پناهندگی ایرلند و بررسی آن
پناهندگی ایرلند ، چگونگی اخذ اقامت ایرلند از طریق پناهندگی و به طور کلی خطرات و شرایط پناهندگی ایرلند در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. آیا اخذ اقامت ایرلند از طریق پناهندگی امکان پذیر است؟ شرایط و مراحل پناهندگی در ایرلند چیست؟ خطرات پیش روی متقاضیان پناهندگی ایرلند چیستند؟ ما در این مقاله به سوالات اینچنین پاسخ داده و مهمترین و اساسی ترین نکات پیرامون پناهندگی در کشور ایرلند به صورت ساده و خلاصه خدمت شما عزیزان گرامی ارائه می نماییم.
موسسه MIE و موسسه مشاوره اي MIE اتريش هيچگونه خدمات و مشاوره اي در زمينه ي پناهندگي انجام نمي دهند و اين مقاله تنها جهت اطلاع و آگاهي عموم از مضرات و خطرات پناهندگي مي باشد.
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص شرایط پناهندگی به خارج از کشور
- دانلود
- 0 ثانیه
- 259 K
فایل صوتی موسسه MIE در خصوص شرایط پناهندگی به خارج از کشور
- دانلود
- 30 دقیقه
- 890 K
پناهندگی ایرلند و شرایط عمومی
پناهندگی ایرلند یکی از نامناسب ترین روش های اخذ اقامت ایرلند می باشد که به دلیل تبلیغات دروغین برخی از افراد سودجو، توجه برخی از افراد را به خود جلب کرده است. این افراد با عوام فریبی اقدام به جذب مشتریان خود برای پناهندگی ایرلند می نمایند. کشور ایرلند در طی سال های اخیر سخت گیری های شدیدی را در مقابل هجوم پناهنده ها از خود نشان می دهد، به نحوی که در طی سالهای گذشته جذب پناهنده ها از 9600 نفر در سال 2008 به حدود 5655 نفر در سال 2016 رسیده است.
جدول زیر تعداد درخواست های ثبت شده در کشور ایرلند در ده سال گذشته را نشان میدهد :
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص پناهندگی بخاطر امنیت جانی
- دانلود
- 0 ثانیه
- 1
پناهندگی ایرلند و کنوانسیون ژنو
پناهنده ی واقعی کسی است که به یکی از دلایل منطقی همچون عقاید شخصی، مذهب، رنگ پوست، عضویت در یک گروهک سیاسی یا موارد مشابه ترس واقعی از بازگشت به وطن خود را دارد و در صورت بازگشت به کشور خود ممکن است مورد اذیت و آزار جدی قرار گیرد و جانش در خطر باشد. کنوانسیون ژنو به منظور حمایت از حقوق پناهندگان در تاریخ 28 ژوئیه1951 به تصویب رسید و مطابق آن اگر شخص با داشتن شرایط اولیه پناهندگی برای هریک از کشورهای عضو کنوانسیون ژنو درخواست پناهندگی دهد، آن کشور موظف است که شخص پناهجو را در کشور خود نگه دارد. همچنین بر اساس قانون دوبلین، تنها یک کشور میتواند مسئولیت پرونده شخص پناهنده را بر عهده بگیرد. بدین معنی که اگر شخصی در اولین کشوری که در آن وارد شد درخواست پناهندگی ندهد و سپس وارد کشور دیگری شود و در کشور دوم درخواست پناهندگی کند، تقاضای وی رد می شود و شخص به کشور اولی که در ابتدا وارد آن شده بود و ویزای آن کشور را دارد بازگشت داده می شود .
پناهندگی ایرلند و خطرات آن
پناهندگی ایرلند و به طور کلی پروسه های پناهندگی یکی از خطرناک ترین روش های پناهندگی می باشد که در طی آن شخص حتی اجازه ی بازگشت به وطن خود را نیز از دست می دهد. همچنین تا زمانی که پروسه ی اقامتی شخص تعیین تکلیف نگردیده ، وی از بسیاری از حقوق شهروندی محروم می باشد. همچنین روند تعیین تکلیف و اعطای اقامت به پناهجویان در ایرلند مدت زمان بسیار زیادی به طول می انجامد و این مسئله سبب گردیده است تا هر از چند گاهی شاهد اعتراضات گسترده ای از پناهجویان باشند؛ چرا که اوضاع معیشت و زندگی آنها بالاخص در کمپ های پناهندگی بسیار نامناسب بوده و تا پیش از تایید درخواست پناهندگی آنها حتی اجازه ی کار کردن هم ندارند و این مسائل موجبات نارضایتی آنها را فراهم آورده است.
