایت از آنها شوند. منافع اجتماعی که به پناهندگان در سوئیس اعطاء می شود؛ باید در صورت امکان بصورت منافع غیرنقدی باشد. شایان ذکر است که مزایا و امکاناتی که به پناهندگان اعطا می شود کمتر از مزایا و امکانات اجتماعی است که به مردم محلی و شهروندان سوئیس اعطا می شود.
در سوئیس افرادی که مشمول قانون پناهندگی می شوند (پناهجویان و افراد موقتاً پذیرفته شده) برای تأمین نیازهای خود از ژوئن 2015 به طور متوسط ماهانه 1199 فرانک سوئیس درآمد خالص دریافت می کنند. این مبلغ از یک کانتون به کانتون دیگر متفاوت است و قرار است کمک های اجتماعی اساسی ، اسکان ، هزینه های مراقبت های بهداشتی و همچنین نیازهای خاص را در صورت لزوم پوشش دهد.
تأمین مزایای اجتماعی و حقوق پناهندگان در سوئیس تا زمانی که فرد در یک مرکز پناهندگی فدرال اقامت داشته باشد ، به عهده کنفدراسیون است. پس از تخصیص هر پناهنده به یک کانتون ، همان کانتون باید کمک های اجتماعی یا کمک های اضطراری را براساس ماده 80 الف AsylA ارائه دهد.
خارجیانی که به طور موقت پذیرفته شده اند معمولاً در انتخاب محل زندگی خود در این کانتون آزاد هستند مگر اینکه از مزایای کمک اجتماعی برخوردار شوند. مقامات کانتون محل اقامت و محل اقامت خود را به افراد موقتاً پذیرفته شده وابسته به کمک های اجتماعی اختصاص می دهند.
پناهندگی سوئیس و روش های جایگزین
در صورتی که مشخص شود دلایل و مدارک ارائه شده در درخواست پناهندگی مستدل و دارای صحت و درستی نمی باشد، درخواست شما برای پناهندگی سوئیس باطل و شما ملزم به خروج از کشور سوئیس هستید. در صورت تکرار اینگونه مسائل و ارائه پرونده های فاقد صحت و درستی از طرف مردم یک کشور اعتماد بین المللی نسبت به مهاجران آن کشور از بین رفته و وجهه ی بین المللی آن کشور در مجامع حقوق بشر نیز زیر سوال می رود و از همه مهمتر افرادی که به راستی واجد شرایط پناهندگی هستند و شرایط خطرناکی زندگی آنها را تهدید می کند، در آینده شانس کمتر و مسیر سخت تری برای پناهندگی خواهند داشت. موسسه MIE همکار MIE هیچگونه خدماتی در زمینه پناهندگی ندارد و افرادی که قصد مهاجرت به سوئیس را دارند می توانند از طرق دیگر که قانونی هستند، برای مهاجرت به سوییس اقدام کنند.
اقامت کاری از طریق پیشنهاد شغلی در سوئیس و داشتن دعوتنامه کاری یکی از این راههاست؛ البته باید توجه داشت که طبق قانون باید شغل مورد نظر در اتحادیه اروپا آگهی شود. شرایط کار و زندگی در سوئیس از استانداردهای بسیار بالایی برخوردار است. سوئیس دارای یک اقتصاد پایدار و نرخ بیکاری بسیار پایین 3.2 درصد می باشد.
تحصیل در سوئیس در یکی از بهترین نظامهای آموزشی اروپایی با امکان کار دانشجویی و بردن خانواده بعنوان همراه از بهترین فرصتها برای تحصیل در اروپا می باشد.
سوئیس با درآمد سرانه 39000 دلار برای هر نفر یکی از ثروتمند ترین کشورهای جهان است. یک محیط جغرافیایی مطلوب جهت سرمایه گذاری کم نظیر و بهره وری بالا با زیر ساخت های عالی سیستم قضایی و مالیاتی سالم و ارز پایدار از طریق خرید مستغلات، ثبت نمایندگی تجاری، ثبت شرکت و یا خرید هتل می باشد.
