مقدمه ای در خصوص مقایسه اقامت کانادا از طریق استارت آپ و کارآفرینی
تفاوت کارآفرینی و استارتاپ کانادا نیازمند بررسی دقیق این دو روش سرمایه گذاری در کانادا دارد. در اقامت کارآفرینی متقاضی سرمایه خود را در دست دارد و باید با ویزای کاری به کانادا رفته و کسب و کار خود را آنجا آغاز کند و در بیزنس خودش سرمایه گذاری کند، سپس در صورت سودآوری می تواند برای اقامت دائم درخواست دهد. استارتاپ کانادا نیاز به هزینه چندانی ندارد و میزان هزینه مستقیما بسته به بیزنس پلن متقاضی دارد و از همان ابتدا متقاضی می تواند برای اقامت دائم درخواست دهد. همچنین کارآفرینی محدود به برنامه استانی است اما نوآفرینی محدودیتی به جز استان کبک ندارد. پس از بررسی کامل این متن در صورتی که هر گونه ابهامی در ذهن داشتید، با موسسه مشاوره ای MIE تماس بگیرید و از مشاوره رایگان در خصوص امر مهاجرت بهره مند گردید. در ادامه متن موضوعات زیر را نیز بررسی خواهیم نمود :
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص
کارآفرینی و نوآفرینی در کانادا
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 0 ثانیه
- 9 K
تفاوت استارتاپ و کارآفرینی در 30 ثانیه
- دانلود
- 0 ثانیه
- 2 K
فایل ویدئویی موسسه MIE در خصوص
استارتاپ یا سرمایه گذاری در کانادا
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 0 ثانیه
- 13 K
شرایط کلی تفاوت استارت اپ و کارآفرینی کانادا
برخی از شما در خصوص استارت آپ و کارآفرینی در کانادا اطلاعاتی را کسب نموده اید و حدودا می دانید که برای هر روش چه مسیری باید طی شود. اما نکته قابل بررسی در این مقاله مقایسه ویزای کارآفرینی و ویزای استارت اپ در کشور کانادا می باشد که بسیاری از شما عزیزان در این راستا باید اطلاعات بیشتری را کسب نمایید. در حالت کلی ممکن است برخی از افراد شرایط اقدام از هر دو روش را داشته باشند اما به راحتی نتوانند تصمیم گیری کنند که کدام روش متناسب تر می باشد؟ در واقع برنامه استارت آپ و کارآفرینی تفاوت های بنیادی بسیاری با یکدیگر دارند و ممکن در برخی موارد نیز شباهت هایی با یکدیگر داشته باشند که در این متن سعی داریم به توضیح در خصوص همه شباهت و تفاوت های این دو روش بپردازیم تا شما عزیزان بتوانید بهترین تصمیم گیری را در مسیر مهاجرت به کشور کانادا داشته باشید.
فایل ویدئویی موسسه MIE در مورد:
.
اقامت دائم کانادا با کمتر از 50000 دلار
- دانلود
- 0 ثانیه
- 0
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 7 دقیقه
- 68 K
فایل ویدئویی موسسه MIE در مورد اینکه :
.
