رشته میکروبیولوژی در ترکیه از تحصیل تا اشتغال
در این مقاله قصد داریم شرایط تحصیل و بازار کار رشته میکروبیولوژی ترکیه را مورد بررسی قرار دهیم، چرا که میکروبیولوژی یکی از رشته های پیراپزشکی محبوب می باشد. کشور ترکیه با توجه به موقعیت جغرافیایی و نزدیکی به ایران، مورد استقبال متقاضیان ایرانی قرار گرفته است. برای تحصیل در این رشته نیاز به قبولی در آزمون ورودی دانشگاه دارید.
با مطالعه این متن بهترین دانشگاه های میکروبیولوژی را خواهید شناخت و نسبت به شرایط تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه آگاهی کسب خواهید کرد. همچنین، می توانید در نهایت شرایط خود را برای تحصیل رشته میکروبیولوژی ترکیه تحلیل نمائید. در صورت تمایل می توانید جهت دریافت مشاوره اولیه رایگان با موسسه مشاوره ای MIE اتریش تماس برقرار کنید و با کارشناسان این موسسه ارتباط برقرار نمائید.
اگر قصد مهاجرت یا تحصیل در ترکیه دارید باید این نکات را بدانید:
- دانلود
- 0 ثانیه
- 45 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 15 دقیقه
- 99 K
شرایط تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه
برای تحصیل میکروبیولوژی در ترکیه قبل از هر چیزی به مدرک دیپلم دوازده ساله دبیرستان نیاز بوده و پس از آن باید در آزمون ورودی دانشگاه های ترکیه که به آزمون YOS معروف است شرکت کرد. برای تحصیل در ترکیه در رشته میکروبیولوژی و دیگر رشته ها باید به زبان ترکی استانبولی و یا زبان انگلیسی مسلط باشید. البته برای کسانی که مدارک مربوطه را ندارند، امکان گذراندن دوره زبان انگلیسی و یا ترکی در ترکیه وجود داشته که پس از گذراندن این دوره ها می توانند وارد دوره تحصیلی اصلی خود شوند. پس از اطمینان یافتن از داشتن این شرایط متقاضی می تواند برای اخذ ویزای تحصیلی ترکیه درخواست دهد و در دانشگاه مورد نظر خود تحصیل کند.
معرفی گرایش های رشته میکروبیولوژی در ترکیه
مطالعه اثرات بیماری هایی که میکروارگانیسم ها تولید می کنند و مطالعه میکروارگانیسم ها در علم میکروبیولوژی صورت می گیرد. در کنار این موارد به مطالعه فرآیندهای ژنتیکی و متابولیکی موجودات میکروسکوپی و زیر میکروسکوپی نیز می پردازد. علم نسبتاً جوان میکروبیولوژی به گونه ای کاربرد عملی دارد که در حوزه هایی همچون بیوتکنولوژی، تغذیه، کشاورزی و پزشکی هویدا است.
همچنین تأثیر این علم در سلامت انسان، اثرات زیست محیطی، بهداشت عمومی، زیست پزشکی و شیمی نیز دیده می شود. دو شاخه اصلی میکروبیولوژی باکتریشناسی و ویروسشناسی (که به مطالعه ویروسها و بیماریها میپردازد) بوده، در حالی که سایر رشتههای فرعی عبارتند از:
⦁ مهندسی ژنتیک
⦁ میکروبیولوژی محیط زیست
⦁ میکروبیولوژی بهداشت عمومی
⦁ میکروبیولوژی صنعتی
⦁ بیوتکنولوژی
⦁ ایمونولوژی
فایل ویدئویی خدمات موسسه MIE برای تحصیل در خارج از کشور
- دانلود
- 0 ثانیه
- 21 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 7 دقیقه
- 98 K
بهترین دانشگاه های میکروبیولوژی در ترکیه
برای تحصیل میکروبیولوژی در ترکیه لازم است که راجع به بهترین دانشگاه های میکروبیولوژی در ترکیه اطلاع داشته باشید. زیرا با بررسی این موضوع می توانید انتخاب بهتری داشته و پس از فارغ التحصیلی سواد علمی بالایی کسب کنید. در همین راستا در ادامه لیستی تهیه کرده ایم که بهترین دانشگاه های ترکیه را برای رشته میکروبیولوژی نشان می دهد.