فایل ویدئویی موسسه MIE در مورد روشهای مهاجرت
- دانلود
- 0 ثانیه
- 3992 K
فایل صوتی موسسه MIE در مورد روشهای مهاجرت
- دانلود
- 14 دقیقه
- 738 K
فایل صوتی موسسه MIE در مورد نا امیدی در مهاجرت
- دانلود
- 6 دقیقه
- 735 K
فایل صوتی پر از انرژی مثبت موسسه MIE ( بدون محدودیت limitless )
- دانلود
- 11 دقیقه
- 735 K
پناهندگی سوئیس و روش جایگزین تحصیل در سوئیس
تحصیل در سوئیس یکی از راه های ورود قانونی به این کشور می باشد که می تواند جایگزین پناهندگی سوئیس شود. سوئیس تحصیلات در سطح عالی ارائه می کند. رتبه و سطح علمی دانشگاه ها در این کشور بالاست. دانشجویان از سراسر دنیا می توانند در سوئیس، تحصیل خود را ادامه دهند. در حال حاضر حدود یک چهارم از دانشجویان سوئیس را دانشجویان خارجی تشکیل می دهند. تحصیل در مقطع لیسانس 4 سال، مقطع کارشناسی ارشد 2 سال و در مقطع دکترا نیز 2 ساله است. همچنین سوئیس به افرادی که شرایط خوبی را داشته باشند پذیرش با بورسیه تحصیلی اعطا می کند.
پناهندگی سوئیس و روش جایگزین کار در سوئیس
یکی از بهترین و پرطرفدارترین راه مهاجرت به اروپا که می تواند جایگزین پناهندگی سوئیس شود مهاجرت از طریق کار است. شرایط کار در سوئیس بسیار مطلوب است اما زمانی افراد می توانند از طریق کار وارد سوئیس شوند که دعوت نامه کاری از طرف یک کارفرمای سوئیسی داشته باشند. همچنین کارفرما زمانی می تواند دعوت نامه کاری برای افراد خارج از اتحادیه اروپا ارسال کند که 3 ماه در سوئیس و 3 ماه در کل اتحادیه اروپا شغل مورد نیاز خود را آگهی کرده باشد در آن صورت کارفرما می تواند برای فرد خارج از اتحادیه اروپا دعوت نامه کاری ارسال کند.
پناهندگی سوئیس و روش جایگزین سرمایه گذاری در سوئیس
راه دیگر مهاجرت به سوئیس سرمایه گذاری است. سوئیس یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیا به شمار می رود. اقتصاد پایدار و منظم این کشور باعث شده است که سرمایه گذاران زیادی از سراسر جهان علاقه مند سرمایه گذاری و اخذ اقامت در این کشور باشند. سرمایه گذاری در سوئیس چنانچه برای کشور سودآور باشد می تواند منجر به اخذ اقامت و همچنین تابعیت شود. حداقل سرمایه مورد نیاز برای ثبت شرکت در سوئیس 20000 فرانک سوئیس است. پیشنهاد می کنیم برای دریافت اطلاعت بیشتر در زمینه سرمایه گذاری به لینک زیر مراجعه نمایید. در ادامه به روش های جایگزین پناهندگی سوئیس از طریق تولد و ازدواج نیز می پردازیم.
پناهندگی سوئیس و روش جایگزین تولد در سوئیس
تولد یکی دیگر از راه های اخذ اقامت سوئیس می باشد که دارای ضوابط و شرایط بسیار خاص است و در مقالات تخصصی تولد در سوئیس مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است. در ادامه چند راه اخذ اقامت سوئیس از طریق تولد را تحلیل می کنیم.
کودکی که در کشور سوئیس از پدر یا مادر تبعه سوئیس متولد شده باشد.
اگر کودکی در کشور سوئیس متولد شود و والدین او معلوم نباشند به صورت خودکار به این کوک تابعیت سوئیس می دهند.
نوع دیگر کسب اقامت از طریق تولد در سوئیس، اقامت از طریق فرزند خواندگی است. در صورتی که یک شهروند سوئیس فرزندی از کشورهای دیگر را به عنوان فرزند خواندگی بپذیرد به کودک تابعیت سوئیس اعطا می شود.