مقایسه اقامت استارتاپ و کارآفرینی کانادا
- دانلود
- 0 ثانیه
- 2 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 13 دقیقه
- 10 K
کارآفرینی در کشور کانادا
به صورت کلی برنامه های کارآفرینی این امکان را فراهم می کنند که افرادی که دارای سابقه مدیریت در سطح بالا در بیزینس خود هستند، به کانادا مهاجرت کنند و به اجرای طرح تجاری مورد نظر خود، توسط گذاشتن مقداری سرمایه در این مسیر بپردازند. توجه داشته باشید که شما می توانید در این مسیر یک بیزینس را از صفر استارت بزنید و یا این که یک بیزینس اکتیو و فعال را خریداری کنید و در آن سرمایه گذاری کنید. در هر صورت در روش کارآفرینی کانادا شخص سرمایه گذاری ملزم است که به صورت روزانه و اکتیو در بیزینس خود فعالیت داشته باشد، در واقع حضور فیزیکی شخص (شرط حضور) در این روش بسیار حائز اهمیت است. شما باید مدت زمان بیشتری از سال یا تمام مدت سال (حداقل 9 تا 10 ماه از سال) را در خاک کشور کانادا حضور داشته باشید. بنابراین، در صورتی که شغل و حرفه شما به گونه ای است که نیاز است مدت زمان زیادی را در ایران سپری کنید، این روش مناسب با شرایط شما نمی باشد. شایان ذکر است که برنامه های متعدد جهت اخذ اقامت کانادا از طریق کارآفرینی وجود دارد و هر کدام از ایالت های کانادا پیشنیازها ، شرایط و مقدمات خاص خود را از سرمایه گذاران خارجی طلب می کند. همچنین اگر این سوال در ذهن شماست که « سرمایه مورد نیاز برای کارآفرینی در کانادا چقدر است؟ » در پاسخ باید گفت که بسته به ایالتی که قصد دارید در آن کارآفرینی کنید از 200 هزار تا 600 هزار دلار کانادا متغیر می باشد. جهت کسب اطلاعات دقیق تر پیشنهاد می دهیم به لینک زیر نگاهی بیندازید :
پروسه اخذ اقامت دائم کانادا از طریق کارآفرینی
اساسی ترین تفاوت کارآفرینی و استارت آپ می تواند در نوع اقامت هر روش نیز باشد. در روش کار آفرینی کانادا در همان ابتدا به شخص یک نوع اقامت کاری (Work Permit) موقت برای شروع سرمایه گذاری و راه اندازی بیزینس مورد نظر اعطا می شود. مدت زمان این نوع اقامت معمولا در استان های مختلف 2 سال می باشد. معمولا با گذشت یک سال الی یک سال و نیم می توانید گزارشی را در مورد تجارت خود به دولت کشور کانادا ارائه دهید و طبق قراردادی که در همان ابتدا با دولت داشته اید، نشان دهید که به تمام تعهدات موجود در قرارداد عمل کرده اید و کارآفرینی شما به سود اقتصاد ایالت مربوطه بوده است. در صورت تأیید گزارش، شخص سرمایه گذار می تواند برای همسر و فرزندان زیر 22 سال خود درخواست اقامت کانادا را ارائه دهد. پس طبق این توضیحات در میابیم که در روش کارآفرینی شما به وسیله اقامت کاری به کشور کانادا وارد می شوید و در ادامه می توانید در خصوص اقامت دائم کانادا اقدام کنید. این مسئله برای دولت کانادا واضح است که زمانی که شما را تایید می کند، هدف شما زندگی و اقامت دائم در کانادا است.
استارت اپ در کشور کانادا
در نظر داشته باشید که برای به دست آوردن اقامت کانادا و یا دریافت تابعیت این کشور باید طرحی را ارائه دهید که به عنوان یک ایده تجاری جدید نشان داده شود، در واقع منظور طرحی است که قبلا در کانادا اجرا نشده است و بدین وسیله بتوانید افرادی را مشغول به کار کنید. بنابراین برای شروع یک برنامه سنتی و یا ادامه آن نمی توانید از طریق استارت اپ در کشور کانادا اقدام کنید. در صورتی که قصد دارید در کشور کانادا یک بیزینس ساده، سنتی و یا چیزی که قبلا در کشور خود داشته اید و سال ها در آن زمینه کار کرده اید و یا مدیر بوده اید را راه اندازی کنید، برنامه های کارآفرینی در کانادا می توانند در مقایسه با برنامه های استارت اپ روش های مناسب تری جهت مهاجرت شما به کشور کانادا باشند. لذا برنامه ویزای استارت آپ کانادا برای طرح ها و بیزینس پلن های نوآورانه و خلاقه طراحی شده است. نکته مثبت برنامه ویزای start up کانادا این است که دولت این کشور برای run کردن ایده شما به شما حتی وام و امکاناتی نظیر لابراتوار در اختیارتان قرار خواهد داد. اگر تمایل دارید در این باره بیشتر بدانید ، اکیدا توصیه می کنیم که لینک های زیر را از دست ندهید :
پروسه اخذ اقامت دائم کانادا از طریق ویزای start-up
در این روش فرصت دریافت اقامت دائم به اشخاصی داده می شود، که جهت ایجاد یک طرح و ایده تجاری جدید و نو تصمیم به مهاجرت به کانادا گرفته اند. در روش استارت اپ به شخص متقاضی این امکان داده می شود که « از همان ابتدای امر » پرونده خود را جهت اخذ اقامت دائم به ثبت برساند. درواقع یعنی در همان ابتدا که تاییدیه را از سمت سازمان های مرتبط در کشور کانادا دریافت کردید می توانید درخواست اقامت دائم خود را به دولت کشور کانادا ارائه دهید و به ثبت برسانید. بنابراین، به راحتی می توان گفت که برای دریافت اقامت دائم کانادا روش دریافت ویزای استارت اپ، مسیر سریع تری در مقایسه با کارآفرینی باید طی شود. یکی دیگر از تفاوت های اقامت از طریق کارآفرینی و استارت آپ کانادا در این مورد است که در روش کارآفرینی باید حتما تمام تعهدات ثبت شده در قرارداد در موعد مقرر انجام شده باشد، که در غیر این صورت شخص نمی تواند به اقامت دائم دسترسی پیدا کند. اما در برنامه استارت اپ ویزا اگر با اقامت دائم وارد کشور کانادا شوید و بیزینس خود را استارت بزنید و در نتیجه بیزینس شما موفق نشود تاثیر منفی در اقامت دائم شما نخواهد گذاشت.