بهترین دانشگاه های میکروبیولوژی در ترکیه |
دانشگاه Hacettepe |
دانشگاه استانبول |
دانشگاه آنکارا |
دانشگاه غازی |
دانشگاه Ege |
دانشگاه آتاتورک |
دانشگاه مرمره |
دانشگاه سلیمان دمیرل |
دانشگاه Erciyes |
دانشگاه فنی خاورمیانه |
مدارک مورد نیاز اپلای در رشته میکروبیولوژی در ترکیه
برای هر دانشگاهی در ترکیه که قصد تحصیل داشته باشید باید متناسب با شرایط اخذ پذیرش در آن دانشگاه مدارک خود را برای اپلای آماده کنید و ارائه دهید. ولی به طور کلی برای تحصیل میکروبیولوژی در اکثر دانشگاه های ترکیه مدارک زیر مشترک هستند:
- اسکن مدارک تحصیلی قبلی
- ریز نمرات
- مدرک زبان
- اسکن پاسپورت یا شناسنامه شما
- داشتن یک رزومه مناسب
- قبولی در آزمون ورودی دانشگاه
- پرداخت هزینه تحصیل
- توصیه نامه 2 تا 3 مورد
هزینه های تحصیل میکروبیولوژی در ترکیه
هزینه تحصیل در ترکیه برای رشته میکروبیولوژی یکی از مهم ترین موضوعات جهت بررسی بوده که در این قسمت به آن خواهیم پرداخت. به طور کلی دانشجویان بین المللی برای تحصیل در ترکیه باید مبلغی حدود 100 تا 4 هزار یورو در نظر بگیرند که این مبلغ نسبت به شهریه تحصیل در بسیاری از کشورها مقرون به صرفه است. همچنین شما باید در کنار هزینه تحصیل خود، هزینه های زندگی در ترکیه را نیز در نظر داشته باشید که به طور میانگین هزینه زندگی ماهانه در ترکیه برای هر شخص 400 الی 600 یورو خواهد بود.
بورسیه های تحصیلی رشته میکروبیولوژی در ترکیه
همانطور که پیش از این نیز ذکر شد شهریه تحصیل در ترکیه پایین بوده و دانشجویان رشته میکروبیولوژی می توانند تجربه یک تحصیل ارزان را در ترکیه داشته باشند. اما در کنار این موضوع برخی از دانشگاه های ترکیه هم هستند که بورسیه های تحصیلی متنوعی ارائه می کنند و برخی بورسیه های تحصیلی نیز از طرف دولت ترکیه ارائه می دهد. شرط اصلی استفاده از بورسیه تحصیلی ترکیه داشتن توصیه نامه و معدل بالا خواهد بود. دانشجویان رشته میکروبیولوژی در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می توانند در موعد مقرر برای بورسیه های تحصیلی مشخص شده درخواست دهند.
شرایط اقامت پس از تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه
دانشجویانی که به تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه می پردازند، می توانند پس از اتمام دوره تحصیلی خود نوع اقامت ترکیه خود را از تحصیلی به روش های اقامتی دیگر تغییر دهند. روش کاری مرسوم ترین روش اقامتی است که فارغ التحصیلان در ترکیه به آن روی می آورند. فارغ التحصیلان می توانند بعد از اتمام دوره تحصیلی خود در ترکیه کاریابی کرده و با کارفرمایان مختلف ارتباط برقرار نمایند. در صورتی که موفق به اخذ جاب آفر در ترکیه شدید، می توانید امور مربوط به اخذ ویزا و مجوز کار را انجام دهید. جدا از روش کاری دو روش سرمایه گذاری و ازدواج نیز وجود دارد که منجر به اخذ اقامت پس از تحصیل در ترکیه می شوند. بنابراین قبل از هر کاری باید بررسی کنید که شرایط تبدیل اقامت شما از طریق کدام روش ممکن است.
بازار کار رشته میکروبیولوژی در ترکیه
برای بررسی بازار کار رشته میکروبیولوژی در ترکیه لازم است قبل از هر چیزی شرایط کار در ترکیه و نرخ بیکاری آن را مورد ارزیابی قرار داد. به طور کلی و طبق تحقیقات انجام شده نرخ بیکاری ایده آل برای ورود به بازار کار یک کشور زیر 5 درصد بوده و طبق نمودار زیر که نرخ بیکاری ترکیه را نشان می دهد، در حال حاضر در کشور ترکیه نرخ بیکاری برابر 9.8 درصد می باشد. این نرخ نسبتا بالا بوده و شرایط کاریابی در ترکیه را سخت می کند. اما اگر در حرفه خود متخصص بوده و رزومه خوبی داشته باشید می توانید آگهی های استخدام متخصص میکروبیولوژی در ترکیه را دنبال کنید و خود را به خوبی در بازار کار رشته میکروبیولوژی در ترکیه جای دهید.