پناهندگی سوئیس و روش جایگزین ازدواج در سوئیس
بر خلاف روش غیرقانونی پناهندگی سوئیس ، شما می توانید اقامت قانونی کشور سوئیس را از طریق ازدواج با یک فرد تبعه سوئیس به دست آورید. ازدواج شما نباید صوری باشد. در خصوص ازدواج در سوئیس باید مدارک شما را بررسی نماییم تا بتوانیم تعیین کنیم که طول مدت اخذ اقامت شما از طریق ازدواج چه مقدار است و برای اثبات علاقه و رابطه شما با یکدیگر، به چه مدارکی جهت ارائه به آفیسر نیاز دارید. نکته خیلی مهم این است که موسسه MIE یک مؤسسه مهاجرتی است و هدف از اخذ اقامت از طریق ازدواج تنها انجام امور مهاجرتی می باشد و انتخاب کیس ازدواج با متقاضی می باشد و مؤسسه در این زمینه هیچ گونه مسئولیتی را نمی پذیرد . شما سروران گرامی چنانچه در خصوص مهاجرت و اخذ اقامت از طریق ازدواج در سوئیس نیاز به مشاوره داشته باشید می توانید با موسسه MIE تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان بهره مند گردید.
شما سروران عزیز برای کسب اطلاعات بیشتر و جامع تر در زمینه مهاجرت و اخذ اقامت و همچنین پناهندگی سوئیس می توانید ویدیوی راهنمای گام به گام انتخاب بهترین مسیر مهاجرت را تهیه فرمایید و به طور کامل با انواع روش های مهاجرت به کشورهای مختلف آشنا شده و مقایسه فرمایید و بهترین راه را برای مهاجرت انتخاب کنید. با مشاهده این ویدیو دیگر نیاز به وکیل نخواهید داشت و خودتان می توانید کارهای مهاجرت خود را انجام دهید.
پاسخ به سوالات متداول در خصوص پناهندگی سوئیس
شرایط مهاجرت به سوئیس از طریق پناهندگی چگونه است؟
شخص باید بخاطر داشتن عقاید شخصی، اجتماعی و یا سیاسی خاص در معرض خطر جانی و شکنجه باشد و از ترس شدید نمی تواند در کشور خود بماند. در این صورت است که واجد شرایط مهاجرت به سوئیس از طریق پناهندگی خواهد بود.
هزینه پناهندگی به سوئیس چقدر است؟
هزینه پناهندگی به سوئیس تنها مادی نیست و اقدام به مهاجرت به سوئیس از طریق پناهندگی می تواند هزینه های معنوی و جانی حتی غیر قابل جبرانی را برای متقاضی در پی داشته باشد، لذا از شما خواهش می شود که قدری بیشتر در مورد تصمیم خود به مهاجرت به سوئیس از طریق پناهندگی تأمل کنید.
کیس های پناهندگی به سوئیس کدامند؟
عضویت در گروه های سیاسی، داشتن عقاید مذهبی خاص، تمایل به جنس موافق ، دلایل اجتماعی، کشور جنگ زده.
چه کسانی می توانند برای پناهندگی به سوییس درخواست دهند؟
کسانی که دارای دلایل موثق باشند و مدارک و اسناد راستین بر ادعای کیس خود داشته باشند و شرایطشان واقعی باشد.
آیا پناهندگی به سوئیس با ویزای توریستی امکان پذیر است؟
بله! در صورت داشتن ویزا از سوئیس امکان پذیر است. اما غالب این نوع از درخواست پناهندگی مورد قبول واقع نشده و رد می شود.
آیا روشی بهتر از پناهندگی برای مهاجرت به سوییس وجود دارد؟
بله! قطعا راههای دیگر مهاجرتی بهتر از پناهندگی هستند ( کار ، تحصیل ، سرمایه گذاری ، سرمایه داری ، ازدواج و … ) ؛ زیرا هم قانونی هستند و هم آینده آنها نسبت به پناهنده شدن بهتر خواهد بود.
چه راهی را بعنوان راه جایگزین پناهندگی به سوئیس به پیشنهاد می دهید؟
باید شرایط شما توسط کارشناسان بررسی شود تا راه مناسب شما مشخص شود.
چگونه می توان با وکیل پناهندگی در سوئیس ارتباط برقرار کرد؟
در کشور سوئیس باید حضور داشته باشید تا با وکلای پناهندگی امکان ارتباط داشته باشید.
آیا پناهندگی سوئیس تضمینی حقیقت دارد یا کلاهبرداری است؟
پناهندگی پر ریسک ترین راه مهاجرت است و قطعا هیچ تظمینی وجود نخواهد داشت.
