مقدمه ای درباره مقایسه اقامت استارت آپ و تمکن مالی
در مطلب پیش رو قصد داریم که دو مورد از روش های اخذ اقامت که شامل استارت آپ ( Start Up Visa ) و خود حمایتی ( تمکن مالی ) می شود را با یکدیگر مقایسه کنیم. ممکن است در این راستا سوالاتی مانند سوال های زیر در ذهن هر شخص نقش ببندد:
کدام یک از روش های استارت آپ و یا تمکن مالی سریع تر منجر به اخذ اقامت می شوند؟
آیا در روش اخذ اقامت از طریق خود حمایتی سن افراد هم در نظر گرفته می شود؟
برای دریافت اقامت از روش استارت آپ چه مقدار سرمایه مورد نیاز است؟
در این نوشتار سعی داشته ایم که به تمام سوالات فوق پاسخ دهیم و موضوع مقایسه اقامت استارت آپ و تمکن مالی را به صورت کاربردی برای تمام متقاضیان تشریح کنیم. سالانه افراد زیادی جهت مهاجرت به کشورهای اروپایی و ایالت های کانادا از روش های مختلف مهاجرتی اقدام می کنند که نیاز است قبل از هرگونه اقدامی در ابتدا اطلاعات خود را در زمینه مسیری که انتخاب کرده اند، افزایش دهند. پس از مطالعه کامل این مقاله چنان چه هنوز پرسشی در رابطه با روش استارت اپ و یا خود حمایتی داشتید، می توانید با موسسه مشاوره ای ام آی ایی اتریش تماس برقرار کنید و به صورت رایگان پاسخ سوالات خود را دریافت کنید.
مقایسه روش های اقامتی استارت آپ و خودحمایتی در 30 ثانیه
- دانلود
- 0 ثانیه
- 2 K
شرایط کلی مقایسه روش خود حمایتی و استارت آپ
در این قسمت به توضیح مختصری در رابطه با روش استارت آپ و روش خود حمایتی اروپا می پردازیم.
استارت آپ در واقع به معنای راه اندازی یک کسب و کار جدید و یا یک بیزینس پلن (Business plan) است که شما ملزم هستید بعد از راه اندازی آن چند نفر را استخدام کنید. مبلغی که در این روش سرمایه گذاری می کنید به عوامل زیادی مانند شغل مورد نظر شما بستگی خواهد داشت.
خود حمایتی نیز یکی از روش هایی است که از طریق آن می توان در برخی از کشور های اروپایی و برخی از کشورهای آمریکای لاتین نظیر مکزیک اقامت گرفت. در این روش شخص متقاضی نیازی به سرمایه گذاری نخواهد داشت و تنها با نشان دادن میزان دارایی خود (از طریق ارائه پرینت گردش حساب بانکی ) و رعایت دیگر شرایطی که برای انجام این امر قرار داده شده است، می تواند به هدف خود نزدیک شود. یکی از نکاتی که در این روش باید مد نظر بگیرید، این است که در روش تمکن مالی شخص اجازه کار در کشور مورد نظر را نخواهد داشت. از بین تمام کشورهایی که برنامه اقامت از طریق خودحمایتی را ارائه می دهند، تنها کشور پرتغال به افرادی که از روش خود حمایتی مهاجرت کرده اند مجوز کار خواهد داد. در ادامه توضیحات کاربردی و با جزئیات بیشتری در مورد این دو روش در اختیار شما قرار خواهیم داد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله زیر از همین وبسایت رجوع بفرمایید:
فایل ویدئویی موسسه MIE در مورد اینکه :
.
در بین روش های استارت آپ و خودحمایتی کدام برای اقامت بهتر است؟
- دانلود
- 0 ثانیه
- 2 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 5 دقیقه
- 4 K
جزئیات اخذ اقامت از طریق خودحمایتی و استارت آپ
هر دو روش مهاجرتی « خودحمایتی » و « استارت آپ » در Category مهاجرت از طریق سرمایه گذاری قرار می گیرند اما به راحتی و به صورت کلی نمی توان گفت که یکی از این روش ها از دیگری بهتر است. چرا که همه چیز به موقعیت اجتماعی، سن، شرایط مالی، علاقه مندی ها، میزان دارایی و حتی هدف شما از مهاجرت بستگی خواهد داشت.