معادل سازی رشته میکروبیولوژی در ترکیه
معالسازی مدارک در ترکیه به دو منظور انجام می گیرد که یکی به منزله ادامه تحصیل بوده و دیگری به منزله ورود به بازار کار ترکیه می باشد. برای معادلسازی گروه های پیراپزشکی همچون میکروبیولوژی به پشت سر گذاشتن آزمون معادلسازی STS نیاز است. این آزمون در طول سال دوبار برگزار می شود و به زبان ترکی طراحی شده، لذا نیاز است که برای معادل سازی رشته میکروبیولوژی در ترکیه و شرکت در آزمون مذکور به زبان ترکی مسلط باشید.
میزان درآمد در رشته میکروبیولوژی در ترکیه
ممکن است بخواهید پس از اتمام دوره تحصیلی خود در ترکیه در این کشور بمانید و به بازار کار ترکیه ورود کنید. در این حالت یکی از مهم ترین مسائلی که باید به آن بپردازید، میزان درآمد در رشته میکروبیولوژی در ترکیه است. به طور میانگین یک میکروبیولوژیست که در ترکیه کار می کند معمولاً حدود 207,800 لیر در سال دریافت می کند. که با توجه به تجربه کاری، جنسیت محیط کار، سمت شغلی، مدرک تحصیلی و پارامترهای دیگر محدوده درآمد می تواند از 103.200 لیر تا 322.600 لیر در سال متغیر باشد.
موقعیت های شغلی در رشته میکروبیولوژی در ترکیه
وقتی که برای تحصیل خود یک رشته دانشگاهی را انتخاب می کنید، باید به فکر آینده شغلی و درآمدی خود نیز باشید. لذا در این بخش قصد داریم موقعیت های شغلی در رشته میکروبیولوژی در ترکیه را برای شما عزیزان مورد ارزیابی قرار دهیم. علم میکروبیولوژی در مورد موجودات زنده کوچکی که بدون استفاده از میکروسکوپ قابل مشاهده نیستند، مانند میکروارگانیسم ها یا میکروب ها به دانشجویان آموزش می دهد. فرصت های شغلی متنوعی برای دارندگان مدارک دانشگاهی میکروبیولوژی در نظر گرفته شده که از جمله این فرصت های شغلی رشته میکروبیولوژی عبارتند از:
- دانشمند زیست پزشکی
- محقق یا نویسنده علم در ترکیه
- میکروبیولوژیست
- مشاور علوم
- دانشمند پزشکی قانونی
- تکنسین آزمایشگاه علمی
پاسخ به سوالات پرتکرار درباره رشته میکروبیولوژی در ترکیه
امکان تحصیل در رشته میکروبیولوژی ترکیه برای چه گرایش هایی وجود دارد؟
- میکروبیولوژی بهداشت عمومی
- مهندسی ژنتیک
- ایمونولوژی
- میکروبیولوژی محیط زیست
- میکروبیولوژی صنعتی
- بیوتکنولوژی
برای اپلای تحصیل میکروبیولوژی در ترکیه به چه مدارکی نیاز است؟
- اسکن مدارک تحصیلی قبلی
- ریز نمرات
- مدرک زبان
- اسکن پاسپورت یا شناسنامه شما
- داشتن یک رزومه مناسب
- قبولی در آزمون ورودی دانشگاه
- پرداخت هزینه تحصیل
- توصیه نامه 2 تا 3 مورد
میزان درآمد در رشته میکروبیولوژی در ترکیه چقدر در سال است؟
یک میکروبیولوژیست که در ترکیه کار می کند معمولاً حدود 207,800 لیر در سال درآمد دریافت می کند.
چه موقعیت های شغلی برای رشته میکروبیولوژی در ترکیه وجود دارد؟
- دانشمند زیست پزشکی
- میکروبیولوژیست
- تکنسین آزمایشگاه علمی
- دانشمند پزشکی قانونی
- مشاور علوم