سلام عرض ادب خدمت شما دوست عزیز میتوانم درخواست بدم برای پناهندگی به سوییس به دلیل آزار ازت از طرفی طالبان
سلام و عرض ادب
برای روش پناهندگی هیچ گونه خدماتی نداریم اما اطلاعات رایگانی وجود دارد که می توانید از ان استفاده کنید02149196000
ممنونم
سلام ایا شما اقدام دارید برای پناهندگی؟
سلام و عرض ادب. خیر دوست عزیز، ما هیچ مشاوره و اقدامی در زمینه پناهندگی نخواهیم داشت.
سلام من نظامی سابق ارتش افغانستان هستم میخواهم پناهنده بشم به عنوانی یک انسان کمکم کنید تا زندگی کنم در ایران شرایت زندگی ندارم خسته شدم از زندگی خواهش میکنم کمکم کنید ۳۳ساله هستم
سلام و عرض ادب
ما برای مسیر پناهندگی هیچ گونه خدماتی نداریم اما اطلاعات رایگانی روی وبسایت وجود دارد که می توانید از ان ها استفاده کنید
ممنونم
آیاکشورسوئیس مهاجرافغان میپزیرد
سلام دوست عزیز. موسسه در خصوص پناهندگی هیچگونه خدماتی ندارد
سلام.برای پناهندگی سیاسی در کشور سوئیس،آیا نیاز به ارائه مدارک است؟
سلام دوست عزیز. موسسه در خصوص پناهندگی خدمات اجرایی ندارد
سلام وقت بخیر یه سویس رایگان پناهندگی میشی اگه میشی من با خانواده ام میخوام پناهندگی کنم که 9نفرهستیم
سلام وقت شما بخیر باشه
این مسیر های خطرناک و غیر قانونی رو اصلا توصیه نمی کنیم
میخواهم باخوانواده جمله پنچ نفریم ازکشورسوئیس درخواست پناهندگی داریم
سلام دوست عزیز. موسسه در خصوص پناهندگی هیچگونه خدماتی ندارد
تحصیل در سوئیس میتونه چقدر هزینه داشته باشه؟
سلام دوست عزیز. بسته به رشته و دانشگاه حدود 14 هزار یورو به بالا
سلام ممنون بابت اطلاعات صادقانه ای که در ویدئو اول ارائه کردید واقعا این روش، روش مناسبی نیست. من میخواهم از طرق تحصیل اقدام کنم برای سوئییس آیا با 28 سال سن و ارشد مهندسی برق می توانم اقدام کنم؟ متشکرم
سلام دوست عزیز. بله از نظر سنی میتوتید اقدام کنید
سلام من زهره هستم یک کار مندان؟پولیس ده؟افغانستان؟بودم ده میدان هوایی بین المللی حامد کرزی من یک پسر دارم جان ما؟ده؟خطر بود امدم ایران
سلام. موسسه MIE در خصوص پناهندگی هیچگونه خدماتی ندارد
سلام در خصوص ثبت شرکت در سوییس چه کمکی و با چه هزینه ای میتونید انجام بدید
ممنون
سلام. برای ثبت شرکت در سوئیس از ایران باید بالای حدود پانصد هزار فرانک بتونید هزینه و سرمایه گذاری کنید
وقت خوش.در صورتی که یک ایرانی بازنشسته در سویس با حداقل حقوق بخواهد با یک بانوی ایرانن ازدواج کند و او را به سویس بیاورد آیا امکان پذیر است چون فکر میکنم قطعاً هزینه تمام زندگی زن به عهده میزبان هست . به هر روی منتظر پاسخ کامل شما هستم . سپاسگزارم
سلام. باید پشتوانه مالی خوبی نشون دهد که بتونه این پروسه رو انجام بده
من تازه وارد ایتالیا شدم، شست و اسکن دست گرفت. اگر سویس بروم رد خواهم شد یا خیر؟
اگر جواب بدین ممنون تان میشوم!