استارت آپ کانادا:
اگر می خواهید برای مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ اقدام کنید در ابتدا باید یک بیزینس پلن ارائه دهید که باعث رشد و توسعه شود. همچنین این موضوع مهم است که طرح شما یک ایده جدید، خلاقانه و نوآورانه باشد. طرحی که ارائه می دهید باید از سمت اتاق بازرگانی کانادا مورد تایید قرار گیرد. طرحی که ارائه می دهید بسیار مهم است که کامل و دقیق ارائه شود. هدف از ایده، تعداد افرادی که قرار است استخدام کنید و میزان سرمایه اولیه از مهم ترین مواردی هستند که جهت انجام این امر باید در نظر گرفته شوند. شرکت هایی وجود دارد که به افراد دارای ایده و بیزینس پلن، در این مسیر کمک می کنند و به اصطلاح به ایده شما پر و بال می دهند و حتی ممکن است که یک Business plan را از صفر تا صد برای شما طراحی کنند و هزینه های مختلفی را در این خصوص دریافت می نمایند. نکته قابل توجه در این روش این است که اگر موفق به ارائه یک بیزینس پلن و دریافت تاییدیه شوید، از همان ابتدا می توانید اقامت دائم کانادا را دریافت کنید.
استارت آپ اروپا :
در یکی از کشور های اروپایی نیز طرح استارت آپ ارائه می شود. شما عزیزان می توانید با فراهم کردن یک طرح تجاری که مورد تایید موسسات آکادمیک کشور مقصد است، ویزا دریافت کنید و قدم در راه مورد نظر بگذارید. در این روش نیز نیازی به شرط حضور شما نمی باشد و فرزندان شما تا سن 18 سالگی و در صورت شرایط خاصی تا سنین 24 سالگی در صورت وابستگی و اثبات آن در پرونده شما پذیرفته می شوند. میزان سرمایه ای که در این روش مورد نیاز متقاضی می باشد کم تر از 200 هزار یورو (تقریبا 175000 یورو) است. از مزایای موجود در این روش می توان به تحصیل رایگان فرزندان نیز اشاره نمود. در نظر داشته باشید که، نهایتا با گذشت مدت 5 سال می توانید درخواست پاسپورت کنید و با در دست داشتن این پاسپورت می توانید به کل کشور های اتحادیه اروپا (EU)، آمریکا و کانادا سفر کنید. در این روش نیازی به ارائه سابقه کار ندارید اما در صورتی که سابقه کار داشته باشید یک مزیت محسوب خواهد شد.
ویزای استارت آپ آلمان
خود حمایتی اروپا:
طبق مطالبی که تا کنون توضیح داده شد، در روش خود حمایتی نیازی به سرمایه گذاری زیاد ندارید ولی باید ثابت کنید که اوضاع مالی شما خوب است و به راحتی می توانید در کشور مقصد امرار معاش کنید. روش خود اتکایی یا خود حمایتی ریسک هایی دارد اما در قیاس با سایر روش های مهاجرتی کمترین ریسک را شامل می شود. تحصیل رایگان فرزندان شما و دریافت اقامت بلند مدت از مزیت هایی هستند که در روش تمکن مالی شامل شما خواهد شد. در روش خود حمایتی باید نشان دهید که درآمد شما Passive است و ماه به ماه به حساب شما واریز می گردد و شما نیازی به انجام کار Active نخواهید داشت. ایتالیا، فرانسه، اتریش، مکزیک و یونان از جمله کشورهایی هستند که از راه خود حمایتی به متقاضیان اقامت بلند مدت اعطا می کنند. به صورت کلی در مسیر تحقق این امر باید به موارد زیر توجه داشته باشید:
- در کشور مقصد اجازه کار ندارید (تنها کشور پرتغال این اجازه را می دهد)
- به وسیله پرینت حساب بانکی و گردش حساب خود تمکن مالی خود را اثبات نمایید
- نیاز به بیمه پزشکی دارید
- در کشور مورد نظر باید یک ملک اجاره کنید
- در برخی از کشور ها نیاز به ارائه مدرک زبان در حد متوسط است
- نشان دادن درآمدی که نیازی به حضور اکتیو و فیزیکی شما نداشته باشد
شاید از خود سوال بپرسید که سرمایه مورد نیاز برای مهاجرت از طریق خودحمایتی چقدر است؟ در پاسخ باید گفت که پلن ها و برنامه های اخذ اقامت از طریق تمکن مالی بسته به کشور مقصد متغیر است. بعنوان مثال میزان تمکن مالی مورد نیاز در برنامه خودحمایتی اتریش برای اعضای خانواده حدود 20 الی 22 هزار یورو است اما همین مبلغ در برنامه خودحمایتی فرانسه تنها برای شخص اصلی 40 هزار یورو می باشد. لذا به شما پیشنهاد می دهیم اگر به دنبال هزینه های روش اخذ اقامت از طریق تمکن مالی هستید به دو لینک زیر مراجعه نمایید :
مزایا و معایب مهاجرت از طریق خودحمایتی و استارت آپ
جهت این که بتوانید دو روش خود اتکایی و استارت آپ را به راحتی با یکدیگر مقایسه کنید و بهترین تصمیم را اتخاذ نمایید، در این قسمت به صورت مختصر مزایا و معایب هر یک از روش ها را تشریح نموده ایم:
خود حمایتی اروپا:
- نیازی به سرمایه گذاری ندارد
- شخص متقاضی اجازه کار در کشور مقصد را ندارد (تنها کشور پرتغال چنین مجوزی را ارائه می دهد)
- در روش خود اتکایی تنها برخی از کشور ها از متقاضی مدرک زبان درخواست می کنند
- در این روش در کشورهایی مانند اتریش، آلمان، سوئیس و غیره پس از گذشت 6-7 سال و نهایتا تا 10-12 سال زمان می برد که به پاسپورت کشور مورد نظر دست پیدا کنید.