صحبت های کارشناس موسسه MIE در مورد اینکه :
.
کارآفرینی کانادا بهتر است یا استارت آپ؟
- دانلود
- 0 ثانیه
- 8 K
فایل صوتی این ویدئو
- دانلود
- 4 دقیقه
- 48 K
کارآفرینی یا استارتاپ کانادا، کدام بهتر است؟
حال که با شرایط کارآفرینی استارتاپ کانادا آشنا شدید، ممکن است بگویید من شرایط اقدام از هر دو روش را دارم. در این صورت کارآفرینی بهتر است یا استارتاپ؟ باز هم پاسخ این سوال بستگی به بررسی دقیق شرایط شما خواهد داشت. ماهیت این دو برنامه کاملا متفاوت است. در برنامه استارتاپ شما باید برای یک طرح و ایده تجاری نو که قابل رقابت هست و می تواند در کانادا ایجاد شغل کند، اقدام کنید. برای این طرح نیاز دارید که از یکی از سازمان های مورد تایید دولت کانادا، نامه حمایتی یا تاییدیه داشته باشید. اما در برنامه کارآفرینی در ابتدا شرایط شما را بررسی می کنند و قصد و نیت شما را برای راه اندازی کسب و کار و بیزنس جدید در نظر می گیرند. در برنامه کارآفرینی هم می توانید یک بیزنس را از صفر شروع کنید و هم می توانید یکی بیزنس موجود را بخرید و گسترش دهید. در این روش باید نیرو استخدام کنید، مالیات پرداخت کنید و سپس با دادن گزارش به دولت کانادا و گرفتن تاییدیه برای اقامت دائم کانادا درخواست دهید. اما در برنامه استارتاپ ویزا کانادا، شما از ابتدا برای اقامت دائم اقدام می کنید و در صورت گرفتن تایید های لازم با اقامت دائم وارد می شوید. در برنامه استارت آپ نمی توانید بیزنس های قدیمی را خریداری کنید و باید حتما طرح و ایده نو داشته باشید. اما در کارآفرینی می توانید یک کسب و کار را به شیوه سنتی راه اندازی کنید و حتی یک بیزنس موجود را خریداری کنید. در این قسمت تفاوت های عمده این دو روش را به شما توضیح دادیم. اگر فکر می کنید که شرایط اقدام برای هر دو روش را دارید، با توجه به اولویت های خود بهتر است قبل از اقدام از هر روشی با یک کارشناس با تجربه در امر مهاجرت به کانادا مشورت کنید. برای انتخاب بهترین مسیر مهاجرت می توانید با مشاور رسمی دولت کانادا در امر مهاجرت از طریق موسسه MIE وقت مشاوره دریافت کنید.