سلام. موسسه MIE در خصوص پناهندگی هیچگونه خدماتی ندارد
سلام وقت شما بخیر من به علت این که برادرم را در افغانستان به صورت آدم ربایی ربوده و به قتل رساندند و بعد از آن من را هم تهدید به قتل کردهاند از افغانستان به سمت ایران فرار کردند در اینجا به صورت غیر قانونی مقیم هستم اما از امتیازات کوچک شهروندی هم بی بهره هستند میخواستم ببینم آیا امکان درخواست پناهندگی من و همسر و و فرزندم امکانش هست یا نه ضمناً تمام مدارک دال بر تهدید بنده و قتل و شکنجه برادرم در افغانستان که توسط پلیس و اداره امنیت ملی افغانستان تایید شده موجود هست ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید که آیا امکان مهاجرت یا پناهندگی به کشور ثالثی وجود دارد یا خیر
سلام. موسسه MIE در خصوص پناهندگی هیچگونه خدماتی ندارد
سلام پناهندگان سوئیس بعد از چند سال میتونن اقامت و پاسپورت سوئیس رو دریافت کنند؟
سلام و عرض ادب
برای این مسیر هیچ گونه خدماتی نداریم
ممنونم
با درود دوباره خدمت همه شما عزیزان و جناب ملک پور گرامی که صادقانه مشکلات پناهندگی را با ایرانیان در میان میگذارند و با درود به خوانندگان شما و به خصوص بیخبرانی که فکر میکنند پناهندگی یعنی نجات و رهایی !!ولی نمیدانند و باور نمیکنند که پناهندگی یعنی آعاز یک زندگی تحقیر آمیز تر از زندگی در ایران !!! من دیروز هم در رابطه با پناهندگی برایتان نوشتم و شما عزیزان آنرا در سایت خود قرار دادید و از این بابت که توانسته ام واقعیتها را از طریق سایت شما به اطلاع هموطنان برسانم خوشحالم و امیدوارم توانسته باشم کمکی به هموطنانم کرده باشم . همانطور که دیروز نوشتم تحقیر شدن فقط یکی از مشکلات این مسیر یعنی اقدام به پناهندگی است و لی مشکلات بعدی بسیار شدید تر و درد آور و هولناک تر است بعنوان مثال در سیستم اداری کشورهای اروپایی و به خصوص سوییس بدون اینکه کسی متوجه شود بسیار ریاکارانه و شیادانه تبعیض نژادی سیستماتیک تعریف شده است و خارجی بعنوان یک موجود بی ارزش و گدا و مستحق کارهای بسیار سخیف تعریف شده است بعنوان مثال وقتی حتی تقاضای پناهندگی کسی مورد قبول واقع شود این شخص در سیستم الکترونیکی موجود در کشور بکه همه کارفرمایان و دولت شهرها و اداره ها نیز به این تغریف دسترسی دارند به عنوان یک خارجی در ردیف کسانی قرار می گیرد که کارهای خاصی و فعالیت شغلی خاصی را میتوانند ادامه دهند و بعنوان مثال یک خارجی حتی با مدارک دانشگاهی در ردیف یک شخص بدون تحصیلات مثلا از کشور اریتره و یا سومالی و یا تن فروش برزیلی و… قرار می گیرد و حتی اگر زبان منطقه ای سویس را هم خوب یاد بگیرد باز سازمانهای کاریابی منطقه ای اجازه ندارند غبر از کارهای نظافتی و خدماتی سطح پایین به چنین شخصی پیشنهاد بدهند یا وی را استخدام کنند و حتی اگر صدها تقاضای کاری بفرستید در نهایت کارفرما به سیستم اطلاعاتی مربوط به شما وارد میشود و از نام و اصلاعاتی که مجاز به دسترسی است متوجه میشود شما خارجی هستید و اجازه داشتن این شغل و یا پست را ندارید و در نهایت با شگرد بسیار ریاکارانه و مثلا محترمانه به شخص متقاضی شغل جواب رد داده میشود !! هموطن بدان و باور کن حتی یک سویسی یا اروپایی الکلی یا معتاد نسبت به داشتن کار در سویس نسبت به