پناهندگی ایرلند و مراحل آن
پروسه پناهندگی در ایرلند برای متقاضیان آن از تاریخ 29 Nov 1956 و با عضویت این کشور به کنوانسیون ژنو آغاز گردید و از آن پس راه را را برای پناهندگی ایرلند و ورود پناهندگان به آن کشور را باز کرد. درخواست پناهندگی ایرلند می یایست در اداره IPO ارائه گردد. در ابتدا می بایست درخواست پناهندگی ایرلند توسط شخص متقاضی اعلام گردیده و پس از ارائه دادن مدارک مورد نیاز، پرونده ی شخص در جریان کارهای اداری قرار می گیرد.
نکته ی مهم در این پروسه این است که تا زمانی که تقاضای پناهندگی شخص در کشور ایرلند مورد تایید قرار نگیرد، وی اجازه کار به صورت قانونی را ندارد و از هیچ گونه خدماتی در این کشور بهره مند نمی گردد. باز هم این موضوع را یاد آور می شویم که پناهندگی ایرلند یکی از خطرناکترین روش های مهاجرت به ایرلند به شمار می رود و بهتر است متقاضیان مهاجرت به ایرلند از روش های قانونی نسبت به مهاجرت به این کشور زیبا اقدام کنند. این مقاله توسط موسسه MIE تهیه شده است و هر گونه کپی برداری و انتشار آن بدون ذکر منبع شرعا حرام و از لحاظ قانونی قابل پیگیری می باشد.
پس از ارائه مدارک کافی درخواست شما توسط اداره مهاجرت ایرلند مورد بررسی قرار می گیرد و رأی نهایی توسط رییس اداره مهاجرت صادر می گردد. اگر درخواست پناهندگی شخص مورد قبول قرار گیرد شخص دیگر عنوان پناهنده را ندارد و به عنوان شهروند ایرلند شناخته می شود و چنانچه درخواست پناهندگی وی مورد قبول قرار نگیرد، شخص می بایست در مدت زمان معین خاک ایرلند را ترک کند.
در هنگام مصاحبه اولیه اگر شخص قصد دارد که خانواده ی خود را نیز وارد کشور ایرلند نماید باید فرم های مربوط به خانواده خود را تکمیل نماید و وضعیت آنها را نیز ذکر نماید. به طور کلی قوانین پناهندگی در کشور های دنیا با سخت گیری بسیار شدیدی در حال اجرا شدن هستند که این سخت گیری ها در بیشتر مواقع منجر به رد شدن کیس های پناهندگی افراد مختلف می گردد. از این رو باید به این مورد اشاره نماییم که افرادی که شرایط پناهندگی واقعی را ندارند بهتر است به هیچ عنوان برای این روش مهاجرت اقدام نکنند، چرا که احتمال رد شدن تقاضای افرادی که به دروغ تقاضای پناهندگی ایرلند ارائه می دهند، بسیار زیاد است. بررسی تقاضاهای پناهندگی در کشور ایرلند ممکن است طولانی باشد و ممکن است بین 6 ماه تا 10 سال نیز به طول بیانجامد و در طی این مدت شخص متقاضی اجازه ی کار به صورت قانونی را ندارد.
پناهندگی ایرلند و کیس های پناهندگی
دولت کشور ایرلند در سال 1956 قانونی جامع و الهام گرفته را به تصویب رساند که طبق این مصوبه، چارچوبی قانونی جهت پناهندگی ایرلند ایجاد گردید و این کشور متعهد گردید که بدون توجه به کشور مبدا، به افرادی که نیازمند حمایت های بین المللی هستند مطابق قوانین این مصوبه کمک کند. کیس های پناهندگی به شرح زیر هستند
انجمن عالی پناهندگان سازمان ملل متحد همچنان به آموزش و پشتیبانی برای توسعه بیشتر سیستم پناهندگی ادامه می دهد و همچنین در ثبت نام و ارجاع متقاضیان به نقاط امن کمک می کند. در سال گذشته انجمن عالی پناهندگان سازمان ملل متحد بیش از 20،000 مصوبه را در راستای حمایت از حقوق پناهجویان به تصویب رسانده است.