- برای افرادی که سن بیش از 60 سال دارند، کشور های اروپایی از نظر آرامش و شرایط آب و هوایی بهتر هستند.
- برای افرادی که بازنشسته هستند و از ایران حقوق بازنشستگی دریافت می کنند، اخذ اقامت از طریق خود حمایتی روش بهتری در مقایسه با روش اخذ اقامت از طریق استارت آپ است.
استارت آپ:
- بسته به بیزینس پلنی که ارائه می کنید، نیاز به سرمایه گذاری دارد.
- متقاضی می تواند در کانادا مشغول به کار شود
- هزینه ها به دلار کانادا پرداخت می شود
- در اکثر روش های استارت اپ نهایتا 3 تا 4 سال زمان می برد که پاسپورت کشور مورد نظر را اخذ کنید.
- در روش استارت اپ کانادا در صورت تایید شدن طرح از همان ابتدا اقامت دائم اخذ می کنید
- پس از دریافت اقامت دائم می توانید به همه ایالت های این کشور مهاجرت و یا سفر کنید
- دانش زبان در این روش بسیار حائز اهمیت می باشد (بسته به کشوری که انتخاب می کنید باید زبان آن کشور را بدانید)
- به کسانی که می خواهند در کشور مقصد کار کنند و درآمد کسب کنند، اقدام از روش استارت اپ پیشنهاد می شود. (استارت اپ در اروپا و کانادا هر دو امکان پذیر است)
- افرادی که سن آن ها 45 سال یا حتی کمتر می باشد، بهتر است که از روش Start up اقدام کنند.
سوالات رایج درباره مقایسه اقامت استارت آپ و تمکن مالی
اخذ اقامت از کدام یک از روش های استارت اپ و تمکن مالی شرط حضور ندارد؟
شرط حضور ، بسته به قوانین استارت آپ و خودحمایتی در کشور مقصد با هم متفاوت است. بعنوان مثال در میان همه برنامه های خودحمایتی در کشور های مختلف تنها برنامه خودحمایتی فرانسه شرط حضور ندارد اما برنامه خودحمایتی سایر کشورها حداقل شرط حضور 6 ماه در سال است. این در حالی است که در میان برنامه های استارت آپی در کشورهای مختلف در برخی شرط حضور لازم است اما در برخی دیگر خیر!
کدام یک از روش های استارت آپ و تمکن مالی سریع تر منجر به اخذ اقامت دائم می شود؟
در استارت اپ کانادا در صورتی که طرح شما تایید شود از همان ابتدا اقامت دائم دریافت خواهید کرد.
در چه کشورهایی می توان از روش خود حمایتی اقامت گرفت؟
در کشورهایی مانند اتریش، آلمان، سوئیس و غیره می توان از روش خود حمایتی اقامت و پس از گذشت حدود 10 تا 12 سال پاسپورت گرفت.
آیا در روش خود حمایتی اروپا اجازه کار در کشور مقصد وجود دارد؟
تمام کشور هایی که طرح خود حمایتی را ارائه می دهند، به شخص متقاضی مجوز کار نمی دهند. تنها در کشور پرتغال امکان کار برای شخص متقاضی وجود دارد.