خارجی با کارت اقامت دایم یا حتی داشتن پاسپورت سویسی اولویت دارد! در واقع مشکل اروپایی و سویسی با خارجی نوع اقامت و یا نوع مدرک اقامتی و یا داشتن یا نداشتن پاسپورت سویسی نیست بلکه اینان با خارجی مشکل رنگ و نژاد دارند و کسانی که از کشورهای شرقی وارد کشورشان میشوند را با هر نوع تحصیل و مدرک اصلا شامل انسان تکامل یافته نمیدانند ولی با خنده و با لبخند با شما برخورد میکنند که متوجه اصل مطلب نشوید و لبخند و خنده یعنی فریب و نه مهربانی و دوست داشتن شما !! هموطن من ! حتی سازمانهایی که در سوییس بعنوان مثلا بعنوان مدافع دفاع از انسانها و مخصوصا پناهندگان مشغول کار هستند در واقع نقش بازی میکنند و هدف اصلی آنان این است که تبغیض نژادی بر علیه خارجیان را در در داخل سوییس خفه کنند و نگذارند صدای شما به گوش جهانیان برسد و بسیار شیادانه با شما بسیار مهربان برخورد میکنند تا شما را فریب دهند و تخلیه اطلاعاتی کرده و آرام کنند تا از امکان و ریسک مقابله به مثل شما تا حد ممکن جلوگیری نمایند ! هموطن عزیزم ! بدان که دست کسانی که ما را آواره کرده اند با دست اینانی که به ما مثلا پناهندگی داده اند در یک کاسه است من اینجا به عمق این موضوع وارد نمیشوم چرا که این وب سایت مرتبط با این مسایل نیست ! در نهایت میخواهم بگویم که بدانید جناب ملک پور حقیقت را به شما می گوید و اگر در نهایت حقیقت را قبول نداشتید و شک داشتید لطفا حتما پناهنده شوید تا لذت آنرا ببینید ! ختم کلام اینکه شاید سوال کنید چرا با وجود این مسایلی که نوشتم خودم به کشورم باز نمیگردم !! جواب این است که اگر امکان بازگشتی بود سالها قبل اینکار را میکردم ولی افسوس من حقیقت را گفته ام و پناهنده سیاسی واقعی هستم و با وجود اینکه اکنون اقامت دایم این کشور را دارم ولی نه میتوانم به کشورم ایران سفر کنم و نه امکان بازگشتی دارم و تصمیم گرفته ام حتی بابت تنبیه خودم تا ابد و تا زمان مرگ همینجا سکونت کنم !
سلام دوست عزیز. ممنون از اینکه در این مطالب خوبی را به همه ما ارائه می دهید
سلام دوستی عزیزی. سوال من این هست اگر شخصی اقامت یک کشوری اروپای مثلاً یونان را داشته باشد و در مداد زمانی اقامتش خاریخ از کشوری ک از آن اقامت دارد زندگی کرده باشه و اکنون تاریخ اقامت شأن تمام شده دیگه معتبر نیست در این شرایط میتواند در کشوری سویس درخواست پناهندگی بدهد یا خیر ممنون میشم به این سوال پاسخ دهید
سلام. دوست عزیز موسسه MIE در خصوص پناهندگی هیچگونه خدمات مشاوره ایی ندارد
درود بر شما که واقعیت پناهندگی را به اطلاع مخاطب فارسی زبان و به خصوص ایرانیان میرسانید .شاید خیلی ها حرفهای شما را باور نکنند ولی حقیقت را به درستی بیان کرده اید .چند موضوع در پناهندگی که شما عزیزان فراموش کرده اید به آن بپردازید موضوع تحقیر شدن است بعنوان مثال من سالهاست بعنوان پناهنده سیاسی در سوییس زندگی میکنم و به دلایل واقعی و با اسناد معتبر مبنی بر اینکه راه بازگشتی ندا شته ام و وابسته به جریانی سیاسی بودم و از طرفی در ایران نیز پرسنل کادر یکی از نیروهای مسلح بوده ام در کمتر از یکسال به من پناهندگی درجه یک اعطا شد ولی هیچ دستاوردی به غیر تحقیر شدن ،درجا زدن در میان طبقه اجتماعی پایین ،عدم دسترسی عمدی به