پناهندگی ایرلند و مدارک مورد نیاز به منظور دریافت ویزا
هر متقاضی پناهندگی ایرلند در ابتدا می بایست تقاضای خود را به اداره IPO در ایرلند ارائه دهد و تا وقت مصاحبه ی اولیه برای وی تنظیم گردد. در طول این مصاحبه از شما دلایل مختلف شما برای پناهندگی ایرلند سوال می شود. مدارک مورد نیازی که می بایست در مراجعه اول همراه شخص باشد عبارتند از :
- پاسپورت
- ارائه ی فرم درخواست پناهندگی و مدارک مرتبط و محکمه پسند در رابطه با آن
- مدارک هویتی مانند شناسنامه، کارت ملی و سایر مدارک شناسایی شخص و خانواده و ترجمه ی آنها
- بلیط سفر و مدارک ورود به این کشور
- ترجمه ی مدارک تحصیلی و ریز نمرات
- مدارک ازدواج
در پایان مرحله ی اول مصاحبه، مدارک مورد نیاز به منظور مصاحبه بعدی به شخص اعلام می گردد و وی می بایست فرم ها و مدارک تکمیل شده را مجددا به اداره IPO تقدیم نماید. شایان ذکر است اگر متقاضی در تاریخ ذکر شده برای ارائه فرم های مصاحبه دوم مراجعه نکنئ درخواست وی مبنی بر پناهندگی رد خواهد شد. پس از ارائه فرم های مذکور، زمان مصاحبه برای شخص تعیین گردیده و به منظور دریافت پاسخ مرحله دوم مصاحبه، شخص باید حداقل مدت زمان شش ماه را برای دریافت جواب در نظر بگیرد .
پناهندگی ایرلند و روش های جایگزین
پناهندگی ایرلند روشی بسیار نادرست بوده و توصیه می شود که تا حد امکان از سایر شرایط اخذ اقامتی که به صورت قانونی هستند اقدام نمایید. روش های مهاجرت به ایرلند را می توان به قسمت های متفاوتی تقسیم بندی کرد که در زیر به آنها به صورت مختصر اشاره ای شده است.
فایل ویدئویی موسسه MIE در مورد روشهای مهاجرت
- دانلود
- 0 ثانیه
- 3992 K
فایل صوتی موسسه MIE در مورد روشهای مهاجرت
- دانلود
- 14 دقیقه
- 740 K
فایل صوتی موسسه MIE در مورد نا امیدی در مهاجرت
- دانلود
- 6 دقیقه
- 736 K
فایل صوتی پر از انرژی مثبت موسسه MIE ( بدون محدودیت limitless )
- دانلود
- 11 دقیقه
- 736 K
بارها مشاهده شده است که افرادی با تحصیلات و شرایط بسیار مناسب به دلیل عدم آگاهی و به اشتباه گزینه ی پناهندگی ایرلند را انتخاب می کنند و در نهایت از تصمیم خود نادم و پشیمان می شوند چرا که از خطرات پناهندگی ایرلند اطلاع دقیق نداشته و با این اقدام خود بسیاری از فرصت های خود را از دست میدهند. ولی در صورتی که این شخص تحقیقات کاملی به منظور ارزیابی شرایط خود و کسب اطلاعات صحیح در رابطه با شرایط مهاجرت به کشور های اروپایی انجام می داد به هیچ عنوان گزینه ی پناهندگی ایرلند یا هیچ کشوری را مد نظر قرار نمی داد. شما عزیزان همواره میتوانید جهت اخذ اطلاعات دقیق تر در رابطه با روش های قانونی مهاجرت به کشور ایرلند و یا سایر کشورهای اروپایی با دفتر مرکزی موسسه MIE در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نموده و در صورت نیاز از مشاوره ی تخصصی وکلای مهاجرت و مشاورین ارشد موسسه نیز بهره مند شوید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و تخصصی تر درمورد اخذ اقامت ایرلند می توانید سایر مقالات مرتبط زیر مجموعه کشور ایرلند را مطالعه فرمایید و یا از ویدئوهای مؤسسه در این زمینه استفاده نمایید. همواره نیز می توانید با موسسه MIE ، همکار مؤسسه مشاوره ای MIE، تماس برقرار نمایید و در خصوص اخذ اقامت ایرلند به روش های قانونی به صورت تخصصی مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمایید. ایضا شما می توانید سوالات خود را در بخش دیدگاه های این مقاله طرح کنید تا مشاوران ما در سریع ترین زمان پاسخگوی شما باشند.
من میخواهم به کشور ایرلند مهاجرت کنم می شه درباره این توضیح دهید
سلام
موسسه در خصوص پناهندگی خدماتی ندارد