نکاتی مهم در خصوص شباهت و تفاوت کارآفرینی و استارت آپ
در برنامه استارت اپ شما می توانید هم زمان با وقتی که پرونده اقامت دائم را ثبت می کنید، در صورتی که به عنوان نفرات اصلی روی طرح استارت اپ مورد نظر قرار گرفته اید، می توانید درخواست Work Permit کنید، به این معنا که به طور هم زمان برای دریافت اقامت دائم کانادا و Work Permit درخواست دهید. در این صورت شما این امکان را خواهید داشت که خیلی سریع و در زمانی که درخواست اقامت دائم شما تحت بررسی است، با Work Permit به عنوان شخصی که حضورش در تیم اصلی بسیار ضروری است به کانادا مهاجرت کنید و امور مرتبط با شروع استارت اپ را با سرعت بیشتری انجام دهید. مدرک زبان مورد نیاز برای هر یک از روش های استارت اپ و کارآفرینی یکسان می باشد، اما در حالت کلی برای برنامه کارافرینی در برخی از استان های کانادا شما می توانید با سطح زبانی که یک سطح از سطح مورد نظر پایین تر است اقدام نمایید. در واقع سطح زبان CLB4 می تواند جهت تحقق این امر مناسب باشد. در نظر داشته باشید که در برنامه های استارت اپ نیاز به مدرک CLB5 ( اگر چهار مهارت زبانی را در نظر بگیرید، سه مورد از آن ها امتیاز 5 هستند و یکی از آن ها که قسمت Reading است باید 4 باشد) خواهید داشت. در برنامه کارآفرینی نیز اگر سطح زبان خوبی داشته باشید، می توانید امتیاز بهتری را در سیستم به دست آورید و شانس شما در دریافت ویزا بیشتر خواهد بود. نکته مهم دیگر در بررسی تفاوت کارآفرینی و استارت آپ این است که تحصیلات شما، سوابق کاری و سن در برنامه کارآفرینی بسیار حائز اهمیت است و یکی از مواردی است که می توانید از آن امتیاز دریافت کنید. در برنامه استارت اپ محدودیت سنی، حداقل مدرک تحصیلی و حداقل سابقه کاری تعریف نشده است اما بسیار مهم است که شرایط کلی شما برای راه اندازی یک ایده تجاری مناسب باشد؛ پس بهتر است که مدارک و سوابق کاری مرتبط با طرح خود را ارائه دهید. شما می توانید در هر دو برنامه (استارت اپ و کارآفرینی) برای همسر و فرزندان زیر 22 سال خود را در پرونده اقامت دائم خود قرار دهید.
سوالات رایج درباره تفاوت اقامت کارآفرینی و استارتاپ کانادا
تفاوت استارت اپ و کارآفرینی کانادا در ارائه مدرک زبان چیست؟
مدرک زبان مورد نیاز برای روش های استارت اپ و کارآفرینی یکسان می باشد، اما در حالت کلی در برخی از استان های کانادا شما می توانید با سطح زبانی که یک سطح از سطح مورد نظر پایین تر است اقدام نمایید. در واقع سطح زبان CLB4 می تواند جهت تحقق این امر مناسب باشد. در نظر داشته باشید که در برنامه های استارت اپ نیاز به مدرک CLB5 ( اگر چهار مهارت زبانی را در نظر بگیرید، سه مورد از آن ها امتیاز 5 هستند و یکی از آن ها که قسمت Reading است باید 4 باشد) خواهید داشت.
در کدام یک از روش های استارت اپ و یا کارآفرینی می توان همسر و فرزند را در پرونده اقامت دائم خود قرار داد؟
در هر دو روش شخص متقاضی می تواند همسر و فرزندان زیر 22 سال خود را در پرونده اقامت دائم خود قرار دهد.
آیا برای مهاجرت به کانادا از روش کارآفرینی محدودیت سنی وجود دارد؟
تحصیلات شما، سوابق کاری و سن شخص در برنامه کارآفرینی بسیار حائز اهمیت می باشد و یکی از مواردی است که می توانید از آن امتیاز دریافت کنید.
در کدام یک از روش های کارآفرینی و استارت اپ شرط حضور شخص مد نظر است؟
در روش کارآفرینی کانادا شخص سرمایه گذاری ملزم است که به صورت روزانه و اکتیو در بیزینس خود فعالیت داشته باشد، در واقع شرط حضور شخص در این روش بسیار حائز اهمیت است. اما در روش استارتاپ این گونه نیست.
طرح تجاری حتما باید با رشته تحصیلی فرد مرتبط باشه؟
سلام وقت شما بخیر باشه
بسته به رشته تحصیلی یا سابقه کاری یک جایگاه در یک گروه استارتاپی براشون در نظر می گیرند