شغل و امکان آموختن حرفه ای جدید ،مورد تبعیض قرار گرفته شدن در حین تلاش برای یافتن و اجاره خانه ای در محله های کمی آرامتر در شهر ،و به خصوص در گیری به منظور احقاق حق و تلاش برای مقابله با تبعیض نژادی سیستماتیک که تمام سیستم اداری سوئیس مبتلا به این مرض میباشد و…صدها مورد دیگر واقعا از توان هر انسانی خارج است ! به خصوص اینکه وقتی می بینی یک شخص سوئیسی با سابقه اعتیاد به الکل و یا مواد مخدر ویا ناراحتیهای عصبی مختلف و با سطح تحصیلات بسیار کم و فقط بعلت سوئیسی بودن در داشتن شغلی ثابت با در آمد خوب نسبت به من نوعی اولویت دارد و این شخص باید مشخص کند که من چه امکاناتی باید داشته باشم یا نداشته باشم و بعلت عقده های ناشی از حقارت های قبلی در خانواده خود و مشکلات عصبی مختلف از من انتظار دارد برای یک دوره سه ماهه زبان از وی خواهش و التماس کنم و ده بار از کلمه (Bitte)استفاده کنم تا وی راضی شود با من همکاری کند واقعا انسان تحقیر شدن را تا مغز استخوان حس میکند !در حالیکه من نوعی آنزمان دارای پناهندگی از نوع درجه اول بودم و برابر قوانین بین المللی دولت سوئیس بابت نگهداری وحمایت من از سازمان ملل و کمیساریای عالی پناهندگان سهم دریافت میکرد ! ولی متاسفانه حتی پناهنده حتی درجه اول هم امکان شکایت از سوئیس را ندارد چرا که همه مثلا سازمانهای وحتی وکلایی که با نام دفاع از مهاجران مشغول کار هستند در واقع فقط به نفع دولت سوئیس عمل میکنند و وظیفه دارند حتی نژاد پرستانه ترین اعمال سازمانهای سوئیس بر علیه خارجیان را در نطفه خفه کرده و اجازه انتشار این اتفاقات را ندهند تا چهره کذایی که سو ئیس در سطح بین المللی از خود ارائه داده خدشه دار نشود ! حتی پلیس نیز حامی مال وجان پناهندگان حتی واقعی نیست و من از یک سوئیسی که تف بر زمین انداخته بود شکایت کردم ولی پلیس موضوع را به درگیری عادی ربط داد و رای دادگاه بیطرف صادر شد و شخص نژاد پرست از دست قانون مثلا انسانی سوئیس فرار کرد ! هموطن عزیزم !بدان حقوق بشر از نظر یک خارجی فقط شامل بشر نوع اروپایی است ونه بشری که از شرق می آید ! دولت سوئیس مرا با داشتن پناهندگی درجه یک وادار به کار به الکلیها و معتادان میکرد و اگر سر باز میزدم هم تهدید به قطع کمکهای مالی میشدم و بدتر اینکه راه برگشتی نداشتم ! پس بدان توی نوعی که هیچ مدرکی برای دفاع از خودت نداری و دلیلی برای خروج از کشور نیز نمی توانی ارائه بدهی صدها برابر بدهر از من تحقیر خواهی شد !
سلام دوست عزیز. بسیار ممنیم از اطلاعات خیلی خوبی که به همه ما ارائه دادید
سلام
من مهندسی جوشکاری خوندم و یه بچه دوساله دارم و سرمایه ام حدود 80 میلیون بیشتر ندارم آیا می تونم برای کار برم سوئیس کشاورز و پیکر تراش هم هستم؟
سختی کار هم زیاد دیدم حاضرم سخت کار کنم
لطفا جواب بدید
سلام دوست عزیز برای مهاجرت به تمکن ببشتری نیاز خواهید داشت
ایا شخصی به حکم دادسرا محجور است و هیچ حمایتی از وی به انکه خانواده شهید است و به وی یک ریال هم حقوق به خاطر محجوریت اش پرداخت نشده است
می تواند به خاطر شرایط و بیماری حاد روانی که دارد به سویس یا کشور های دیگر اروپایی پناهنده شود
سلام و عرض ادب
دوست عزیز موسسه MIE در خصوص پناهندگی مشاوره و اقدامی ندارد.
ایا کسی که با ویزای تحصیلی به اکراین میره میتونه برگرده ترکیه و از طریق زمینی و قاچاق به سوئیس بره با با شناسنامه افغانی که دراصل براش درست کردن درخواست پناهندگی بده و متوجه نشن ؟ یا از طریق اثرانگشت متوجه میشن به اسم ایرانی یک ماه قبلش رفته اوکراین؟ ممنون میشم جواب بدین
سلام. دوست عزیز. موسسه MIE در خصوص پناهندگی به هیچ عنوان توصیه و پیشنهادی ندارد
سلام و عرض ادب
ایا کسی که با ویزای تحصیلی به اکراین میره میتونه برگرده ترکیه و از طریق زمینی و قاچاق به سوئیس بره با با شناسنامه افغانی که دراصل براش درست کردن درخواست پناهندگی بده و متوجه نشن ؟ یا از طریق اثرانگشت متوجه میشن به اسم ایرانی یک ماه قبلش رفته اوکراین؟ ممنون میشم جواب بدین
سلام. دوست عزیز. موسسه MIE در خصوص پناهندگی به هیچ عنوان توصیه و پیشنهادی ندارد
درود بر شما که واقعیت پناهندگی را به اطلاع مخاطب فارسی زبان و به خصوص ایرانیان میرسانید .شاید خیلی ها حرفهای شما را باور نکنند ولی حقیقت را به درستی بیان کرده اید .چند موضوع در پناهندگی که شما عزیزان فراموش کرده اید به آن بپردازید موضوع تحقیر شدن است بعنوان مثال من سالهاست بعنوان پناهنده سیاسی در سوییس زندگی میکنم و به دلایل واقعی و با اسناد معتبر مبنی بر اینکه راه بازگشتی ندا شته ام و وابسته به جریانی سیاسی بودم و از طرفی در ایران نیز پرسنل کادر یکی از نیروهای مسلح بوده ام در کمتر از یکسال به من پناهندگی درجه یک اعطا شد ولی هیچ دستاوردی به غیر تحقیر شدن ،درجا زدن در میان طبقه اجتماعی پایین ،عدم دسترسی عمدی به شغل و امکان آموختن حرفه ای جدید ،مورد تبعیض قرار گرفته شدن در حین تلاش برای یافتن و اجاره خانه ای در محله های کمی آرامتر در شهر ،و به خصوص در گیری به منظور احقاق حق و تلاش برای مقابله با تبعیض نژادی سیستماتیک که تمام سیستم اداری سوئیس مبتلا به این مرض میباشد و…صدها مورد دیگر واقعا از توان هر انسانی خارج است ! به خصوص اینکه وقتی می بینی یک شخص سوئیسی با سابقه اعتیاد به الکل و یا مواد مخدر ویا ناراحتیهای عصبی مختلف و با سطح تحصیلات بسیار کم و فقط بعلت سوئیسی بودن در داشتن شغلی ثابت با در آمد خوب نسبت به من نوعی اولویت دارد و این شخص باید مشخص کند که من چه امکاناتی باید داشته باشم یا نداشته باشم و بعلت عقده های ناشی از حقارت های قبلی در خانواده خود و مشکلات عصبی مختلف از من انتظار دارد برای یک دوره سه ماهه زبان از وی خواهش و التماس کنم و ده بار از کلمه (Bitte)استفاده کنم تا وی راضی شود با من همکاری کند واقعا انسان تحقیر شدن را تا مغز استخوان حس میکند !در حالیکه من نوعی آنزمان دارای پناهندگی از نوع درجه اول بودم و برابر قوانین بین المللی دولت سوئیس بابت نگهداری وحمایت من از صندوق مشترک سازمان ملل و کمیساریای عالی پناهندگان سهم و پول دریافت میکرد ! ولی متاسفانه حتی پناهنده حتی درجه اول هم امکان شکایت از سوئیس را ندارد چرا که همه مثلا سازمانهای وحتی وکلایی که با نام دفاع از مهاجران مشغول کار هستند در واقع فقط به نفع دولت سوئیس عمل میکنند و وظیفه دارند حتی نژاد پرستانه ترین اعمال سازمانهای سوئیس بر علیه خارجیان را در نطفه خفه کرده و اجازه انتشار این اتفاقات را ندهند تا چهره کذایی که سو ئیس در سطح بین المللی از خود ارائه داده خدشه دار نشود ! حتی پلیس نیز حامی مال وجان پناهندگان حتی واقعی نیست و من از یک سوئیسی که تف بر زمین انداخته بود شکایت کردم ولی پلیس موضوع را به درگیری عادی ربط داد و رای دادگاه بیطرف صادر شد و شخص نژاد پرست از دست قانون مثلا انسانی سوئیس فرار کرد ! در حالیکه حتی من شخص اهانت کننده را در خواب هم ندیده بودم و چه رسد به درگیر شدن !!!هموطن عزیزم !بدان حقوق بشر از نظر یک خارجی فقط شامل بشر نوع اروپایی است ونه بشری که از شرق می آید ! دولت سوئیس مرا با داشتن پناهندگی درجه یک وادار به کار به الکلیها و معتادان میکرد و اگر سر باز میزدم هم تهدید به قطع کمکهای مالی میشدم و بدتر اینکه راه برگشتی نداشتم ! پس بدان توی نوعی که هیچ مدرکی برای دفاع از خودت نداری و دلیلی برای خروج از کشور نیز نمی توانی ارائه بدهی صدها برابر بدهر از من تحقیر خواهی شد !
سلام دوست عزیز. بسیار ممنیم از اطلاعات خیلی خوبی که به همه ما ارائه دادید